kızlar ben acıktım bi elma yiyorum şu an ... ben yazıyorum ama sizler nerdesinizz be ya
işte bu diziyi seyrederken boş boş olmuyor :)) neyse izin verirsen yicem yoksa yemicem :))
ben senin gibi sabahları çok acıkmıyorum. hatta benim tüm problemim akşam 17.00 de eve geldikten sonra başlıyor. ne yersem ondan sonra aşırı yiyorum..
mesela bu gün yediklerimi bende yazayım sana eşlik etmek için,,
sabah saat 09.00 çeyrek tost çay
öğlen 1 tabak patates yemeği 4 kaşık pilav ve yoğurt
öğleden sonra bir yere gezmeye gidicem ordada saat 16.00 da tatlı türü bişey yerim.
akşam yemeğinde de 2 dilim ekmeğimi ve yanına yemeğimi yicem ama sonrası kötü oluyor. tv nin karşısına geçince dayanamıyorum..(
günaydınn kızlarr
şimdikin az önce kahvaltıdan kaltım yediklerim se
iki fincan çay tek şekerlli
bir dilim kepek ekmegi ( sanırım 40 gr)
yarım kibrit kutusu kadar peynir
4 dilim sucuk ( normalde tavanın yarısını ben görtürürm )
valla kızlar rekor kırdım bunda sizin payınız büyük okudukça motive oluyorum hele bazı arkadaşlarım var 100 kiloyu geçtigin zaman kilo vermessin diye nasihatlarda bulunuyolar( kimse kaç kilo oldugumu bilmiyor ) ama burda sizleri verenleri gördükçe mutlu oluyorum valla içime heyecan doluyo
iyiki varsınız öptümmmm hepiniziii kaydirigubbakcemile5 Şeniz :teytey:
herkezelere günaydin herbalcim öncelikle böyle liste tutma isi güzel fikir begendim benide alin listeye:1rolleyes: itiraf ediyorum dün tartildim kilom hic eksilmemis sinr oldum sonra kocam saolsun beni teselli etmeye calisti daha bir hafta bile olmadi niye morelini bozuyosun vericeksin sen gibi seyler söyledi:asigim: toparladim sonra kendimi süprizzzzz
bu arada yarin icin sabirsizlaniyorum delikafadulden insallah vermisimdir yaa:Saruboceq:
işte bu diziyi seyrederken boş boş olmuyor :)) neyse izin verirsen yicem yoksa yemicem :))