Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo cizelgemi de yaptım ohh keyfime diyecek yok inşallah sıra kiloları vermeye kaldı ...

bu ara cimcimecim benide alın listeye bende bu listenin agır toplarındanım:1closedeyes:

bir de kızlar elimde şu an 5-1 yerde çay var, tj zayıflama bandım var , koşu bandım var, step cd si ve tahtası var, tuba özayla fıtnısım var ... var da varr nasıl yapıyım öneriniz varmı kilo fazla oldugu için ben de isteksiz oldugum için spora karşı fazla dayanamıyorum aslındaa ne se hadi bekliyorum cvplarınızı

şu an saat 10 . 30 ve ben acıkmış bulunuyorum ve ara ögün olarak çeyrekten daha az bi tost yedim

hadi kızlar nerdesinizzzzz

kızlar ben acıktım bi elma yiyorum şu an ... ben yazıyorum ama sizler nerdesinizz be ya

herkezelere günaydin herbalcim öncelikle böyle liste tutma isi güzel fikir begendim benide alin listeye:1rolleyes: itiraf ediyorum dün tartildim kilom hic eksilmemis sinr oldum sonra kocam saolsun beni teselli etmeye calisti daha bir hafta bile olmadi niye morelini bozuyosun vericeksin sen gibi seyler söyledi:asigim: toparladim sonra kendimi süprizzzzz
bu arada yarin icin sabirsizlaniyorum delikafadulden insallah vermisimdir yaa:Saruboceq:

kızlar bende günlük gibi oldu ama öglen yediklerimi yazıyım koca bi tabak sebze yemegi ( az klarisi ianıyorum) iki dilim kepek ekmegi bir domates iki sap yeşil sogan .. ohh mis gibi doydumm ama normal zaman olsa ben bir somun ekmegi yerdim heralde az önce... geliş me var inaşallh önemli olan devam edebilmek kaydirigubbakcemile3

kızlar ben acıktım bi elma yiyorum şu an ... ben yazıyorum ama sizler nerdesinizz be ya

ben senin gibi sabahları çok acıkmıyorum. hatta benim tüm problemim akşam 17.00 de eve geldikten sonra başlıyor. ne yersem ondan sonra aşırı yiyorum..
mesela bu gün yediklerimi bende yazayım sana eşlik etmek için,,

sabah saat 09.00 çeyrek tost çay

öğlen 1 tabak patates yemeği 4 kaşık pilav ve yoğurt

öğleden sonra bir yere gezmeye gidicem ordada saat 16.00 da tatlı türü bişey yerim.

akşam yemeğinde de 2 dilim ekmeğimi ve yanına yemeğimi yicem ama sonrası kötü oluyor. tv nin karşısına geçince dayanamıyorum..(

herbal cim nerdesin

acaba diyorum bir dilekçe ile müracaat etsemde sadece perşembe akşamları olmak üzere 1 tas kabak çekirdeği iznim olurmu ....

ya ben normalde pek yemem ama benim bir dizim varda bel ki bilirsin LOST 5.SEZON

işte bu diziyi seyrederken boş boş olmuyor :)) neyse izin verirsen yicem yoksa yemicem :))

aslında ben de de aynısı var akşam yemeginden sonra vay çay bisküvi çekirdek meyvee ....
bide akşam eşim geldiginde ben genede tok oluyorum ama onla birlikte sanki açmışım gibi yiyorumm

burası bana iyi geldi be cnm sanırım çogu alışkanlıklarımı bırakacak gibiyim kendime g
veniyorum .. senin kilon kaç acaba?

bu ara kızlar az önce internetten siparişini verdigim bi spor aleti geldi aslında minicik bişemiş ama hehehe olsun güzel ve eglenceli adıda figure twister kullanan varmı başka ( aletin üstüne çıkıp sag sol yaptıgımızda bel bölgemizi çeviriyor hani boynumuza sopa alırda yaparızya öle bişey)..

bakalım düzenli bi şekilde deneyim yazarım sonuçları bel ölçümüde alayım birde fotomu çekeyim sırtımın ( ıyyy) öncesi sonrası yapayım kendime kaydirigubbakcemile2

selam kizlara.s., cok guzel mesajlar okudum. herkes bir seylere baslamis durumunda. zaten buaray yaziyor olmak bile cok super bir baslangic. :1hug:

- kizlar sakin eslerinize bakip, onlar gibi yemeyelim. onlarin metabolizma hizi bizim 3 katimizmis. ben de esime bakip, onu bekleyip, tv karsisinda onunla vakit gecirip, atistiranlardandim. cok sukur artik degilim.

citol musadenle canimcim, bir uyarida bulunmak istiyorum. oncelikle afiyet olsun.
bence sabah ekmegini iki dilim yapabilirsin. kepekli olsusu super, eferim citola.kaydirigubbakcemile5
yarim kibrit kutusu peynir cok az canim
ya 1 kibrit kutusu ye, ya da 2 kibrit kutusu yiyebilirsin. protein ihtiyacini iyi karsila.
yoksa kastan kilo verirsin.
4 dilim sucuk , bence de kendini asman acisindan cok iyi olmus.

tebrikler citol kaydirigubbakcemile5

kizlar dizi keyfi yapmak isteyenlere bir onerim olacak.
1 . bari haftada 1 kez yapin.
2. mutlaka dizi baslamadan once 2 bardak su icin.
3. once bir bardak yesil cay, meyve cayi ile bir iki adet hurma yiyin. biraz tatli istah keser.

sonra sonra artik cekirdek mi , ne yiyecekseniz, kendinize kucuk tabak secin. tabagi tam doldurmayin. bir kac kalorisi dusuk kraker ekleyin.

ama lutfen olcuyu abartmayin. hepimiz 5 kilo verene kadar azimli ve dikkatli olucaz dimi.

tamam seker listedesin. ama yarina kadar zayiflamis olman gerekmiyo. yarin ki kilo baslangic kilomuz olacak. haftaya insallah 1 kilo vermis olacagiz. :lepi:

işte bu diziyi seyrederken boş boş olmuyor :)) neyse izin verirsen yicem yoksa yemicem :))

rubisim benden izin istiyosan vermiyom , cunku seni seviyorum. ve daha mutlu olmani istiyorum.

rubi cim kendine haftada bir gun sec, o gun abartmadan dizi keyfini yap canimcim.

onun haricinde madem ille de dizi izlerken bi seyler atistirmak istiyorsun. aksam ara ogununu o saate denk getir.

mesela,

- 4-5 adet kraker kucuk kucuk kir. bir kase yogurdun icine ekle. kucuk tatli kasigi ile ye.
- ya da meyveleri kucuk kucuk dogra, yanina bir iki kraker kir. onlari tek tek ye. ne kadar kucuk parca olursa yiyecek agzini kadar oyalamis olursun.

bu arada kizlar, ben grubun sorumlusu ya da kaptani degilim.

sadece kendimi de sizleri cok seviyorum. kendimize ceki duzen verelim istiyorum.

ben basladim. basaracagima inaniyorum Allahin izniyle. ama hep birlikte olalim. birlikten guc dogar.. :1hug:a.s.

kilolar bir gecede gitmeyecek, bizim istekli ve kararli bi sekilde deva etmemizle gidecek.
dusunsenize dort hafta sonunda, 4 ila 8 kilo arasi bir kilo vermis olabilirsiniz. 4 ayda 16 ile 20 kilo arasi. hadi kizlar , basaralim hihoyyyt:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…