bir de kızlar elimde şu an 5-1 yerde çay var, tj zayıflama bandım var , koşu bandım var, step cd si ve tahtası var, tuba özayla fıtnısım var ... var da varr nasıl yapıyım öneriniz varmı kilo fazla oldugu için ben de isteksiz oldugum için spora karşı fazla dayanamıyorum aslındaa ne se hadi bekliyorum cvplarınızı
bence spora bak derim. zayiflama bandini bilmiyorum. ben pek hoslanmiyorum oyle seylerden ama sen bilirsin.
ben olsam, yuruyus bandi ve fitness yapardim.
bir de sanirim, kendimize ulasilabilir bir hedef koymak onemli olan.
zaten yemeye biraz dikkat edince, duzenli spor da yapinca kilolar gidiyor.
mesela aksamlari yarim saat yuruyus ve haftada bir gun fitness yapabilirsin.
bir iki hafta icin. sonra durumuna gore yuruyusleri 1 saate cikarip, fitnessi iki gun yaparsin.
bu hafta yuruyuse baslayalim mi? ben de her gun yarim saat yurumek istiyorum.
bu hafta boyle olsun yarim saat. fitness cd si siparis verdim yolda. gelince ona da basliycam insallah. onun haricinde pazar gunleri yuzuyorum.
sporla birlikte yaoarsak super olur. ben iki hafta once kotu bir sekilde dustugum icin spora agirlik veremedim. ama senin de desteginle citolum ben de basliycam insallah.
okey o zamn herbal ve citol bugunden itibaren bu hafta her gun yarim saat yuruyecek. kaydirigubbakcemile5sureyi uzatmak serbest kisaltmak yasak. mumkunse aksam yemeginden en az 1 saat sonra.
spor konusunda destege ihtiyacim var kizlar. citol beni kontrol edip, hatirlatirsan cok sevinirim :1hug:a.s.