Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo cizelgen super ya sekercim. cok begendim. insallah 109 u gorucez orda. sonra gelsin gerisi kaydirigubbakcemile5 .

kilo cizelgemi de yaptım ohh keyfime diyecek yok inşallah sıra kiloları vermeye kaldı ...

bu ara cimcimecim benide alın listeye bende bu listenin agır toplarındanım:1closedeyes:

bir de kızlar elimde şu an 5-1 yerde çay var, tj zayıflama bandım var , koşu bandım var, step cd si ve tahtası var, tuba özayla fıtnısım var ... var da varr nasıl yapıyım öneriniz varmı kilo fazla oldugu için ben de isteksiz oldugum için spora karşı fazla dayanamıyorum aslındaa ne se hadi bekliyorum cvplarınızı

bence spora bak derim. zayiflama bandini bilmiyorum. ben pek hoslanmiyorum oyle seylerden ama sen bilirsin.

ben olsam, yuruyus bandi ve fitness yapardim.

bir de sanirim, kendimize ulasilabilir bir hedef koymak onemli olan.

zaten yemeye biraz dikkat edince, duzenli spor da yapinca kilolar gidiyor.

mesela aksamlari yarim saat yuruyus ve haftada bir gun fitness yapabilirsin.

bir iki hafta icin. sonra durumuna gore yuruyusleri 1 saate cikarip, fitnessi iki gun yaparsin.

bu hafta yuruyuse baslayalim mi? ben de her gun yarim saat yurumek istiyorum.
bu hafta boyle olsun yarim saat. fitness cd si siparis verdim yolda. gelince ona da basliycam insallah. onun haricinde pazar gunleri yuzuyorum.

sporla birlikte yaoarsak super olur. ben iki hafta once kotu bir sekilde dustugum icin spora agirlik veremedim. ama senin de desteginle citolum ben de basliycam insallah.

okey o zamn herbal ve citol bugunden itibaren bu hafta her gun yarim saat yuruyecek. kaydirigubbakcemile5sureyi uzatmak serbest kisaltmak yasak. mumkunse aksam yemeginden en az 1 saat sonra.

spor konusunda destege ihtiyacim var kizlar. citol beni kontrol edip, hatirlatirsan cok sevinirim :1hug:a.s.

herkese selaaaaaaaaaaaaam .ya kusura bakmayım evde diildim bugün yarın evde oturabileyim diye bugünden halletmem gereken işlerim vardı..herbal cıııııııııııııııııııııııııııııım canım sen almışsındır heralde kayıtları.bende aldım şimdii.ii dileklerin için çok teşekkürler.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavuşuruz:hihoyyyt

bence spora bak derim. zayiflama bandini bilmiyorum. ben pek hoslanmiyorum oyle seylerden ama sen bilirsin.

ben olsam, yuruyus bandi ve fitness yapardim.

bir de sanirim, kendimize ulasilabilir bir hedef koymak onemli olan.

zaten yemeye biraz dikkat edince, duzenli spor da yapinca kilolar gidiyor.

mesela aksamlari yarim saat yuruyus ve haftada bir gun fitness yapabilirsin.

bir iki hafta icin. sonra durumuna gore yuruyusleri 1 saate cikarip, fitnessi iki gun yaparsin.

bu hafta yuruyuse baslayalim mi? ben de her gun yarim saat yurumek istiyorum.
bu hafta boyle olsun yarim saat. fitness cd si siparis verdim yolda. gelince ona da basliycam insallah. onun haricinde pazar gunleri yuzuyorum.

sporla birlikte yaoarsak super olur. ben iki hafta once kotu bir sekilde dustugum icin spora agirlik veremedim. ama senin de desteginle citolum ben de basliycam insallah.

okey o zamn herbal ve citol bugunden itibaren bu hafta her gun yarim saat yuruyecek. kaydirigubbakcemile5sureyi uzatmak serbest kisaltmak yasak. mumkunse aksam yemeginden en az 1 saat sonra.

spor konusunda destege ihtiyacim var kizlar. citol beni kontrol edip, hatirlatirsan cok sevinirim :1hug:a.s.

ya süper oldu varya okudukça gaza geliyorum şu an açlık tokluk durumum çok süper gece boyuncada hiç bir şey yemeyecek gibiyim ... ( belki bir elma heheh) cnm ya ben senden umuyorum senin de bana bel baglaman çok hoşuma giitti saol :eek:

şimdi ben fazla yürüyemiyorum keza az önce indim koşu bandından hafif tempoda 15 dakika yürüdüm her akşam devam edecek bu

sabahlarıda KK da göebeginiz için ne yaptınız başlıgı altında video linki vermiş arkadaşlar
onu yapmayı düşünüyorum gün düzde tuba özeyla fıtnıs in 15 dakikalık olanı var onu tekrar etmeye çalışışam ( haftada bir gün bir saat fıtnız yerine her gün 15 dakka)

ben ce güzel böyle

aslında benim gibi gün boyu yiyip içip yatan biri olarakk süperrr umutluyum kendimdenn

bu ara herbal cim keşke fıtnız cd sini ben sana msn den yollardım istemeseydin ama nese bakalımm hadi kolay gelsin

ha birde benim twister rım var iki sate bir 50 kere dönüyorum gündüzleri ( bugun aşladım daha)

birdee ( bir de bir de diye diye kaç oldu ya) :roflol: ahanda ne dicemi unuttum :dance:

ha hatırladımm kendimin resimleri çektirdim sırtımın ve göbegimin ( ıyy) bir ay sonra eger bu şekilde devam ediyor olursamm yenisi çekip karşılaştırıcamm yoruldumm yaa hadi öpüldünüzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

yaa citol aksam elma ye ama yanina da ya kucuk bir kase yagsiz yogurt , ya da yarim bardak yagsiz sut ic ya da 2 adet ceviz ye tamam mi canimcim? yoksa kan sekerin bi yukselip hemen dusup, aclik hissedebilirsin.

ee sen super sporcuymussun da haberimiz yokmus citol cum. :nazar:

ben de yarim saatlik yuruyuse basliycam insallah bu aksamdan tezi yok. gerci biraz kirginlik var uzerimde ama, insallah hasta olmam

herkese selaaaaaaaaaaaaam .ya kusura bakmayım evde diildim bugün yarın evde oturabileyim diye bugünden halletmem gereken işlerim vardı..herbal cıııııııııııııııııııııııııııııım canım sen almışsındır heralde kayıtları.bende aldım şimdii.ii dileklerin için çok teşekkürler.inşallah hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavuşuruz:hihoyyyt

cimcime cim selam canim. ben listeyi yarin sabah kilosunu bildirenlerle hazirlarim diye dusundum. hadi bakalim kolay gelsin hepimize. bakalim bizim grupta 1 haftada kac kilo veriliyormus. hihoyyyt

kıs ne sporcusu herşey var her imkan var ama yapan yok diyorumya bende sizden gaza geldim hadi hepberaber hihoyyyt

cimcime cim selam canim. ben listeyi yarin sabah kilosunu bildirenlerle hazirlarim diye dusundum. hadi bakalim kolay gelsin hepimize. bakalim bizim grupta 1 haftada kac kilo veriliyormus. hihoyyyt

tamam canım.bende sabahtan itibaren burdayım öptüm:)

Kızlar yazılanları okuyorum ancak bebeğimden pek fırsat bulup yazmıyorum öyle uzun boylu.Önce bildiğim birşeyi paylaşayım sonrada kendimden bahsedeyim. 100 kg ve üzerinde kilosu olanlar devlet hastanelerinin veya başka hastanelerin endokrin bölümüne gitsinler.Orada doktor önce tahliller yapıyor, sonra sana bir aylık bir diyet listesi veriyor.1 ay içinde 2,5 kg ile 5 kilo arası bir kilo vermen gerekiyor. Sonra doktor sana zayıflama ilacı yazıyor. Bu ilaca rapor çıkartıyor ve devlet bu ilacın parasını karşılıyor. Ve bu şekilde doktor kontrolü altında doktorlar en az 20 kiloyu sana doktora gittiğin tarihten itibaren 3 ay içinde garantiliyorlar bildiğim kadarıyla. Benim arkadaşımda gitti, oda bir arkadaşının bu şekilde verdiğini duyarak gitti. Diyeceksinizki sen niye gitmedin çünkü 100 kilo değildim 91 ile başladım diyete. Ben bir özel hastanenin diyetisyenine gidiyorum. Geçen hafta başladım.Aylık 80 milyon vreceğim.Bana verdiği diyet listesi aşağı yukarı herkesin bildiği bir liste.Zaman içerisinde değişiklikler yapacak. C.tesi kontrolüm var.Her hafta kontrole gideceğim yani. Kendimden bahsedeyim. Spor kesinlikle yapmıyorum çünkü yapacak fırsatım olmuyor, olduğundada ben eriniyorum yani tembellik ediyorum. Ama diyet listesine aynen uyuyorum. Sizede yazayım ne yesek ne yapsak diyenler için. 1600 kalorilik bir diyet.6 öğün besleniyorsunuz aç kalmıyorsunuz.Diyette geçen sulu yemekler susuz sadece tanelerinden alınarak yenilecek.

Tuz,şeker.yağ kullanılmayacak salata ve yeşillikler limonlu,nar ekşili yenilebilir.Şeker ihtiyacı meyvelerden, tuz ihtiyacı peynir,ve yemeklerden karşılanacak.Çaylar şekersiz içilecek.Günde en az 2 lt su içilecek.kızartma vb.yasak etler ve balık yağda kızartılmayacak.Haftada 1 defa haşlanmış yumurta yenilecek.

Sabah saat: 08.00-09.00 gibi kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim beyaz peynir (3 parmağınızı yan yana getirin o büyüklükte 2 dilim)
5 tane zeytin
Sınırsız domates,salatalık.
Şekersiz açık çay (Sabah şeker atmak isteyen çok az atabilir)

Saat: 11.00-11.30 gibi ara öğün
1 tane meyve

Saat: 13.00-14.00 gibi öğle yemeği:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
sınırsız salata
veya
5 yemek kaşığı susuz sebze yemeği (suyunu süzün sadece tanelerinden)
1 dilim kepek ekmeği
Sınırsız salata

Saat: 16.00-16.30 ara öğün:
1 tane meyve
1 kase yoğurt
veya
1 dilim beyaz peynir
2 tane galeta
1/2 paket form bisküvisi

Saat:19.00-20.00 akşam yemeği:
1/2 tavuk göğüsü veya 5 yemek kaşığı susuz etli yemek veya 3 tane köfte
4 yemek kaşığı pilav (tercihen bulgur daha iyi dedi)
1 çay bardağı yoğurt
sınırsız salata

Saat:22.00 gibi ara öğün:
2 tane meyve

gece yatmadan önce 1 bardak şekersiz soğuk veya ılık süt içilecek mutlaka.Hem kemikler için hemde yatınca bile metobolizmanın çalışabilmesi içinmiş.

İşte kızlar benim diyet listem size yardımcı olmuşumdur umarım.Ben buna aynen uyuyorum. Tek uyamadığım nokta evde olduğum ve gece bebeğime baktığım için sabah 08.00 uyanamıyorum 10.00 gibi falan kalkıyorum. Gecede 02.00 gibi yatıyorum çünkü. Bir şekilde diyetimi uyguluyorum yani. Ve geçen c.tesiden bugüne 4 kilo verdim.

Ama benimde sizler gibi tek zorlandığım konu atıştıramamak. Aç kalmıyorum evet ama hayattaki en büyük zevklerim sizin gibi tv başında çekirdek v,s abur cubur yemek.Onu yapamıyorum ya onun stresi var biraz üzerimde.Boşlukta hissediyorum kendimi ama yılmak yok yola devam yaza kadar vermeliyiz kiloları kızlar.Birbirimizi motive ederek.Şimdilik hepinize selamlar yarın sabah aç karnına wc ye gittikten sonra tartılıp yazarım kilomu.Öpüldünüz.(Mektup yazar gibi oldu buda :teytey:)

Son düzenleme:
kıs ne sporcusu herşey var her imkan var ama yapan yok diyorumya bende sizden gaza geldim hadi hepberaber hihoyyyt

hepimiz birbirimizden destek alıyoruz canım..3 ay sora arkadaşımın düğünü var.bütün ailem hemen hemen orda olucak.çoook güzel olucam bende inşallah.resim çektirip göstericem burdan hepinize inşallah.hatta bence 10 kiloda bir eski ve şimdiki resimlerimizi koyalım bence..nası fikir ama.

arkadaşlar uyyonuzmu daha ben 1 saat yürüyüşümü yaptım kavaltımı yaptım tartıldım ve kilom 106 hadi sizide bekliyorum
:1hug:

günaydınnnn kızlarrrr bende sabah ilk tartılmaya banyoya gittigimde tartımın pilin bitti gerçegi ile karşılaştım .. ama beni siz 115.3 den kaydedin zaten diyete dün başladım önceki günde tartılmıştımm...

cnm cimcime benimde her an erkek kardeşim ewlenebilirr düşüne biliyomusun görümce tır gibi dügün salonunda hobaa hubaa oynadıgınıı ıyy ..

kahvaltıda tek şekerli çay ve yarım şekerli çay ( çay bardagı )
kiibrit kutusu peynir ( herbal oldumu şimdi:))
bir yumurta
bir dilim ekmekk

şimdi kızım beslenmesini unuttu ona milföyden pogaça yaıpıp okula götürmeye gidiyorum hem kısa süreli yürüyüş olur bana.. ara ögün olarakta bi tane milföy yerim heralde

okuldan gelincede göbek hareketlerini yapıcam kızlarr bu ara akşam eşim sırt ve göbegimin resimlerini çekmişti baktıkçaa fena oluyorumm :1shok:

günaydın günaydın günaydın 90 kilo üzeri güzeller :)))))))))))

az önce yine bir çeyrek tostla kahvaltımı yaptım..

herbalcım seni baya bir gaza gelmiş gördüğüm için seni öne atıyorum :)) ( izin falan )

inşallah bizlerde gaza gelelim de yeni gelenlere bizlerde öncülük yapmaya başlayabiliriz.

ben size bu arada kendimi tanıtayım biraz

ben 35 yaşındayım.. boy 172 cm kilo 97 olarak bildiriyorum.
2 çocuk annesiyim.. devlet memuruyum..

ya birde unuttum söylemeyi dün akşam 45 dk ile yürüyüşede başladım hayırlı uğurlu olsun.

arkadaşlar gerçekten burada paylaşımımız ne kadar çok olursa o kadar gaza geliriz. lütfen birbirimizi yalnız bırakmayalım.

birdemart ayının sonunda özel bir günüm var acaba o zamana kadar 5 kilo verebilirmiyim diye hayal etmeye başladım ya..

bende 1.60 boy belki bir iki santim daha kısa olabilirr ( CADIARZU) bir de fikrim var kızlar kendi beden ölçülerimizide ölçüp kaydedelim ayda bir tekrar ölçer ve arada fark varsa belirtirzz tmm kıslarr uyumayın hadi ya ben yarı temizligimi bitirdim buraya gelcem diye sizler nerdesiniz ?*a.s.

haydin ben göbek eritme hareketlerime başlıyorumm

Günaydın kızlar beni 87 olarak yazın dün inmiştim zaten 87'ye bugünde aynıyım. by....

Son düzenleme:
kızlar bugun ara ögün yapmadım unuttum direk öglen saat 11.30 civari iki milföy ve dün akşamdan kalma küçük bir tabak karnıbaharım vardı( haşlanmaış kızartılmış ) sarımsaklı yogurtla yedim bir tanede üzgünümm ama halley yedim ( akşam dan beri onu gözüme kestiriyodum zaten ama yemedim akşam en zaından erken saatlerde yemem akşam geç saatlerde yememden daha iyidir diyede kendime teselli veriyorum hihoyyyt) şimdi kendime çay demledim tatlandırıcı ile içmeye çalışıcam
şeker kullanmamak adına .....

günaydınnnn kızlarrrr bende sabah ilk tartılmaya banyoya gittigimde tartımın pilin bitti gerçegi ile karşılaştım .. ama beni siz 115.3 den kaydedin zaten diyete dün başladım önceki günde tartılmıştımm...

cnm cimcime benimde her an erkek kardeşim ewlenebilirr düşüne biliyomusun görümce tır gibi dügün salonunda hobaa hubaa oynadıgınıı ıyy ..

kahvaltıda tek şekerli çay ve yarım şekerli çay ( çay bardagı )
kiibrit kutusu peynir ( herbal oldumu şimdi:))
bir yumurta
bir dilim ekmekk

şimdi kızım beslenmesini unuttu ona milföyden pogaça yaıpıp okula götürmeye gidiyorum hem kısa süreli yürüyüş olur bana.. ara ögün olarakta bi tane milföy yerim heralde

okuldan gelincede göbek hareketlerini yapıcam kızlarr bu ara akşam eşim sırt ve göbegimin resimlerini çekmişti baktıkçaa fena oluyorumm :1shok:
e o zaman kurtulalım şu yüklerden güzelim.hihoyyyt

X