Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben saat 3 buçuk gibi aşırı derecede açlık duydum valla iki dilim ekmekle bi şeyler atıştırdım birde havuç yedim ... şimdide 1 elma yiyorumm( bu ara 2 saate bir elma yiyorum ben ) akşam yemeginide 7 gibi yicez sanırım onu da yazıcam

aksam yemegi en ogun citol, dikkatli ol. bize yaz. yogurt ve bol yesil salatayi unutma, mideyi dolu tutmak icin. yemekten 15 dk oncede 1 bardak su icmeyi unutma. basarilar canimcim hepimize..

peki sen gonullu olur musun canimcim? bizim grubun kilo listesini sen tutar misin?
tabiki tutarım seve seve.o zaman bu cuma mı başlıyım yoksa herkes kilosunu bildirsin,cuma karşılaştıralım mı?bana yardım edersen sevinirim.sende tut istersen benim kaçırdığım olursa karşılaştırırız oka.s.

Beni yazmayı unutmayın kızlar hihoyyyt

wa__88__02fd00000g41MjQ4aGRwfDIwNzk2MTBoYXxTZW4geWFyZGltIGV0IHlhcmFiYmlpaWlpaW1tbW0h.gif

:çok üzgünüm:iyi akşamlar kızlar eşim bugun geç geldi ewe o yüzden de akşam yemegi bu saate kaldı üzgünüm valla .. ne yedigime gelince prasa yapmıştım bi tabak ( kalorisi çoz az) yanına 2-3 dilim kepek ekmegi salata yedim aslında baya yedim yazınca az gibi görünndü ama bide gelirken eşim eti puf getirmiş 2 tanede ondan yedim bir avuç dolusu da çekirdek çitledim :çok üzgünüm:

haa şimdi bi tanede meyveli soda içtim artık bişi yemem ama ilerleyen saatlere 2 elma yerim gibime geliyo heheheh ya sapıttım inanaınnormalde bu saydıklarım dan fazla yiyorum

huzuncum eger oyle yaparsan aclik krizi yasayip sonra daha cok yeme istegi duyabilirsin kan sekerin duser cunku. saglikli bi diyette protein ve karbonhidrat da olmali. bence mesela kahvalti da 2 dilim kepek ekmegi yiyecegine 1 dilim yesen olur.

internetten search edip kendine 1500 kalorilik bir ornek diyet bulabilirsin canim. elinin altinda belli bi liste olsa cok iyi olur.

ara ogununde meyve ve yaninda protein grubunu ihmal etme(yarim bardak yagsiz sut gibi)

herbalcim ben öyle diyet listesiyle diyet yapamiyorum kendimce yapmaya calsicam ama yogurtumu sütümü meyvemi yer icerim bugün sabah bir dilim kepek ekmegi yedim öglen salata bir kasik bulgur pilavikaydirigubbakcemile3 yogurt aksamda yien salata ve kepek ekmegi yedim

arkadaslar ben anlamadim nasil bir kilo listesi tutulcak?acliktan kafam basmiyodacokacimcoookkaydirigubbakcemile3

kızlar artık her cuma tartılıp kilolarımızı yazıcaz .liste yapıp ne kadar kilo verdiğimizi takip edicez.katılmak isteyenler bana cuma akşamına kadar kilolarını bildirebilirlerse listeye ekliycem.öpüldünüzzzzz

arkadaslar ben anlamadim nasil bir kilo listesi tutulcak?acliktan kafam basmiyodacokacimcoookkaydirigubbakcemile3

sadece cuma sabahları tuvalete çıktıktan sonra kilolarınızı yazıcaksınız.o hafta kim ne kadar kilo vermiş takip edicez.katılmak mecburi diil.listeyi herbalcımla ben tutucam.

herbalcim ben öyle diyet listesiyle diyet yapamiyorum kendimce yapmaya calsicam ama yogurtumu sütümü meyvemi yer icerim bugün sabah bir dilim kepek ekmegi yedim öglen salata bir kasik bulgur pilavikaydirigubbakcemile3 yogurt aksamda yien salata ve kepek ekmegi yedim

ee daha ne olsun huzun um. masallah super gidiyosun.:nazar: ama baya az gibi geldi bana. ben sabahlari ve oglenleri 2 dilim kepek ekmegi yiyorum. acikmadan, her hafta 1 kilo veriyorum cok sukur. :nazar: sakin birakmiyoruz hee. :1hug: seni oncelikle 110 lara bekliyoruz canimcim. a.s. saglik ve sihhat ile.

tabiki tutarım seve seve.o zaman bu cuma mı başlıyım yoksa herkes kilosunu bildirsin,cuma karşılaştıralım mı?bana yardım edersen sevinirim.sende tut istersen benim kaçırdığım olursa karşılaştırırız oka.s.

harikasin cimcime cim. cok saol. a.s. :1hug: tamam ben de tutarim. boyle ikili daha saglam olur. kaydirigubbakcemile5

bence bu cuma sabahi start alalim. haftaya cuma tekrar tartilip, karsilastiralim.
bakalim haftanin birincisi kim olcek? de yapariz. biraz kendi aramizda hem eglenir hem de motivasyonumuzu artiririz. :1hug:

insallah tez zamanda 90lari gorursun cimcime cim. a.s.

huzun cum ve yeni arkadaslarimiz, siz hic dert etmeyin liste isini, sadece cuma sabahi ac karna, mumkunse wc sonrasi tartilin. sonra buraya mesaj yazin.
biz cimcime ile not alicaz
. haftaya cuma yine tartilip aradaki farki kutluycaz insallah. kaydirigubbakcemile5

hemen aksam yemegimi yaziyim:
=========================
- 4 adet kofte
- 4 kasik pilav
- bol yesil salata, nefisti.
- cacik

bu aksam disarda yedik, nisan yildonumumuz oldugu icin. bu yuzden bir dilim pastanin ucte bir kadarini yedim. abartmadigim icin coook mutluyum kizlar yaa. insan kendini kontrol etmesi ne guzel bi duyguymus yaa. ozlemisim. :dance:

merhaba rubi cim , hosgeldin canim. az citol'a yazdiklarimi sen de bu hafta hayatina sokabilir misin acaba canimcim? ya da senin sabah ve oglen ekmeklerini 2 dilim mi yapalim. var misin rubi cim?

dilenciii kullanıcısından alıntı
canıımm o nası söz öle nerden bilecektin ki hem benimkide bencillik o zman bencil falan deil baldan tatlı bi arkadaşsın sen

saol dilencii sen de oylesin guzelcim.a.s. iyi ki varsin bu grupta. :1hug:

tamam ok. o zaman benim bu haftaki ödevim. ekmeklerimi bu seviyede tutmak ve akşamları yemekten sonra sadece 1 meyve ve 1 bardak süt içmeyi alışkanlık haline getirmeye çalışmak. elimden geleni yapıcam. ayrıca teşekkür ederim..

ah şu yağmurlar bird bitsede bende yürüyüşlrime başlayabilsem.
ben bu arada dün yediklerimi de yazayımda seninde bir fikrim olsun..
-sabah 1 çeyrek tost 1 fincan şekersiz çay
-öğlen 4 adet minik sosis yanında makarna yoğurt
-saat 16.00 1 adet sigara böreği 1/2 kek
-akşam 1 tabak patates yemeği yanına 1/2 tabak pilav av ekmek yoğurt
-saat 10.00 2 dilim kek çay ( gerçeklmeri yazıyorum ki sonra belki utanırımda yemem )

günaydınn kızlarr

şimdikin az önce kahvaltıdan kaltım yediklerim se

iki fincan çay tek şekerlli
bir dilim kepek ekmegi ( sanırım 40 gr)
yarım kibrit kutusu kadar peynir
4 dilim sucuk ( normalde tavanın yarısını ben görtürürm )

valla kızlar rekor kırdım bunda sizin payınız büyük okudukça motive oluyorum hele bazı arkadaşlarım var 100 kiloyu geçtigin zaman kilo vermessin diye nasihatlarda bulunuyolar( kimse kaç kilo oldugumu bilmiyor ) ama burda sizleri verenleri gördükçe mutlu oluyorum valla içime heyecan doluyo

iyiki varsınız öptümmmm hepiniziii kaydirigubbakcemile5 Şeniz :teytey:

X