benide kayıt edin... :)
kızlar slm bugün yoktumm
arkadaşlar toplanmış oraya gittim mönüyü yazayım size
makarna salatası sucuklu poğaça kıymalı börek kandil simiti ve bisküvi pastası
veeeeee yedimmi onuda yazayımm
2 yemek kaşığı salata 1 kaseyi geri gönerdim:):) çay içtim
1 dilim pastadan sadece 2-3 lokma aldım oda ev sahibine ayıp olmasın die ilk defa gittim evine ama durumumu belirttim saolsunlarr bana destek oldularr saat 5 gibi acıktığımı hissettim yapılan minik kandil simitinden yarım koparıp yedim yupyyyyyyy irademi tuttum başka zaman olsa tabaği geri göndermezdim:):)
akşam 1 kase tarhana çorbası içtim 2 yk türlü yedim salata
şimdide süt içiyom ama içine neskafe koydum kızmayın:):)
çitolüm bencede hamuru kesmeye bak en azından yaza kadar sıkı bi listeye uyalım yazın ister istemez tatilde falan sarkmamız olucaktır o zamanda porsiyon azaltırız tani benim fikrim buu
kızlar bide sizlerle bişey paylaşayım bugün arkadaşıma gidicem tabi öyle ne bulursam giymiyim dedim
ama hiç bişey bulamadım pantalonlarımın hepsi belimden kalçadan ve basenden düştü:S 1 saat uğraştım sonunda bana olmayan seneler önce aldığım eteği giydimmmmm:):):)bunun içinde sporun kesinlikle etkisi var 3 haftadır sporu aksatmıyom haftada yaklaşık 1 kilo veriyom öyle fazla vermiyom ama vücudum sıkılaştığından ve toparlandığından artık kıyafetler bol geliyor:):)ay heycanlandım yarın ne olucak acaba:):)
aşkım benim ya...çok sevindim senin adına...sendeki hırs ve iradenin yarısı bende olsa şimdiye tığ gibi olmuştum.24 kilo öyle ha deyince verilmiyo...bence hepimizin senden örnek alması lazım...çççoooookkkk tebrik ediyor ve öpüyorum...bu arada bi ara buluşup sana yeni bişeyler alalım:1hug:Şeniza.s.
bu gece de ben varım kimseler yok topik te
eliiiiif gördüm senikaydirigubbakcemile3
Herkesi cuma heyecanımı bastı yoksa.Ya haftanın 1.ben olurum sanıyodum olamıcam çünkü aşkito beni geçmiş yaaaa....
iyi akşamlar herkese listede arven var mutluyuz var ve bonus hiç görmüyoruz nerde bu arkadaşlar merak ettim
yeni gelenlerde hoş geldiniz
öglen iki parç et ve iki dilim ekmek
2 dilim pizza baya sonrasında
valla yaktı beni pizza kendim yaptım ewde .. falz bi kalorili deyil artı incecik yaptım hamurunu
off offffffff