- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya görmedim pardonbizi adamdan saymiyonmu bakam senÇok üzgünüm çoook
kilomu sizesoylemeden bi ay falan denesem olmaz mi ama listeye alinmadan yazim kaybettiklerimi olmaz mi yani lliste kayd olmadan ?
askitom süpersin canım ya...sen mi olucan acaba haftanın birincisi:))))))))))
masallah askitoya tebrik kiz sekerim, ben daha yazilmadim he :) ne dicektim kimse cevap yazmamis
herhangi bi rejim mi yapiyorsunuz yoksa kendi kafaniza gore mi ?
vallaha canim biberon hep denedim deniyorumda 2 saat icmedi, agladi gene denedim agladi gene denedim, babasi verdi gene almadi sonra mecburen memeyi evdim hemen sustu insallah alabilir, zaten cocuklari olmayanlara da versin diyorum rabbim eevt cocuk isi sabir isi, geceleri uyumaz dogru durust, kolumdan inmez bazen anne desevar ya sabah aksam anne dicek ellem :)
iyi akşamlar herkese listede arven var mutluyuz var ve bonus hiç görmüyoruz nerde bu arkadaşlar merak ettim
yeni gelenlerde hoş geldiniz
öglen iki parç et ve iki dilim ekmek
2 dilim pizza baya sonrasında
valla yaktı beni pizza kendim yaptım ewde .. falz bi kalorili deyil artı incecik yaptım hamurunu
off offffffff
pizze yok citolcum izninle kızabilirmiyim sana hamur işi yasak sakın sakınnnnnnnnnnn birdaha yemek yok tamammı bolca yeşillik ye salatalık çok acıkınca dereotu ye hemen tok tutuyor oo:))tamammı fıstıgımm,artık saglıklı beslenecegiz,hamur işi tatlı receller sucuklar sosisler salamlar mantılar bütün diyetini sabote edecek ürünler yasakkkkkkkkkk bütün kızlara sesleniyorumm sakın kızlarr yaza kadar incecik olacagız,bugün saat öglen 3te yeşil cay içtim.akşam 4domates,brokoli salatası vazgecilmezim sarmısaklı yogurtlu bayılıyorum hiç bıkmam:))4tane biber teflon tavada suda kapagı kapalı buharıyla pişiyor kızlar harika oluyor,şidedetle tavsiye ediyorum.2 dilimkepekli ekmek ,yemekten sonrada eşimle bir nescafe keyfi yaptık,buarada diyetisyenimden nescafeyle ilgili bişey ögrendim günde bir nescafe 3ü birarada olcak ama metabolizmayı hızlandırıyormuş wcye cıkartıyormuş,o yüzden bazı hastalarına özellikle yazıyormuş.ben tatlı ihtiyacımı valla nezcefeden gideriyorum yoksa cikolataya sarılmıştım:)))durmak yokk bu benim yaşam biçimim olcak artık cikolataya yer yok hayatımda buarada diyetisyenim illaki cikolata yyecekse insanlar bitter cikolata yesin dedi, valla ben bitteri cikolatadan saymıyorum neyazıkki:)) bişeye benzemiyor yaa acııı:))ama en zararsızı oymuş,hatta bir parca yemek faydalıymış bile..delikafadulden
Bende katılabılırmıyım
kızlar slm bugün yoktumm
arkadaşlar toplanmış oraya gittim mönüyü yazayım size
makarna salatası sucuklu poğaça kıymalı börek kandil simiti ve bisküvi pastası
veeeeee yedimmi onuda yazayımm
2 yemek kaşığı salata 1 kaseyi geri gönerdim:):) çay içtim
1 dilim pastadan sadece 2-3 lokma aldım oda ev sahibine ayıp olmasın die ilk defa gittim evine ama durumumu belirttim saolsunlarr bana destek oldularr saat 5 gibi acıktığımı hissettim yapılan minik kandil simitinden yarım koparıp yedim yupyyyyyyy irademi tuttum başka zaman olsa tabaği geri göndermezdim:):)
akşam 1 kase tarhana çorbası içtim 2 yk türlü yedim salata
şimdide süt içiyom ama içine neskafe koydum kızmayın:):)
çitolüm bencede hamuru kesmeye bak en azından yaza kadar sıkı bi listeye uyalım yazın ister istemez tatilde falan sarkmamız olucaktır o zamanda porsiyon azaltırız tani benim fikrim buu
kızlar bide sizlerle bişey paylaşayım bugün arkadaşıma gidicem tabi öyle ne bulursam giymiyim dedim
ama hiç bişey bulamadım pantalonlarımın hepsi belimden kalçadan ve basenden düştü:S 1 saat uğraştım sonunda bana olmayan seneler önce aldığım eteği giydimmmmm:):):)bunun içinde sporun kesinlikle etkisi var 3 haftadır sporu aksatmıyom haftada yaklaşık 1 kilo veriyom öyle fazla vermiyom ama vücudum sıkılaştığından ve toparlandığından artık kıyafetler bol geliyor:):)ay heycanlandım yarın ne olucak acaba:):)
valla senden özendim bu hafta bende şu potein diyetini yapmayı düşünüyorum...okudum diyeti...sebzede yiyosun..bakalım haftaya ben seni geçebilicem mi:))))))))
ayh insallahh canimmm.. sizde daha cok hirs yaparsiniz beni gecmek icin kaydirigubbakcemile5
aslinda mantikli düsündügünüz zaman .. en az kiloyu benim vermem lazim .. cünkü kilo azaldikca yakacak yag da azaliyo. yavasliyor kilo vermek mirmirmirmirtabee yanilioda olabilürüm :))
niye gelemiyon nere gidecendeCADIARZUgüaydınlarrr ohh bende tartıldım ve üstümden bi sürü yük kalktıı rahatladımm haaa:....
108.3 çıktım bir daha çıktım indim 108.8 çıktım
yarım saat bekledim wc ye girdim çıktım ve gene 108.3 çıktım
daha sonraki 4 kere tartılmamda 108.4 yani
CİMCİMENİN TABİRİ İLE KİLOMU KORUDUM ...
valla bunada sevindim bu hafta reglden dolayıda baya sitresli geçtii
inşallah haftaya artık
bebelerim senin maşallahın var cnmm ohh ne güzel vermişin
en azından verenlerin oldugunu göremk le moralim bozulmuyo sevinior ve motive oluyorum valla
bu aara bensiz buluşun hepinizi furirum uşaklarrr aglamak istiyorum ben gelemem yaaaaaaaa
niye gelemiyon nere gidecendeCADIARZU
kızlar hafdada sizce 2 kilo verile bilirmi tartım normal baskül elektironik deil sabah gözlerime inanamadım ben hiç kilo vrmedimki şimdiye kadar ay bak yazamıyomda sevinçten inşallah doğrudur kaydirigubbakcemile2