nursenacim tokatlimisin kiz sen? hemseri ciktik bak:)
bende bu topige gelmem grek ama kizim hala emmiyor ve ben cok zorlaniyorum, ama kendimce yavas yavas veriyorum en kisa zmanda bende gelmek istiyorum bu topige, ole ozel uyguladiginiz rejim ar mi yoksa kendinize gore mi yapiyorsunuz ? bi de yesil cay hangi cay oluyor acaba ? bi de icsem kizima bi sey eder mi KI? [/QUO emzirirken çok güzel kilo verirsin ben çok hata yaptım 40 kım çıktığında hamile kaldığım kilodaydım sonra emziklisin ye diye ben aldım 20 kilo
şimdi ver verebilirsen en güzel şey bol çorba iç sulu şeyler ye yemeğin suyunu asla yeme emziirdinmi ek gıdayada geçtiysen çocuk beslenir sende kilo almazsın
ahhh ahhh ne büyük hata yapmışım şimdi uğraş dur kilo verecem diye senağlama
bene ilk oglumda cok aldim su an kizim var yediaylik hic memeyi birakcak gibi degil, benim kilo vermem biraz zor olmasi grek unku doktorumun dedigi gibi, ben sinirli birisyim, stres sinir ikisi bi arada sen cok zor zayiflarsin dedi hayirlisi napalim deli olcam yoksa yakinda, ama kiza da emmeyi biraktiramiyorum cunku cok seviyor emmeyi nedecem ben ya of fffffffffff
tokatta eşimin işi nedeni ile burdayız ama çok güzel memeleket biraz önce dağlarda yürüyüş yaptık kardelen topladık şuan yanımdalar çok güzel kokuyo burdan sana yolladım kokusunu geldimia.s.a.s.
az önce bikaç ısırık aldım pzzadan bir bardakda çay içtim gün içinde bir iki elma yemiştimm
offf offfff
Bende katılabılırmıyım
bene ilk oglumda cok aldim su an kizim var yediaylik hic memeyi birakcak gibi degil, benim kilo vermem biraz zor olmasi grek unku doktorumun dedigi gibi, ben sinirli birisyim, stres sinir ikisi bi arada sen cok zor zayiflarsin dedi hayirlisi napalim deli olcam yoksa yakinda, ama kiza da emmeyi biraktiramiyorum cunku cok seviyor emmeyi nedecem ben ya of fffffffffff