Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kısllaaaar selam herkese..yeşilçayla ilgili konular olmuşş...ben sıkı bir yeşil çay içicisi olarak size şunu tavsiye edeyim akşam yemeğinden sora içmeyin..çünkü uykusuzluk yapıyo..ender saraça gittiğim dönem o söylemişti bana..ama müthiş bir yağ yakıcıdır..(şekersiz içerseniz tabi..)bana poşeti sıcak suyun içinde çok bekletmememi ,rengini verince 5-10 saniye daha tutup çıkarmamı söylemişti.3 dakika demleyince bir faydasının olmadığını hatta zararının olduğunuda söyledi...

nursenacim tokatlimisin kiz sen? hemseri ciktik bak:)

tokatta eşimin işi nedeni ile burdayız ama çok güzel memeleket biraz önce dağlarda yürüyüş yaptık kardelen topladık şuan yanımdalar çok güzel kokuyo burdan sana yolladım kokusunu geldimia.s.a.s.

cokacimcoookyeşil çay için çok teşekkür ederim denicem en azından biraz kaçırdımmı faydası olur içerim normal çaydan iyidir faydası var en azından:)

bene ilk oglumda cok aldim su an kizim var yediaylik hic memeyi birakcak gibi degil, benim kilo vermem biraz zor olmasi grek unku doktorumun dedigi gibi, ben sinirli birisyim, stres sinir ikisi bi arada sen cok zor zayiflarsin dedi hayirlisi napalim deli olcam yoksa yakinda, ama kiza da emmeyi biraktiramiyorum cunku cok seviyor emmeyi nedecem ben ya of fffffffffff

burakır canım benim kızımda aynen öleydi 4 gün uyumadım sabah akşam ama buraktırdım ağladıkca biberon verdim 1 almadı 2 almadı acıkınca mecbur içti biberonu biraz sabır sonra rahatlarsın çocuk demek sabır işi canınıda sıkma rahatla haatta öyle güzel varlıklara sahip olamayanlara dua et az sıkıcan dişini dünyaya gelen büyüyo:1hug:

arkaşadaşlar listeyi unutmayalım...liste dışında tpikte paylaşımda bulunan bütün arkadaşlar yarın en geç öğlen 2 ye kadar kilo bildirimi yaparlarsa önümüzdeki yarışma listesine eklicem...yapmayan arkadaşlar bu haftaki listeye alınmayacak..eğer yarın yapamazsanız bu gece topiğe yazın ben sizi eklicem...öptüm hepinizi..

masallah askitoya tebrik kiz sekerim, ben daha yazilmadim he :) ne dicektim kimse cevap yazmamis
herhangi bi rejim mi yapiyorsunuz yoksa kendi kafaniza gore mi ?

vallaha canim biberon hep denedim deniyorumda 2 saat icmedi, agladi gene denedim agladi gene denedim, babasi verdi gene almadi sonra mecburen memeyi evdim hemen sustu insallah alabilir, zaten cocuklari olmayanlara da versin diyorum rabbim eevt cocuk isi sabir isi, geceleri uyumaz dogru durust, kolumdan inmez bazen anne desevar ya sabah aksam anne dicek ellem :)

güzelim herkes kendi uygulayabileceği beslenme düzenine uyuyor...hepimizin bünyesi farklı çünkü...ben kalori hesabıyla yapıyorum..

iyi akşamlar herkese listede arven var mutluyuz var ve bonus hiç görmüyoruz nerde bu arkadaşlar merak ettim
yeni gelenlerde hoş geldiniz

öglen iki parç et ve iki dilim ekmek
2 dilim pizza baya sonrasında
valla yaktı beni pizza kendim yaptım ewde .. falz bi kalorili deyil artı incecik yaptım hamurunu

off offffffff

tokatta eşimin işi nedeni ile burdayız ama çok güzel memeleket biraz önce dağlarda yürüyüş yaptık kardelen topladık şuan yanımdalar çok güzel kokuyo burdan sana yolladım kokusunu geldimia.s.a.s.

geldi canim geldi mis gibi tesekkürler....benim esim tokatli, ben amasyaliyim ama tokatta cok güzel

az önce bikaç ısırık aldım pzzadan bir bardakda çay içtim gün içinde bir iki elma yemiştimm

offf offfff

kızlar çok soru soruyorum ama bu göbek eritme aletşm var titrşimli ondan kullanan varmı faydası oluyomu bi arkadaşım kullanmış baya fayda etmiş banada kocam hediye almıştı bende gıcık kaptım hediyeye :) kullanmadım şimdik rejim yapıyoken kullansam göbeğime faydası olurmıu

az önce bikaç ısırık aldım pzzadan bir bardakda çay içtim gün içinde bir iki elma yemiştimm

offf offfff

pizze yok citolcum izninle kızabilirmiyim sana hamur işi yasak sakın sakınnnnnnnnnnn birdaha yemek yok tamammı bolca yeşillik ye salatalık çok acıkınca dereotu ye hemen tok tutuyor oo:))tamammı fıstıgımm,artık saglıklı beslenecegiz,hamur işi tatlı receller sucuklar sosisler salamlar mantılar bütün diyetini sabote edecek ürünler yasakkkkkkkkkk bütün kızlara sesleniyorumm sakın kızlarr yaza kadar incecik olacagız,bugün saat öglen 3te yeşil cay içtim.akşam 4domates,brokoli salatası vazgecilmezim sarmısaklı yogurtlu bayılıyorum hiç bıkmam:))4tane biber teflon tavada suda kapagı kapalı buharıyla pişiyor kızlar harika oluyor,şidedetle tavsiye ediyorum.2 dilimkepekli ekmek ,yemekten sonrada eşimle bir nescafe keyfi yaptık,buarada diyetisyenimden nescafeyle ilgili bişey ögrendim günde bir nescafe 3ü birarada olcak ama metabolizmayı hızlandırıyormuş wcye cıkartıyormuş,o yüzden bazı hastalarına özellikle yazıyormuş.ben tatlı ihtiyacımı valla nezcefeden gideriyorum yoksa cikolataya sarılmıştım:)))durmak yokk bu benim yaşam biçimim olcak artık cikolataya yer yok hayatımda buarada diyetisyenim illaki cikolata yyecekse insanlar bitter cikolata yesin dedi, valla ben bitteri cikolatadan saymıyorum neyazıkki:)) bişeye benzemiyor yaa acııı:))ama en zararsızı oymuş,hatta bir parca yemek faydalıymış bile..delikafadulden

selam kizlar bugün yediklerim kahvalti yapamadim öglen 3 de 1 kepekli tost 3 zeytin 1 yumurta ince kücük dilim beyaz peynir. aksam 6 bucukta 3 kücük köfte izgara ,iki yesil biber izgara, 1 dilim kepek ekmegi, bol salata. zeynep2630 bende tatli krizim gelince kahveden cikariyorum acisini :) bu arada acayip gerginim reglim geldi gelecek yarin kilom fazla cikabilir

Kızlar artık evımdeyım cok sukur :) Dıyetmde tek bır kacamak bıle olmıcak hem kosu bandımda var burda ohhh

:
çorummlucadı bebeğin emmesi senin kalori kaybetmene sebep oluyor. nursenanında dediği gibi sulu şeyler ye bakliyat falan bol su iç meyve suları hariç çünkü içerisinde çok şeker var malesef ama bebeği emzirmekten kesmek sana dezavantaj olur ben doksan kilo ile hamile kalmıştım on kilo aldım ve doğumdan sonra normal kilomunda altına indim fakat tatlılar yüzünden beş altı kilo aldım daha sonra tatlıları kestim bir ara diyet rejim derken altı kilo verdim ama bu arada oğlumuda emzzirmeyi kesmedim eğer biraz dikkat etmiş olsaydım ve çok stresli bir dönemden geçmemiş olsaydım dahada kilo verirdim ama yedi aydır bir gram almadım halbuki ben su içsem yarar bazen haftada bir bile farkederdi kilom( :çok üzgünüm:ama almadım bu senden sadece kallori götürecektir :))) hem bebiş daha çok küçük yahuuu onun hakkı değilmi emmek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…