- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
Busecım adam bana gıttıgı yerı soylemez ben bılıyorum sadece mayısta askere gıdebılırım dedı o oyledır yapar eder hersey bıter benım haberım sonradan olur ama bı yandanda vazgecemez bana kımse senın bana baktıgın gıbı bakmadı kımse senın gıbı sevmedı benı der kavga eder kuserız ama 2 ay sonra kahve ıcmeye bulusuruz oyle bı ılıskı. Ben gıttıgı yerı, ne zaman tam olarak gıttıgını nerden ogrenıcem ? Bldıgın yollar varmı ogrenmek ıcın canım ?
Iyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur her bırınıze ayrı ayrı :) Iyıkı varsınız
ya kızlaaarr.... vicdan azabından ölüyorum. akşam yemeğini geç yedik saat 20.30 gibi ve mısır unlu hamsi kızarttık.çok severim ve dayanamadım çünkü sabah kahvaltısıyla duruyodum pazara gitmiştim o yüzden ara öğün,öğle yemeği yapamadım.1 kg almıştık hamsiyi, muhtemelen 300 gramını falan ben yedim çok yağlıydı ya. Ama özlemişim.
Ve bu arada var yaaa bugün tutamadım kendimi tartıya çıktım 83'ü gördüm yaaa.Hemen indim. Cumaya iyice netleşir.Belki o mutlulukla yedim bilmiyorum ama vicdan azabı çekiyorum.Yürüyecek halimde yok sporda yapamayacağım.Yarın dikkat edip sporumu yapıcam artık napalım.
busecim takma kafana neden vicdanazabı çekiyorsunki mızır unu dünyanın en masum unlarındandır:)) bu arada ben karadenizli olarak mısır unu ile kızartılmış hamsiyi gayet iyi bilirim hamsinin içerisine undan dolayı yağ gitmiyor (ama yağ çok kızgınsa tabiki)yanında ekmek yemediysen vede salatada varsa birbirini nötrlerler. çünkü okuduğum bir yazıda etin yada kebap tarzı yağlı şeylerin yanında bol salata onun zararlarını engelliyormuş hiç vicdan azabı çekmeklava:
selaam bugün yediklerim,sabah 1 dilimkepek ekmegi üzerine diyet peynir , ögle citir ekmek peynir, 1 meyveli yogurt, aksam yarim tabak bamya yemegi ve ton balikli salata ,1 dilim kepek ekmegi.
yanında çok az salata yedim ama napayım kendimi tatlı yemedim ya deyip öyle avutuyorum. buarada başlangıç, şu andaki, ve hedef kilonu bildir ben hazırlayayım çizelgeni
canım çizelge hazı ama buraya ekleyemiyorum yaw
sabah iki dilim k. ekmek bir haşlanmış yumurta
ara da 3in 1 neskafe
öglen bir tabak patataes salatası
ara ew yapımı bir pogça peynirli
bir tabak bulgur plavı.. cacık
havuç salata biraz ekmek
kızım var ya seni görünce rahatladım şimdi.balık yedim diye vicdan azabı çekiyodum sen pohaça,patates götürmüşün yine malı.çekmiyom şimdi :))))
canım hazırladığın çizelge kodunun hepsini yapıştırmayacaksın. sadece http ile başlayan kısmını. sen elindeki çizelge kodlarını buraya aynen yapıştır ben sana hangisini yapıştıracağını söyleyeyim.