Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canlarım bugune kadar hep motıvasyondu benım dıyet yapmamı-sürdürmemi engelleyen.
Hepiniz benım ablalarım kardeslerım gıbısınız ıyı kı varsınız. Destegınızle ınsallah basarıcam. Dıyorum ya bugun sureklı gulumsuyorum, farkında bıle dıılım halbukı. sımdı cıkıp yurudum tanıdıgım tanımadıgım herkese slm verdım . Evet bırazcık ılgıyle sımardım belkı ama o kadar mutlu en onemlısı huzurlu hıssedıyorum kı bugun. Yanımda oldugunuz ıcın tesekkur ederım. Insallah dedıgınız gıbı benı dondugunde farklı gorsun ıstıyorum daha once 20 kılo verdım gozlerıne ınanamadı sonra tartıstık bende saldım kendımı herhalımı bılıyo zayıfta gordu benı gecen senelerde ama bu sefer farklı olmalı. Bu sefer kaslı yagsız olmalıyım selulıtlerım catlaklarım ıcın bakımda yapmalıyım. Bu yıl benım donusum yılım olmalı. Allahın ıznıyle basarıcam.

Busecım adam bana gıttıgı yerı soylemez ben bılıyorum sadece mayısta askere gıdebılırım dedı o oyledır yapar eder hersey bıter benım haberım sonradan olur ama bı yandanda vazgecemez bana kımse senın bana baktıgın gıbı bakmadı kımse senın gıbı sevmedı benı der kavga eder kuserız ama 2 ay sonra kahve ıcmeye bulusuruz oyle bı ılıskı. Ben gıttıgı yerı, ne zaman tam olarak gıttıgını nerden ogrenıcem ? Bldıgın yollar varmı ogrenmek ıcın canım ?

Iyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur her bırınıze ayrı ayrı :) Iyıkı varsınız

ankara 455 inşallah sevdiğine kavuşursun incecik görür seni gelince senle ben aynı kilodayız hadi baklalım napıcaz ikimizde inşallah zayıflıcaz arkadaşım

Başarıcaz arkadaşım bu hafta toparlanma telaşım var ama dikkat ediyorum en azından gece yemelerını kestım.Eve donuncede kosu bandım var ınsallah cok dıkkat edıcem. Birbirimizi motive edelim madem aynı kilodayız :)

ankara455 ortak bir arkadaşınız yokmu yada onun samimi erkek arkadaşlarıyla görüş onların agzından laf al,nereye gittigini ögren,yada kızkardeşi falan yokmu ailesinden tanıdıgın yokmu yani ona ulaşma yolunu muhakkak bul ve onu mektupsuz bırakma,varlıgını sürekli ensesinde hissetsin:)))sana okadar alışsınki sensiz mektuplarınsız bir yaşam düşünemesin,ben mesela vıcık vıcık aşkları çok severim erkegi başı boş bırakmayacaksın sürekli kıskac altında tutacaksın:)))senden kurtulmak istese bile onun hayatında öle yer kaplıyacaksınki asla sensiz yapamayacak:))evlilik böle bişey canım:))yani evliligi tarif ediyorum ben,birbirinize okadar alışıyorsunuz sürekli cünkü birbirinizin hayatındasınız her işe burnumuzu sokuyoruz dolayısıyla birbirimize alışıp baglanıyoruz ve ayrı bir yaşam düşünemiyoruz.valla ben galiba deli dolu bir aşığımm psikopata bağladım eşimi biran başı boş bırakmam,o benimle konuşmak istesin bütün işimi bırakıp onla ilgilenirim,ona yogunlaşırım..zaten şimdi bebegi çok istememdeki nedende bana eşimden bir parca olsun canım kanım olsun,dahada baglasın bizi birbirimize diye bebegi çok istiyorum.alahım inşalah bu mutlulugu yaşatır bizee.

Yok canım yok malesef tek cocuk,arkadaslarıyla ben tanısmadım oda benımkılerle tanısmadı. Bırlıkte oldugumuzda bız 2 kısı baska kımseyı almıyoruz aramıza gormuyoruz kımseyı.
Adresı olursa bende bunaltırım hıc merak etme.. O konuda ıyıyımdır.
Tecıl ettırmıstı yurt dısına cıkıcagı ıcın baktı yurtdısında ıs bulamadı umdugu yer olmadı yanı gelıp tecılı ıptal ettırıcem falan dedı ama o yapar eder benım en son haberım olur. Dondugunde falan arar benı :) Ama onceden zayıfladıgım ıcın bu sorun olmıcak Allahın ıznıyle :) 2009 bızım yılımız olucak. :hooray:
Insallah hamıle kalırsın bıran evvel bızde bebek sevmeye gelırız :) allah kocanla aşkınızı hıc bıtırmesın canım

saol canım benim inşalahh,2009 yılı bizim için süper bir yıl olcak ben cok inanıyorum güveniyorum bize,bu iş olcak yapcaz yapcazz.öglen ton balıgımı yiyemedim yaa,çok su içtim sanırım midem bulandı,sadce 2dilim kepek ekmegi yedim 1catal ton balıgından aldım.1tanede salatalık yedim ögle yemegim bukadar((1.5ltde su içtim.bol su içmek lazımmış diyette,ben herşeyi yaparım başarırım bununda üstesinden gelecegim.ara ögünüm birbardak sütüm var.

Kalorı mı hesaplıyosun canım yoksa bı lısteden mı dıyet yapıyorsun ? Ogle yemegın baya hafıf olmus barı 2 tane galete falan alsaydın yada yogurt ayran falan ıc. Yıne ara ogununde sut ıcersın

selam herkese...sandalyede oturamadığım için ilaç biraz etkisini gösterince girebiliyorum....citolcüm sağol canım..düne göre daha iyiyim..

bu arada ben öğle yemeğimi tamamladım ıspanak yemeğim vardı dünden üzerine yoğurt döktüm 2 tanede etimek yedim ekmek yerine güzel oluyo valla buarada canım çok tatlı çektiğinden kahvaltı sonrası ara öün şekersiz nescafe ile 2tane hurma yedim gayet iyim durmak yok devam zayıflıcammmmmmm

Selam kızlar tursaricim ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.Canım sen kilo çizelgeni yapsana kilon belli olsun.Bu arada L-cartine kullanmışmıydın önceden benmi yanlış anladım.

busecim hoşbulduk cevabın için çok teşekkürler l carnitine yi kullanıyorum ben ama likit l caritine kullanıçok içiyorum canım spor yapmadan onbeş dakika önce yarısını içiyorum bir sonraki spordada diğer yarısını kızlar şimdi seyrediyorum kim sormuştu bacaklarımım nasıl çalıştırıcam die merdaneyle bir incelmeyi gösteriyorlar şaşırdım yahuu:1shok:

QUOTE=ankara455;5659817]Gunaydın kızlar bende uzun zamandır ılk defa dun gece bebekler gıbı uyudum. Normalde saat 3 dedı mı bırden uyanıyodum sabaha kadar uyuyamıyorum sabah uyuyup oglen kalkıodum . Bugun saat 8 de uyandım nescafesız gozumu acamam kahvemı ıctım bırazdanda kahvaltı edıcem hatta yuruyuse bıle cıkabılırm. Bu hafta toparlanıp tasınıcam cok dıyet yapamadım ama en azından gece yemelerıme dıkkat ettım ve su ıctım bol bol.

Neyse neden mutlu olduguma gelınce, cok hoslandıgım bırı var unıversteden arkadasım ona acılmıstım ama o ıstemedı sonra arkadas olarak gorusmeye basladık . bız boyle 5 senedır gorusuyoruz 2 3 ayda bır :) Dun onunla butun bır gunu bırlıkte gecırdık sevdıgımız seylerı yaptık, sımdı askere gıdıyo Belkı dondugu zaman bıraz olgunlasmıs olur da benım onu gercekten ne kadar sevdıgımı anlar. Dun o kadar guzel bı gun gecırdım kı o yuzden leyla leyla gezıyorum dedım bu moral bana uzun sure yeter sıkı durun ıncecık gelıyorum[/QUOTE]

hihoyyyt ankara455 canım inşallah Allah gönlün egöre verir gerçekten çok mutlu olursun. bu moral sana doping olur. ben küçüklüğümden beri kilolarımla başım dertte ne zaman aşık olsam incecik olurdum :)))sengözlerimebaksanab eminim sen bu işi bizden daha iyi başarcan çünkü süpper bir doping almışsın iyi gaz yanii :)))) :lepi::lepi:

canımcım kontrol panelinde profil düzenle kısmı var orda kilo ve dogum kısmına yapıştıracan kopyaladıgını,2ımg arasını kopyalayacdan unutmaa..

Kalorı mı hesaplıyosun canım yoksa bı lısteden mı dıyet yapıyorsun ? Ogle yemegın baya hafıf olmus barı 2 tane galete falan alsaydın yada yogurt ayran falan ıc. Yıne ara ogununde sut ıcersın

canımcım ben kendi cabamla 6ayda falan 103den 88e düştüm artık kilo veremiyorudm bende uzmandan yardım alayımdedim,diyet verdi bana ama öncesinde dahiliyeye gidip tahlil yaptırdım.ona göre diyet yazdı diyetisyen,listeye harfiyen uyuyorum fazla yok ama eksik oluyor,bazen midem almıyor.mesela akşam sebze yemegim oluyor 8yk yiyemiyorm tıka basa doyuyorum,çok su içiyorum,istemeye istemeye midem bulanıyor ama napcan yaglar nasıl gitcek suyla dimi:))öle iştee..bakalım diyetisyenle kaç kilo verecem gün gün yazıyorum yedigimi içtiigimi.öpüldünüz canlarım.:teselli:

Ayy inşallah ya benıkı ıssız adam gıbı ama emınım bırıde onu yola getırıcektır ben olurum olmam bılmıyorum ama en azından bugun kendımı cok morallı ve ıyı hıssedıyorum. Sukurler olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
canımcım kontrol panelinde profil düzenle kısmı var orda kilo ve dogum kısmına yapıştıracan kopyaladıgını,2ımg arasını kopyalayacdan unutmaa..

ya canım zahmet edip yazdın sağol. sizin çizelgelerinizden mi kopyalıcam yoksa varmmı özel çizelgeler 2 ımg bide bu nedir anlayamadımda (( ya oğlum rahat durmuyor kurcalasam bulurumda sıpa rahat vermiyor:çok üzgünüm:

diyet gruplarının ilk sıralarında kilo çizelgesi nasıl yapılır var orda link veriyolar kendi bilgilerini giriyosun zaten tarifi var cnm oraya bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…