ankara455 ortak bir arkadaşınız yokmu yada onun samimi erkek arkadaşlarıyla görüş onların agzından laf al,nereye gittigini ögren,yada kızkardeşi falan yokmu ailesinden tanıdıgın yokmu yani ona ulaşma yolunu muhakkak bul ve onu mektupsuz bırakma,varlıgını sürekli ensesinde hissetsin:)))sana okadar alışsınki sensiz mektuplarınsız bir yaşam düşünemesin,ben mesela vıcık vıcık aşkları çok severim erkegi başı boş bırakmayacaksın sürekli kıskac altında tutacaksın:)))senden kurtulmak istese bile onun hayatında öle yer kaplıyacaksınki asla sensiz yapamayacak:))evlilik böle bişey canım:))yani evliligi tarif ediyorum ben,birbirinize okadar alışıyorsunuz sürekli cünkü birbirinizin hayatındasınız her işe burnumuzu sokuyoruz dolayısıyla birbirimize alışıp baglanıyoruz ve ayrı bir yaşam düşünemiyoruz.valla ben galiba deli dolu bir aşığımm psikopata bağladım eşimi biran başı boş bırakmam,o benimle konuşmak istesin bütün işimi bırakıp onla ilgilenirim,ona yogunlaşırım..zaten şimdi bebegi çok istememdeki nedende bana eşimden bir parca olsun canım kanım olsun,dahada baglasın bizi birbirimize diye bebegi çok istiyorum.alahım inşalah bu mutlulugu yaşatır bizee.