Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün akşam
3dilim kepek ekmegi,5adet kaşarlı mantar fırnda yagsız,brokoli salatası sarmısaklı yogurtlu,7adet biber yagsız suda tavada,6adet domates yedim domates ve biberi eve gelince yedim öglen az şey yedigim için çok acıkmıştım,kalorisiz diye yedim diyetimde bu ürünler serbest ama tuzsuz ve yagsız olcak.1nescafe 3ü birarada olandan,1saat yürüyüşümü yaptım,az öncede meyvemi yedim,yarım armut,benim iyice iştahım gitti kızlar yiyemiyorumda,bu kötü çünkü belli kaloriyi almam lazım.diyetimi hep eksik yiyorum,umarım saglıksız degildir,çünkü gün içinde almam gereken belli bir kalori var.bugün misafirlerim vardı,onlara birşeyler ikram ettim hep sevdigim şeylerdi ama onları bile gözüm görmedi,öle bir hırs yaptımki,yaza bu kilolar gitmiş olcak.birde misafirler dediki sanki incelmişsin göbek cekilmiş falan dediler,kilo verdigimi sanmam cünkü daha 4gündür diyetteyim:)) ama moral oldu bana:))

:eek:klava:ya kızlar kusura bakmayım noktalar yüzünden bu çizelgeyi eklemeye çalıştığım içindi ama yok olmuyor yaw

böyle ekliyor ama diğer türlü çıkmıyor yahuuuuuuuuuuuuu

:kızgın: ya bu kadar olmaz ters yapıştırmak gerekiyormuş saatlerdir uğraşıyorum yahuuuuuuuu sayesinde kilo kaybettimkaydirigubbakcemile3 sonunda başardım arka arkaya olan linklerin önce sondaki ilk linki yazmak gerekiyoruş bunu başarmada bana yardımcı olan arkadaşlarıma teşekkürediyorum :lepi::lepi:

yaben az önce yaptığım ıspanaklı kekten (krem şantili) 1 dilim yedim ve ölmek istiyorum :eek:senağlama ayrıcada miğdem bulanıyoooooooooo.... ilk defa tatlı bişey yedim ondanmı kiii.yada bugün öküz gibi yedim ondan senağlama

yaben az önce yaptığım ıspanaklı kekten (krem şantili) 1 dilim yedim ve ölmek istiyorum :eek:senağlama ayrıcada miğdem bulanıyoooooooooo.... ilk defa tatlı bişey yedim ondanmı kiii.yada bugün öküz gibi yedim ondan senağlama

olabilir canim, bende ondan korkuyorum 110 kiloya geldigimde bir döner ve üzerine künefe yemek istiyorum ve korkuyorum sonunda fenalasirim diye:çok üzgünüm:

ya kızlar yedikleriniz artık yenmiştir kendinize stress yaparak bu nankör kilolara iilik yapıyoruz. yediklerinize üzülmeyin birdahaki sefere biraz daha az yiyerek bunu denglemek yaterli gerçekten stres kilonun dostu ben bunu bilir bunu söylerim kilolarıma birde dost gerekmiyor :mymeka:

ya kızlaaarr.... vicdan azabından ölüyorum. akşam yemeğini geç yedik saat 20.30 gibi ve mısır unlu hamsi kızarttık.çok severim ve dayanamadım çünkü sabah kahvaltısıyla duruyodum pazara gitmiştim o yüzden ara öğün,öğle yemeği yapamadım.1 kg almıştık hamsiyi, muhtemelen 300 gramını falan ben yedim çok yağlıydı ya. Ama özlemişim.

Ve bu arada var yaaa bugün tutamadım kendimi tartıya çıktım 83'ü gördüm yaaa.Hemen indim. Cumaya iyice netleşir.Belki o mutlulukla yedim bilmiyorum ama vicdan azabı çekiyorum.Yürüyecek halimde yok sporda yapamayacağım.Yarın dikkat edip sporumu yapıcam artık napalım.

busenin yaptığından yaptım yanii :eek:

afiyet şeker olsun kızlarrrr ben bugün makarna yedim bir tabak :))cokacimcoook pişman değilim sırnaşık şeyisteyerek bilerek yaptım. kilo vermeme bu bir tabak makarna asla engel olamazzzz :lepi::lepi: hem yicem hem zayıflıcam yasakkelimeama tabi dozunda ve saatinde :lepi:

iyi geceler kızlar her kez günah çıkarmış ya takmayın kafanıza devam durmak yok ne olmuş kendinize 1 öğün hediye verdiyseniz önemli olan yavaş vermekmiş bol suya devam edelim acayip fayda buldum ben normalde günde 1bardağı zor içerdim acıktıkca su 3 lt içiyorum günde en az

iyi geceler kızlar her kez günah çıkarmış ya takmayın kafanıza devam durmak yok ne olmuş kendinize 1 öğün hediye verdiyseniz önemli olan yavaş vermekmiş bol suya devam edelim acayip fayda buldum ben normalde günde 1bardağı zor içerdim acıktıkca su 3 lt içiyorum günde en az

bende aynen damacana gibi oldum yaaaa.. kafamçokkarıştı

bu arada akşam 1 kepçe yoğurt çorbası yağsız tuzsuz salata az yağlı tuzsuz kibritkutusu tavuk yedim sonrada 1 kase mısır patlattım mısır olayı haricinde iyiyim demimirmirmirmir

kızlar bide egzersiz yaptığımız dönemde nasıl burnumuzdan derin nefesler alıp mide göbek sıkıyoruz ya özelliikle oturarak çalışanlar için söylüyorum sıkın karnınızı burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan yavaşyavaş verin o zaman hücrelere daha çok oksijen gidiyor vede yağların kırılmasında ve yakılmasınıda hızlandırıyor kaydirigubbakcemile5

X