kızlar işlerim vardı mesajları okudum ama cevap veremedim
canım benim nasıl kilo verdiğimi sormuşsun boş zamanında geriye doğru gidersen yazmıştım hatta geçenlerde yazdım eğer bulamazsan bana haber ver ben sana kopyalarım:) şimdi üşendim kusura bakma olurmu:):)
kalori hesabını gelince kilo kaybı yaşanması için günlük almamız gereken kalori miktarından 900 kalori düşürüyorum 2000 kalori alınması gerektiği için ben 1100 kaloride tutuyorum ve aç kalmıyorum sabah tam kahvaltımı yapıyorum protein ağırlıklı besleniyorum bende kalsiyum ve demir eksikliği var bide kansızlık bu yüzden protein ağırlıklı gidiyoum ve spor yapıyorum haftada 1 gün 1 öğün istediğimi yiyorum bunu hafta sonuna denk getiriyorum ailemle beraber olduğum zamana düzenli uyuyorum bana uyku çok yarıyo geç yatıp saat 11 de kalksamda toplasam 8 saat uyusamda yarıyor vücudum kalkmıyor sanki o yüzden erken kalkıyorum ki metabolizmanın en hızlı çalıştığı saatler erken saatleridir hemen evi topluyom maksat hareket olsun:) mutlaka 1 bardak suyumu içip ardından az ekmek peynir domates ne olursa ağzıma alıyorum kahvaltı öncesi ben evi toplıyana kadar mide çalışmaya başlıyor:):) elma sirkesini bende içiyorum 1 haftadır haftada genelde 1 kilo veriyorum ama veremediğim hafta olmadı daha yararmı bilmiyorum
bu arada ben neler yaptığımıda yazmış oldum :):)
basenler için egzersiz hareketleri var ben bitkisel için kendiliğinden sıkılaşsın vücut bunlara inanmıyorumm denedimde bitkisel die lidayıda aldım her bitkisele inanmıyom artık lidadan sonra hastanelik olmuştum
herballife kullandım bitkisel ya bıraktığım anda fazlasıyla geri döndü iş kafamızda bitiyor aziml spor yapıyom valla:):)
çitol o bahsettiğin fazlalık bende de var bacağın üst kısmı o kalça olarak tabir ediliyo yana çıkıklık vücudun en zo eriyen yeri tek çaresi sporla sıkılaştırmak ben 3 haftadır sporumu devamlı yapıyorum inanılmaz derecede fark var sadece yürümek hareket etmek yanında sıkılaştırma hareketleri var ve çok basit bunları dene
ay ne çok yazdımmm:):)
bugün yediklerimi yazayım 2 gündür bendemi iştah yok bilmiyorum:)
sabah 1 dilim kepek ekmeği 2 zeytin yarım domates yedim
öğlen lahanadan kabuska yaptım
arada sütlü kahvemi içtim
akşam 1 domates çavdar ekmeği bide lahanamdan yedim
kahvemi içiyom şimdide :):)kalorilerini hesaplamadım ama 1000 gezmez die tahmin ediyorum:) bide haşlanmış yumurta yediğimde 1 yumurtayı haftada bir alıyorum eğer masada varsa haşlanmış yumurta beyazını yiyorum beyazında 15 kalori sarısında 65 kalori var:):):)