Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

buseciğim ixsir kk da mail adresi deiştirmiş onay maili gelmediğiiçin yazamıyomuş söylersin dedi tatlım:)

Söyle ona yolacam saçını başını.Çizelgeyi beceremeyion ne demeye gidip mail adreslerinle oynuyon kaydirigubbakcemile3

canım ben reductil içiyorum bizim hazırladağımız listede şu yenicek bunu yapıcaz yok ortalama kalori belirledik zaten ara öğünleri ona göre ayarladık maksat kaçamakları kısmak:) reductili doktor kontrolünde içiyorum arkadaşlar lütfen kendiniz almayın tahlilleriniz yapılmadan kullanmayınız

ixsirim nereye kayboldun yine.kızım Allah cezanızı verecek sizin yolacam saçınızı başınızı haaa.kaydirigubbakcemilegidiyonuz madem gidiyom deyin iyi geceler deyin bişey deyin yaaa.....klava:

topağım sorma başıma geleni:çok üzgünüm:
kilo cizelgesini yapınca gaza geldim
profildeki verdim mail adresimi degiştireyim dedim
her zaman kullandımı verdim...
onay mesajı gelmesi lazımmış mailime kitlediler beni
ne cevap verebiliyom ne görünüyom
ama sizi ben görüyom
töbe töbe ölmüşte karşıdan bakar gibi hayattakilerekötükedihüso

aşkolsun toprim bu kız öldümü kaldımı pc başınamı bayıldı aclıktan demiyon:çok üzgünüm:hiç sana iyi geceler üpücüü virmeden gidermiyim gurban olduuum:1hug:

canımcım başka bişey içmiyorum şuan..ama üçü bir arada cay içiyodum..önceden bahsetmiştim......şu an sadece sirkeli suu ıyyyyyyyyyyyyyy:dilcikar::dilcikar:

hadin kıscelerr cevap virin ..gidecem birazdan..
sabah kayınbederim....vs gelicek ...çok işim var cokkk

kızlar özelden msn adreslerini versenize bana yeni msn aldım ekleyeyim cimcimem var bir tek

bu arada cimcimoş yaz burayada hadi

kız topikimin delisi elma hapı diil aldığım..elma sirkesi kapsülü...arkadaşlar elma krom almadım yanlış anlaşılma olmasın..sanki tatlı ihtiyacımı engelledi ve enrjık hissediyorum..hoş hissetsende sadece yatıyorum çünkü belimi incitttim

geçmiş olsun kız noldu belini incittin aman dikkat ett ...

bende msn istiyorumm kaydirigubbakcemile5...

valla ben bu hafta sanırım yarım kilo versem yetecek çünkü kaçamagım çık oldu
tatlı yemiyodum ama bu hafta çok yedim ..bide şişkinlik olurmuki bilmiyorum işte
bak cumaya az kaldı gene heyecan yaptım kafamçokkarıştı

günaydın kızlar sabah erken kalktım artık 10 lara kadar uyumak yok kahvaltımı yaptım kibrit kutusu peynir 5 zeytin 1 yumurta 1 domates 1dilim ekmek 1bardakta şekersiz çay oh be kendimi dinç hissediyorum valla hihoyyyt evi toplayıp yürüme imkanım yok onun için mezdeke oynuyorum sabahları 1 saat neşeli kilo vermeler öptüm herkezi:enbuyukkk:

Gunaydın kızlar bende uzun zamandır ılk defa dun gece bebekler gıbı uyudum. Normalde saat 3 dedı mı bırden uyanıyodum sabaha kadar uyuyamıyorum sabah uyuyup oglen kalkıodum . Bugun saat 8 de uyandım nescafesız gozumu acamam kahvemı ıctım bırazdanda kahvaltı edıcem hatta yuruyuse bıle cıkabılırm. Bu hafta toparlanıp tasınıcam cok dıyet yapamadım ama en azından gece yemelerıme dıkkat ettım ve su ıctım bol bol.

Neyse neden mutlu olduguma gelınce, cok hoslandıgım bırı var unıversteden arkadasım ona acılmıstım ama o ıstemedı sonra arkadas olarak gorusmeye basladık . bız boyle 5 senedır gorusuyoruz 2 3 ayda bır :) Dun onunla butun bır gunu bırlıkte gecırdık sevdıgımız seylerı yaptık, sımdı askere gıdıyo Belkı dondugu zaman bıraz olgunlasmıs olur da benım onu gercekten ne kadar sevdıgımı anlar. Dun o kadar guzel bı gun gecırdım kı o yuzden leyla leyla gezıyorum dedım bu moral bana uzun sure yeter sıkı durun ıncecık gelıyorum

herkese günaydınnnnnnnnn

tatlım allah gönlüne göre versin ne diyelim senin mutlu olman bizide mutlu eder bak hazır askere gidiyor olgunlaşıcak eee o dönesiye süpriz yapmak lazım dimi :):)hihoyyyt

ankara 455 inşallah sevdiğine kavuşursun incecik görür seni gelince senle ben aynı kilodayız hadi baklalım napıcaz ikimizde inşallah zayıflıcaz arkadaşım

Senin adına sevindim canım benden sana bir tavsiye eğerki onu askerde mektupsuz bırakmazsan (bak telefon demiyorum mektup çünkü askerlerin tek beklediği şey) o zaman anlar senin onu gerçekten sevdiğini,değer verdiğini ve bence oda sever seni.Eeee üstüne birde seni zayıf görürse (hatta zayıfla biran öncede askere yollarsın fotonu zayıfladım gibilerden) bence hiç kaçarı yok sana bağlanır.Ama dediğim çok önemli yani mektupsuz bırakma mutlaka.Şimdiden Allah kavuştursun canım :)))

Evet kızlar bu arada dün gece 5 de uyudum.Oğluşum uyutmadı sağolsun.Sabah da kızım saat 09.00 da kaldırdı beni.Sinir oldum ya uykumu alamadım ya. 4 saatlik uykuyla duruyorum.ıyiyim ama şimdi yani çok uyumuşum uykumu almış gibiyim ama gözlerim yanıyor cayır cayır.

Saat:10.30 gibi 1 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,2 zeytin,2 biber,1 küçük domates yedim.

Sonrada kahvemi içtim.Şimdilik bu kadar by....

ankara455 canımcım bencede askerden dönene kadar süpriz yap,sevdigi için insan herşeye katlanır,bende cocuk istiyorum çok fazla:)) zayıflarsam bebiş yapcamm. gel kız zayıflayalım hep birliktee:)))2009 yılı bizim yılımız olsunn.şimdi yediklerimi yazayım,ac karnına sogan suyu ve maydanoz suyu içtim 1bardak,3kayısı birbardak ılık suyla,1dilim kepek ekmegi,biraz peynir,arada bir salatalık ve br bardak sütümü içtim.birazdanda ögle yemegimi yiycem,ton balıgı ve 2dilim kepek ekmegi çorba getirmeyi unuttum ne yazıkki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…