- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
kızlar ben 3 tane patates közlemesi yedim çok abarttımm utanıyommmveremicem dayanamıyom yzaaa
arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:)
kızlar bunu buldum ben yağ eritmek içinmiş gerçi belki daha önce deneyeniniz vardır. varsa yazsın arkadaşlar. kk nın üyeleri yazmış herkeş memnun gibiydi :)))) ama bide bizimkilere sorayım dedim değilmi bizimkilersengözlerimebaksanab
enteresan ya benim belimin altında bir kaba et var degişik ya herkeste yok aman ne kalça ne göbek
degişik bişi .. orayada etki edermiki
kızlar ben 3 tane patates közlemesi yedim çok abarttımm utanıyommmveremicem dayanamıyom yzaaa
seçilcim ya şu kalori meselesini pek anladığım söylenemez. bize biraz açıklarmısın ne nekadar nasıl yenmeli ne kadar yenmeli diye rica edersem .eminim vericeğin bilgiler bizim işimize çok yarıcak :))belki daha çabuk hedefe varırız:Saruboceq: