Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben 3 tane patates közlemesi yedim çok abarttımm utanıyommmveremicem dayanamıyom yzaaa

klava: hayir dayanicaksin ve zayiflicaksiin yok öyle pes etmek, hepimiz gün geliyor zorlaniyoruz, hatani gördükce pismanlik duydukca yememeye ve az yemeye karar alicaksin görüceksin kaydirigubbakcemile5 hersey kafada bitiyora.s

KIZCELER BEN GELDİM.BUGÜNLERE SABAH GİREMİYORUM....
anca bu saatlerde vaktim oluyo.....bugün pek bimirmirmirmir uyuşuktum
pek bişey yapmadım...birazdan hareketlerimi yapıcam
canımda bişey istemiyo
sabah yumurta 2 dilim kepek ekmegi biraz peynir yedim
canım meyve istiyo
2 portakal 3 havuç götürdüm ..başkada bişey yemedim
günün özeti bu fisfisfis

hihoyyytixsircim sen nezamandır burdasın ve kaç kilo ne kadar zamanda verdin canımm

iyi akşamalr kızlar bende valla ne yedim ne içtim hatırlamıyorum ama şu an öyle çok şişim ki ne yemiştim ben yaaa?
tüm geçmişi okudum yazcaklarımda vardı ama bak gene unuttum
paylaşım süper taze kanlar iyi geldi topigimize

cla 1000 hakkında az daha bilgi verseniz kızlar kullananlar benimde göbek ve basenin var belki
pek spor egilimide yok bende. onu alınca içerim sporda yaparım belki
sadece spordan öncemi içiliyo yoksa her yemekten öncemiii
bbide doktor bir ara şey demişti
işte çok kilolu insanalr spora geldikleri zaman bu kilom direk kas olurmu diye korkuyolar
öyle saçma şey olmaz önce yag tabakası ericek sonra kas lar ortaya çıkacak demişti
şimdi bu ilaç ne ne işe yarıyo
baktım nette 60-70 civarıı

ay bide biz ew yaptırıyoruzz offf para harcamamam lazım
napsamkii

öglen 6 mc nuggets 238 kcal
1 big mäc 505 kcal

ara. 1 parca kahveli cikolata 150 kcal
(kahve krizim tuttu , evde kahve yoktuda :)

aksam: 2 tavuk gögüsü izgara 320 kcal
2 izgara domates 30 kcal
yogurt 100 kcal

toplam 1343 kalori

benim diyetimde kalori sayiminin cok faydasi oldu .. 1000 kalori civari kaliorum genelde..
ayrica bu hafta protein diyetindeyim bakalim 1 haftada sonuc ne olacak ..

citolcüm bak sana ne diyecegim .. kendine ödül olarak al o hapi :)
2 haftada 5 kilo verirsen al vermezsen alma mesela :jeyyar:

arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:)

kızlar bunu buldum ben yağ eritmek içinmiş gerçi belki daha önce deneyeniniz vardır. varsa yazsın arkadaşlar. kk nın üyeleri yazmış herkeş memnun gibiydi :)))) ama bide bizimkilere sorayım dedim değilmi bizimkilersengözlerimebaksanab

citolcum cla 1000 bir yağ asidi yani. ben ayrı zamanlarda iki kutu bitirdim ikisindede akrabalarım bana zayıfladığımı ve bel kıvrımlarının ortaya çıktığını falan söylemişlerdi tartıda ilkde fark etmiyor ama yağdan gittiğini kendi giyisilerinde görebilirsin bilirsin pantolonlar göbeği böler ve çirkin bir görüntü oluşur ya ((( işte o görüntü bayaa gidiyor midedede işe yarıyor bayaa işe yarıyor ama tabi bu bendeki bulgular kişiden kişiye farkedebilir tabi yediklerine dikkat şart bide sporla harika oluyoz iştee

kaydirigubbakcemile3
geçen sene ben bunu denedim ve aman allahım ne yicemi şaşırdımm
öyle bir iştah açıldı bende anlatamammm

enteresan ya benim belimin altında bir kaba et var degişik ya herkeste yok aman ne kalça ne göbek
degişik bişi .. orayada etki edermiki

Bu dedıgının aynısını ben 15 gunde bır yapıyorum vucuttan odem atıyor ancak sureklı yapmayın sakın vucudunuzda hıc su kalmaz 15 gunde bır yada regl olurken cok şiş oldugunuzda yapın. Bu Selahattın donmezın tarıfı yazın bunu yapıp sogutup ıcmek hele ıcıne de 2 tane buz atın cok lezzetlı su yerıne bunun bır surahısını bır gun ıcınde ıcebılırsınız.

Bır de selahattın donmezın 2 lt suyu kettleda kaynattıktan sonra sallama posetle 4 poset yesıl cay 1 lımonun suyu ve aynı lımonun kabuklarını atıp 15 dakıka suyun demlenmesını bekleyıp, süzüp içine nane yapragı atarak yada atmayarak sizin tercihiniz bir çayı daha var bu da odem cozucu ben bunları ozellıkle yazın buzdolabında sogutup ıcıne buz nane yapragı falan atıp mısafırlerede ıcırıyorum 2sınınde tadı enfes ve cok faydasını gordum. 2sinide tavsıye ederım ama yesılcaylı olan daha lezzetlı bence

Bugun uzun zamandan sonra cok mutluyum kızlar, bu gazla ben bır ay etrafta Leyla Leyla gezınırım heralde

ankara verdiğin bilgi için teşekkürler o zaman ben yeşil çay hastasıyım fark yoksa gerek yok dicem o zaman çünkü yeşil çayında etkilerinden biri vücut su toplamıyor ödem yapmıyor dakkada bir lavoba yolu gözüküyor :))) bu arada leyla olmanın sebebi kilo vermiş olman mı yoksa başka bişey mi?sengözlerimebaksanab

enteresan ya benim belimin altında bir kaba et var degişik ya herkeste yok aman ne kalça ne göbek
degişik bişi .. orayada etki edermiki

yağ eritiyor yoğun olarak bel bölgesinden gidiyor bende ama yoğunluk nerdeyse bence oraya etki eder. çünkü şurayı şöyle eritiyor diye bir ibare yok sadece yağları kırdığını biliyorrum o kadar
:=))))))))sositososito

kızlar ben 3 tane patates közlemesi yedim çok abarttımm utanıyommmveremicem dayanamıyom yzaaa

canım benim 79 kalorisi 237 kalori almışsın sadece onu yediysen sorun deilll
kızartması olsaydı o ii olmazdı haşlama yada közlenmiş yiyebilirsin ama etin yanında yeme:)

akşam 6yk pilav brokoli salatası sarmısaklı yogurtlu,bol salata ama az yaglı ,1saat yürüyüşümü yaptım,birbardakta sütümü içtim yatıyorum şimdi iyigeceler herkese kızlarr..

seçilcim ya şu kalori meselesini pek anladığım söylenemez. bize biraz açıklarmısın ne nekadar nasıl yenmeli ne kadar yenmeli diye rica edersem .eminim vericeğin bilgiler bizim işimize çok yarıcak :)) belki daha çabuk hedefe varırız:Saruboceq:

Selam kızlar tursaricim ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.Canım sen kilo çizelgeni yapsana kilon belli olsun.Bu arada L-cartine kullanmışmıydın önceden benmi yanlış anladım.

Ya bu arada bizim millet nerde yaa.Hani gece kuşlarına ne oldu öldünüzmü bee..

Sabah : 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta,domates,1 dilim peynir,3 zeytin yedim.

Ara öğün: 1 bardak süt içtim.

Öğle yemeği : 1 dilim kepekli ekmek, 4 tane ceviz , 1 havuç

Akşam yemeği : Yarım lahmacun, salata.

Ara öğün: 1,5 portakal

Gündüz 45 dakika yani 5 km yürüdüm 300 kalori yaktım.Sonra 100 mekik çektim. Bu kadarrr.....

Nerdesiniz yaaaaa......

Ya kızlar birde benim üst bacağım yani yanları arkası değilde üst bacağım çok dolgun orayı hangi hareket çalıştırıyor söyleyin bana.

Bu arada ben bu hafta elma sirkesine başladım ya.Bugün ilk defa sodaya katıp içtim. 1 bardak sodaya 2 yemek kaşığı.Burnumu sıktırdım kokusunu almayayım diye ve bir içtim şok oldum tadı aynı gazoz gibi olmuş.Yani sodayı tadlandırmış yaa. Sodayı tek başına kafama dikip içemem normalde yudum yudum sigara eşliğinde içerim.Ama sirkeyle gazoz gibi olmuş ya kafama diktim hepsini valla.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…