Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herbalım ne oluyo aşkım sana böyle....yapma şekercim..sen buraların demirbaşısın...örnek olman lazım....ben biliyorum sen yaparsın...çok inanıyorum sana..

canım sende bendensindelikafadulden bende enaşağı üçten önce uyuyamıyordum bu ara düzene sokmaya çalışıyorum hem eşimin hemde oğlumun yüzünde düzenim bozuldu dediğin gibi eşimde gece geldiği için yemek faşlı oluyoor hatta gelsin dürümler gitsin meyve suları falan ama ben çok stresli olduğum dönemde çok kilo aldım. inan bu dürümlü gecelerde kilom sabitti ama bir sırrım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bununla beraber açıklıcam delikafadulden geliyorrr stresten uzak durmak veeeee yeşil çayyyy inanın akşam bir demlik yeşil çay içiyordum tabi farkında olmadan çocuğuda kendimide uykudan men ediyormuşumm o yüzden verdiğim kilolaro dürümlere rağmen almadım Allaha şükür amaaaa sakın bana uymayın ben daha çok kilo verirdim belkide o gece ytemekleri olmasaydı.. şimdi ise eşime tembihledim kesinlikle gece bana yemek getirmiceksin diye stres yapmıyorum özellikle kilolarım için ( yapmamaya çalışıyorum) akşamları erken yataya çalışıyorum vee spor yapıyorum. inanın sporla verilenn kilolarda geri alınmıyor canlarımmm. hihoyyytcimcimecim bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim öpüldünnnkaydirigubbakcemile5 birbirimize destek olmaya ve zayıflama ürünlerine karşı savaş açmaya geldim bende

rica edrima.s. güzelim ne demek...

hee bu arada canlarım bide cla 1000 süper bir yağ asidi araştırabilirsiniz göbek ve baseni acayıp eritiyor. verdiğiniz kilonun daha fazlasını yağdan verdiriyor. ben iki kutu kullandım daha önce çok memnun kaldım kilo vermediğm halde zayıflamıssın diyen çok oluyordu özellikle benim çevrem gibi herseferinde bakiim kilo vermişmisin diyen sevimli akrabalarınız varsaaa ((((onlar hemen durumu farkediyorlar ve motive oluyorsunuz ister istemez :)))))

ah ahh almasi cok kolay valla :)) bana deseler 1 ay da 12 kilo al :)) hic zorlanmam :roflol:

TEBRIK EDIYORUM ARKADASIM SENI!
gercekten cok düsünceli bir annesin .. ve bu konuda cok haklisin.
maalesef cocuklar cok acimasiz olabiliyorlar.. bende istemem oglumla sisko annen var die dalga gecmelerini..

günaydın kızlar saat 9 da kalktım 12 30 yatmıştım uyku sizce kilo aldırıyormu annem hep öle der uyku kilo yapıyo diye sizcede öylemi???

annemi bildim bileli günde en az 12 saat uyur.. 1-2 ye kadar uyur.. uyku düzeni iyi deil.
geceleri bolca pasta börek yer .. ama 59 kilodan yukari cikmaz .. hatta son bir kac aydir 59 kilo. yoksa en fazla 57 oluyordu ..:1closedeyes:

canim haftasonlari nerelerde yemeyi abartiyorsan.o bölgeden uzak dur.. evdeyse .. evden cik .. baska bir yerdeyse oraya gitme.
mümkünse esine söyle haftasonlari seni idare etsin .. kendi pisirsin kendi yesin ..
ve senin olayi abarttiginda uyarsin ..
6 kilo verebildiysen devamida gelir. seterki sen buna inan..
kendine inan..
koyverme emi canim bak üzüyorsun beni.
ayrica canin birseyi cok cekiyorsa ye. ama abartmadan .. ben bugün big mäc ve nuggets yedim .. ama günün devaminida ya yogurt ya da süt ile bitircem ..

ama yinede mutlu oldum .. sevdigim seylerden yedim ..
yinede kalori alimimi dengelicem .
sevdigin biseyi yerkende saatin gec olmamasina dikkat et. sabah ye ki eritebilesin .
öpüyorum kocaman

onu bende kullanıyorum cimcimecim l carnitine sporda kasları geliştirmek amaçlı biliyorsunuz kaslar geliştikçe kalori yakımı daha da çoğalııyor dolayısıyla etkisi oluyor ama ben cla 1000 spor yapmadan kullanıyordum ve inanılmaz dercede farkettirdi şimdi spordaN önce l carnitine yemeklerle beraberde cla 1000 alıyorum he buarada iki kutu kullandım demiştimya ikisinide farklı zamanlarda kullandın canımcım ve her kullandığında farketti gayet güzel. ya tabiki tavsiye arkadaşlar kesinlikle bir yan etkisi yok ben emzirirken kullandım bunu ama tabi oğlum yedi ayını geçmişti ondan önce önermedi bir yaşam koçu onun tavsiyesiyle başlamıştım :)))) bence deneyin kızlar benim gibi göbek problemi olanlar özellikle. bel kıvrımlarını bile ortaya çıkartıyor:)))

simdi baktim tonalin ismi demi ilacin?
ben eczanede sormustum yag yakici bisiler varmi diye .. tavsiye etmiyoruz dediler,,
bol balik ve tavuk yiyin dediler. o zaman kaslariniz güclenir ve yagi yakar dedilar ya bilmiorum .. simdiii bi denesem miii
pahalida walla 34 euro (68 TL)

yedi ay önce 96,5 dum o dönemde altı kilo verdim ve çokkkkkkkkk şükürki almmadım geriye şu an 90 ile buçuk arasında gidip geliyorum herbalcim şimdiki hedefim inşallah 85 olmak en az 15 günde canım sizinde desteğinizle inşallah çünkü ben oraya buraya para çok saçtım (( malesef ama şimdi doğğru yeri bulduğuma inanıyorum

arkadaşlar balık tüketimi çok olanlar daha fazla kilo kaybediyormuş . araştırma sonucudur duyurulur ..gamyoncuiremsu haydi balıkçıya..

askitocum ilaç değil bu bide adı cla 1000 ben daha önce vitamin takviyeleriyle ilgili bir firmada çalışmıştım orda öğrendim bunu kesinlikle bir zararı yok dediğim gibi ama tabi senin bileceğin birşey arartır netten kafana yatarsa ben emzirirken kullandım dedimya canımcım benimkinin markası hardline cla 1000 içerisind 100 jel kapsül var kokusuda dediğin gibi balıkyağı kokuyor canım kaydirigubbakcemile5 ama karkuyorsan yan etkisi falan psikolojik olarak bile etkilenebilirsin Allah korusun ama biz neler içtik beaaa-tatlicadiarzu-

evet tursaricim..bence de doğru yerdesin
umarım istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun...hepimiz kavuşuruz...

görmüyonuzmu çinlileri adamlar balık bide yeşil çay ne boy var ne kilosırnaşık şey

yok cimcimos karar verdim. nisan 15'e kadar insallah 85 olucam. yaza kadar 79 insallah. haydin bakalim. :))

sağol cimcimem canım hepberaber inşallah altedicez bu kiloları artık para tuzaklarına son

askitocum sen kus gibi oldun kuzum be. 74 kilosun , hadi diyet ve sporla basarirsin sen.
baska bi seylere ihtiyacin yokki. masallah bu kadar kiloyu sanirim sadece dikkat ederek verdin digmi. bence sen kafana takma. 74 ne ki yaa. kus misali. gerci biliom ben de 74 olsam, yine de vermek isterim ama. sen yine de kendin basarirsin diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…