Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada tatlı krizlerine tutulan arkadaşllara kan şekerleri yerde olanlarada açlıktan bayılıcam diyenlerede bir tavsiye kızlarrrr. Bende arada hipoglisemi yani kanşekeri düşüklüğü oluyor ve dünyayı yesem doymucak gibi oluyorum. bunun için yaşam koçu bana krom pkolinate önerdi ve harika bişey gerçektende hafif açlık hissettiğiniz özellikle tatlı krizleriniz tuttuğunda arkadaşlar eğer kendinizi biraz tutabiliyorsanız hemen bir kapsül yutuyorsunuz veee on dakika bile geçmedenn hiçbişeyiniz kalmıyor. hee o anda o yoksa bir avuç (ama abartmayın canlarım :))))kuruüzüm fakat bu sadece düşük şekeri yerine getiriyor canlarım:lepi:

tursari canimcim ayni kilodayiz. ben de 90 kiloyum. benim hedefim 1 ayda 5 kilo vermek . ben de ilk ay 5 kilo verdim. sonra iki haftadir durdum kaldim. diyet de yapmadim. yine de cok sukur cok almadim.

nisan 15 demistim ama, nisan 10 olarak degistirdim. 1 ayda insallah 85 olmak istiyorum, sonrada 79 insallah. sonra 75 , 69. yaza kadar 79 hedefim. tabii saglik sihhatle insallah/

hadi bakalim ya. insallah hep beraber yaza hafifleyelim.

evet dogru yerdeyiz. kaydirigubbakcemile5

ben tatli ihtiyacimi hurma ile gidermeye alistim. hatta ilginctir simdi canim, cikolata degil hurma istiyor kahvenin yaninda. ayy simdi olsa da yesem.. cokacimcoook

bu önerilerim sadece vitaminden ibaret arkadaşlaar yanlış anlaşılmasın ilaç falan değil aman biyerinize bişey olur sakın yanlış anlaşılmasın malum gider sorarsınız size ilaç verirler vitamin yerine bu daha iyi falan diye ben çok duyudm bunları Allah korusun arkadaşalr yasakkelime

neyse kizlar ben cikiyorum. halen mesai devam ediyor burda. cok takildim.

hepinizi optumm kocaman. cumaya 3 gun kaldi. hihoyyyt

vaayyy süper fikir herbalcim valla aslında Peygamber efendimizin hadisi şeriflerine uysak bile kilolardan kurtuluruz
Allahın iziyle çünkü tavsiyelerini yaşam koçununtavsiyeleriyle karşılaşatırmıştım ben inanaın zerre kadar fark yoktu :1shok: çok şaşırmıştım. mesela suyu süzerek içmekte hem Peygamberimizin hemde yaşam koçunun tavsiyesiydi hem araştırmacılarda aynı fikirdeler bayaa şaşırtıcı değil mi? un tuz şekeri saymııyorum bile :)))))

ya kızlar şöyle az kalorili diyet yemekleriniz varmı acaba yoksa takmıyonuzmu benim gibi :))))delikafadulden

yani birden lokurlokur mideye dökmek değilde emerek yavaşça içmmek meyve suyu yada lezzetli bişey içer gibi canımcım keyfini çıkararak o zaman daha etkili oluyormuş su. suyun hafızasının olduğu kanıtlandığı için suya ne kadar değer verilirse oda o kadar bize değer veriyormuş:))yararı artıyormuş cokacimcoook vay bea o bile iişni biliyor değilmi :))

arkadaşlar krom içeren yiyecekler yenildiği zaman tatlı yeme isteği kayboluyormuş... ve krom içeren yiyeceklerin başında hurma ve armut geliyor...hatırkatmak istedim..

herbalcim doğru yapıyormussun hurma yiyerek bak içerisinde krom varmış :)))süper

elif_80 ve zeynep2630 kızlar hosbuldum. inşallah kararlıyım yaza kadar en az 10 kilo vermeliyim. ümitsizlikle ümitli arasında bir kıvamdayım. inşallah hepimiz en yakın zamanda tığ gibi oluruz. opuyorum kızlar sizi diyete baslayınca bende burdan sizinle paylasırım. kolaylıklar diliyorum cumlemize

kalemtraşcım süzerek içmek yazısını okudunmu canım acaba ?mirmirmirmir

arkadaşlar balık tüketimi çok olanlar daha fazla kilo kaybediyormuş . araştırma sonucudur duyurulur ..gamyoncuiremsu haydi balıkçıya..

slm kızlarrrr süpersiniz canlanmış burasıı
ben balık sevmiyorummmmmmmmmm ve hiç yemiyorum
çok şükür kilo veriyorum:):)

aynen katiliyorum bende farkettimi bunu kendimde

kızlar ben 3 tane patates közlemesi yedim çok abarttımm utanıyommmveremicem dayanamıyom yzaaa

kızlar ben 3 tane patates közlemesi yedim çok abarttımm utanıyommmveremicem dayanamıyom yzaaa

takma kafana yediklerin yenmiştir artık bbundan sonrakilere bak stress yapmaaaa nursenacımmm çünkü stres su içsen kilo yapar inan bana canım. takma kafana bir dahaki öğününü brazcık kıs o kadar aç müziği çalkalaaa bideeehihoyyyt hadi kızlar yedikleri takmak yokkkkkkk sıkıntısız zayıflıcazzzzzzz:lepi::lepi::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…