yedi ay önce 96,5 dum o dönemde altı kilo verdim ve çokkkkkkkkk şükürki almmadım geriye şu an 90 ile buçuk arasında gidip geliyorum herbalcim şimdiki hedefim inşallah 85 olmak en az 15 günde canım sizinde desteğinizle inşallah çünkü ben oraya buraya para çok saçtım(( malesef ama şimdi doğğru yeri bulduğuma inanıyorum
arkadaşlar balık tüketimi çok olanlar daha fazla kilo kaybediyormuş . araştırma sonucudur duyurulur ..gamyoncuiremsu haydi balıkçıya..
kalemtraşcım süzerek içmek yazısını okudunmu canım acaba ?mirmirmirmir
okudum evet :) yudum yudum yani değil mi sengözlerimebaksanab
uya kızlar bişey daha paylaşmak istiyorum sizlerle. kilo stresi ne kadar dikkat edersek edelim ya kilo vermememizi yada kilo almamızı sağlamaktan başka bişey yapmıyor. tecrübeyle sabittir benbuna şahidim. ne zaman aklıma kilolarımı çok takıp sıkıntı yapsam daha tartıda negatif yönde farkkettim ağzımdan tek lokma geçmese bile ama ne zaman takmasan rahat olsam ve hiç yediklerm şöyle böyle demesem tabi abartmadan :))) inanın kilo kaybettim ama asla kilo almadım. stresssss çok büyük etken canlarımmm:1no2:
kızlar ben 3 tane patates közlemesi yedim çok abarttımm utanıyommmveremicem dayanamıyom yzaaa