Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beni görende ömründe hiç kahve görmemiş sanır,bukadar sevindim:))ama napayım kızlar diyetim öle katıki hiç tatlı yok,polikistik over hastası oldugum için kısıtlı yani,böle görmemiş yapıyor insanı bu durum:))beni hoş karşılayın olurmu öpüldünüz.

KALEMTRAŞ

cnm sende kendimi görüyorumm
cnm bir yerden başlamalısın bak valla kafaya koydunmu yaparsın önce beynine bunu kabul ettir
cok sevdigin bir şey mi var o an yemek zorunda deyilsin kendine ayır açıkınca ye
bak ne dicem kepek ekmek ye
ana ögünlerde ( sabah öglen akşam ) 2 şer dilim
ara çgünlerde 1 er dilim ye
yogurt ve maydanoz ye ara ögünlerde
cnm bak ben dogru dürüst spor bile yapmıyorum ama az yedigim için birde zaten agır bir vücük çok güzel veriyosun ilk ayy
hadi cnm üzülüyorum valla senin için
ben başladım

BAŞLAMAK YOLUN YARISI BıLıYOSUN YARILADIM BıLE BEN YOLU

ne demek cnm keyfini çıkar

ben pek sevmem ama bak benim bile burda cnm çektirdimm haa

bnde yekellerin üstüne çay severim bir yada iki bardak içiyorum fazla deyil o daa

ayrıca eklemek istedigim önemli bir husus var
lütfen günde 3 litre suyu aşmayın bilmiyorum biliyomusunuz ama bi kaç ölüm yaşandı su ile ilgili tam sebebi ise biri hatırladıgam göre 4 litre su içiyo ve beyin ödem yapıyo ölüyo kadın aynı zamanda diyetteymiş ve buna benzer bi kaç ölüm daha hatırlıyorum

su içilini fazla kilo verilmiyo bence bu benim düşüncem
artı fazla su ile midemizi genişletiyor
bu da tamamen benim görüşüm..
örnek olarak aşkitoyu verebiliriz kendisi günde bir litre bile içmiyorum demişti sanırım

merhaba arkadaşlar diğer yazım yarım çıktı niyeyse ben sizinle olmaktan büyük mutluluk duydum insan bu kadar motive olmuş tombikler yerimseniben arasında çok iyi hissettim. demek kilo ömür sonu değil ve vermeside kolaymış süperrrkaydirigubbakcemile5 gerçi bende bir kaç ay önce bu motivasyonla altı kilo vermiştim ama yine unutmuşum motive olmanın yanlız olmadığını bilmenin kişiye güç verdiğini ama artık hepberaber bunun üstünden gelcezzzzzzzzzzzz:lepi::lepi:

citol cnm çok tşk ederim. ben daha öncede diyetisyen yardımıyla 25 kilo civarıında verdim ama tekrar başa döndüm .şimid motivasyon sağlayamıyorum.sizlere bakıp özeniyor sonrada abur cubur yemeye gidiyorum 6-7 yıldır kilolarımdan kurtulmak için çabalıyorum. bir çocuk daha yapmak zorundayım yaşımda geçiyor sanırım sıkıntım gittikçe artıyor anlıcanız :çok üzgünüm:

bugün yediklerimi yazayım kızlar ben sabah 6 zeytin 1 domates kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek 1 bardak çay içtim öğlen en zoru başardım kocam sanki bana inat ıspanaklı börek istedi kesinlikle yemedim ıspanağı kendime 1 tatlı kaşığı yağla pirinçli, tuzsuz pişirdim ve üstüne 4 kaşık yoğurtla yedim inşallah böle devam ederim .nescafe nin tok tuttunu duymuştum bi arkadaşım acıkınca içiyorum demişti.güzel de zayıfladı ama herşey yemek zevkinş değiştirmekten geçiyo heralde allahım inşallah zayıflarım

ya 118 olmuşun cnmm bunun ötesi yok kendini mutlu hissediyomusun hayırrr
istegini alıp giyebiliyomusun hayır
sürekli etrafta bir bakış sanaa sürekli irdeleniyosunn aah lar vahlar
bak lütfen şimdi istiyorum senden bunu yapmanı
düşünsene bir müddet sonra yerimizden kalkamıcaz bak en basitinden
ben topuk çorabı giyerim ve onu bile çekerken elimi arkaya atamıyodum egiilim ıkıta tıkına giyodum şimdi havada elim arkada giyorum
ve daha neler yani anlatılırr
bak bu kadar kimseye yalvarmamıştım lütfen 118 kilo normal bir kilo deyil başlamalısın artık bir yerden ben dün dido yedim ama adetim vardı .. gerçekten ihtiyacuım vardı onu yemeye..eşim her gün cips getiriri
o açar yer. bende açardım sanki göbegimiz bir kesildi
şimdi o yiyor ben hayır diyorum vücudumn ona ihtiyacı yok
istedikmi oluyor
ne güzel kaç kilo vermişin onları kolayına verdinde hemen geri aldın yaa offf offff

çocuk konusu bendede var canım ilk çocuğumu doğum yaptığımda 75 kiloya düşmüştüm ne güzel süt diye yediklerim bana et oldu:) şu an ilk çocuğumu doğurduğum kiloya döndüm 1 ay öncede düşük yaptım ve anladımki 90 kilo ile kesinlikle hamile kalamam 3 aylıktı bebegim düştüğünde bense 3 ayda 5 kilo almışım gerisini sen düşün 9 ayda ne olurdum aceba bu arada da çok yakın bi arkadaşım kilodan dolayı hamile kalıp yüksek tansiyondan çocuk öldü karnında 9 ay lıktı yani kilo dert onun için en azından 80 olayımda hamile kalayım diye düşünüyorum

arkadaşlar geçen gün özelbir kanalda ntv yada cnn olması lazım bir program izledim orda suyun hafızasının olduğu söyleniyordu :1shok: enteresan dimi onun için çok su içmenin değil yeterince su içmenin ve suyla konuşmanın yararlı olacağını söylüyorlar.fisfisfis Yani suya benim zayıflamama yardımcı olucaksın dememiz gerekiyoruş kaydirigubbakcemile3ve ayrıca suyu süzerek içmemiz gerekiyor yoksa zararı oluyor yararından çok. mesela bizim adımıza mideyi büyütüyor ve böylece acıktığımızda çok daha fazla yememize sebep oluyor gibikaydirigubbakcemile3.suyu içmek çok yararlı tabiki ama herşeyin fazlası zarar yani günde 4 litre fazla kısaca suyla konuşun delikafaduldensuyun mistik bir özelliği olduğu kanıtlanmış oldu. inanmıcaksınız belki ama ben bunu yaptım :))))).:teytey:

bende senin gibi düşünüyorum ..bugünde diyeti sıkı tutuyorum . kızım kardeş istiyorum dedikçe kahroluyorum...

afedersin ama yaşın kaç ki artık ileri yaşlardada doğum yapılabiliyor benim kızımda istiyo göbeğime bakıp bakıp anne hamile gibisin kocaman karnın var diyo ağlasammı gülsemmi bilemiyom:):)

kalemtraş yasakkelime arkadaşım bunu bir kere yapmışsın yine yaparsın. birşeyi ilk yaptığında zordur yani onu ilk icat ettiğinde ikincisini yapması daha kolay olur artık icattan çıkmış olur yani :)))) sen bunu başarabilirsin hemde kimseye ihtiyacın olmadan.yapman gerekeni sana kendi içsesin söylicektir :))))) sen bence büyük iş başarmıssın ve yine yapacağına ben ve bütün arkadaşlar inanıyorlardır bence. değilmi arkadaşlar??????????:1hug:

bence her kaçamağında gözünün önüne bir bebek ve çocuğunu bir kardeş istediğini getir ve inan vazgeçiceksin :)))) bide aklına diyette olduğun düşüncesini çıkar. benimde oğlum var 14 aylık ve şimdiden ben onun büyüyünce benden utanmaması için çaba sarfediyorum. veee bunu başarıcaz hepbirlikte en azından çocukllarımız için bunu başarmalıyızzzzzzzzzzzzz

selam kizlar hafta sonlarini abartma durumunu kontrol edemiyorum. artik soyle oldu. hafta sonu canimin istedigini yiyip, sisiyorum. hafta ici de dikkat edip, bunlari veriyorum. kilom ayni kaliyo. ama benim zayiflamam lazim, kilomu korumam degil. ayy bakalim nasi olcak. bu hafta yeniden baslama karari aldim. yaza bi sey kalmadi. bi 10 kilo versem , hafiflesem ne super olacak. tabii hepimiz icin... montlar cikinca napicazz yaa.. :1no2:

ya kızlar bu arada çok fazla sayfa var hepsini okumaya üşendim valla. mesela cimcime nasıl gidiyor bu gruba katılalı merak ediyorum da:)))

uya kızlar bişey daha paylaşmak istiyorum sizlerle. kilo stresi ne kadar dikkat edersek edelim ya kilo vermememizi yada kilo almamızı sağlamaktan başka bişey yapmıyor. tecrübeyle sabittir benbuna şahidim. ne zaman aklıma kilolarımı çok takıp sıkıntı yapsam daha tartıda negatif yönde farkkettim ağzımdan tek lokma geçmese bile ama ne zaman takmasan rahat olsam ve hiç yediklerm şöyle böyle demesem tabi abartmadan :))) inanın kilo kaybettim ama asla kilo almadım. stresssss çok büyük etken canlarımmm:1no2:

ya kızlar bu arada çok fazla sayfa var hepsini okumaya üşendim valla. mesela cimcime nasıl gidiyor bu gruba katılalı merak ediyorum da:)))

:))))))) canım benim hemen anlatayım...hemen hemen 2 ay oldu katılalı...ben gece çok oturup öğlene kadar uyurdum..e haliyle gece de çok atıştırırdım.hatta atıştırmak baya az kalırdı...şimdi daha erken yatıyorum...daha erken kalkıyorum..gece atıştırmak aklıma gelince hemen topiğe girip bakıyorum..kafam dağılıyor..çünkü karnım aç diil aslında ağzım aç..oda alışkanlıkla ilgili bişey...eğer canım bişey çekiyosa yiyorum ama ufak bi parça..7 kilo kadar verdim..şu an durdu biraz..

bu grubun motivasyonu süper...her an bi paylaşım var muhakkak..1 e kadar konuşacak birilerini bulmak mümkün....en azından ben 1 e kadar sürekli bakıyorum birileri var mı diye...yeterli mi canım:)))))))a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…