Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))))))) canım benim hemen anlatayım...hemen hemen 2 ay oldu katılalı...ben gece çok oturup öğlene kadar uyurdum..e haliyle gece de çok atıştırırdım.hatta atıştırmak baya az kalırdı...şimdi daha erken yatıyorum...daha erken kalkıyorum..gece atıştırmak aklıma gelince hemen topiğe girip bakıyorum..kafam dağılıyor..çünkü karnım aç diil aslında ağzım aç..oda alışkanlıkla ilgili bişey...eğer canım bişey çekiyosa yiyorum ama ufak bi parça..7 kilo kadar verdim..şu an durdu biraz..
bu grubun motivasyonu süper...her an bi paylaşım var muhakkak..1 e kadar konuşacak birilerini bulmak mümkün....en azından ben 1 e kadar sürekli bakıyorum birileri var mı diye...yeterli mi canım:)))))))a.s.
rica edrima.s. güzelim ne demek...canım sende bendensindelikafadulden bende enaşağı üçten önce uyuyamıyordum bu ara düzene sokmaya çalışıyorum hem eşimin hemde oğlumun yüzünde düzenim bozuldu dediğin gibi eşimde gece geldiği için yemek faşlı oluyoor hatta gelsin dürümler gitsin meyve suları falan ama ben çok stresli olduğum dönemde çok kilo aldım. inan bu dürümlü gecelerde kilom sabitti ama bir sırrım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bununla beraber açıklıcam delikafadulden geliyorrr stresten uzak durmak veeeee yeşil çayyyy inanın akşam bir demlik yeşil çay içiyordum tabi farkında olmadan çocuğuda kendimide uykudan men ediyormuşumm o yüzden verdiğim kilolaro dürümlere rağmen almadım Allaha şükür amaaaa sakın bana uymayın ben daha çok kilo verirdim belkide o gece ytemekleri olmasaydı.. şimdi ise eşime tembihledim kesinlikle gece bana yemek getirmiceksin diye stres yapmıyorum özellikle kilolarım için ( yapmamaya çalışıyorum) akşamları erken yataya çalışıyorum vee spor yapıyorum. inanın sporla verilenn kilolarda geri alınmıyor canlarımmm. hihoyyytcimcimecim bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim öpüldünnnkaydirigubbakcemile5 birbirimize destek olmaya ve zayıflama ürünlerine karşı savaş açmaya geldim bende
burdayım busecim yeni geldim.yazılanları okuyodum.secilin verdigi egzersiz linkine baktım.harika.
hep karştırıyodum hareketleri iyi oldu bakar bakar yaparım
sen neler yapıyon busecim umutlumusun bu hafra için.
inşlh 85 olurum cok zoooor
alırken hiç büle olmuyodu yaa
--------------------------------------------------------------------------------
tursaricim hoşgeldin canım...ii ettin gelmekle...cuma günü 2 ye kadar kilonu yaz buraya da seni de kaydedeyim olurmu:)))))))
a.ssağlıklı besleniyorum diye empoze etmye çalışıyorm ve başarılıda oluyor bence :) çünkü ne zaman diyet desem sevmediğim şeyleri bile yiyesim geliyor a.s aaa bu arada plaets yapıyorum oynjuyom zıplıyom :))) bakalım cuma ne olacak merakla bekliyorum bende. ben oğlum için zayıflamak istiyom. tombalak bir anesi olmasını ve benden utanmasını istemiyorum kesinlikle :1rolleyes: daha 14 aylık şimdiden kolları sıvayalım dimi
günaydın kızlar saat 9 da kalktım 12 30 yatmıştım uyku sizce kilo aldırıyormu annem hep öle der uyku kilo yapıyo diye sizcede öylemi???
selam kizlar hafta sonlarini abartma durumunu kontrol edemiyorum. artik soyle oldu. hafta sonu canimin istedigini yiyip, sisiyorum. hafta ici de dikkat edip, bunlari veriyorum. kilom ayni kaliyo. ama benim zayiflamam lazim, kilomu korumam degil. ayy bakalim nasi olcak. bu hafta yeniden baslama karari aldim. yaza bi sey kalmadi. bi 10 kilo versem , hafiflesem ne super olacak. tabii hepimiz icin... montlar cikinca napicazz yaa.. :1no2:
hee bu arada canlarım bide cla 1000 süper bir yağ asidi araştırabilirsiniz göbek ve baseni acayıp eritiyor. verdiğiniz kilonun daha fazlasını yağdan verdiriyor. ben iki kutu kullandım daha önce çok memnun kaldım kilo vermediğm halde zayıflamıssın diyen çok oluyordu özellikle benim çevrem gibi herseferinde bakiim kilo vermişmisin diyen sevimli akrabalarınız varsaaa ((((onlar hemen durumu farkediyorlar ve motive oluyorsunuz ister istemez :)))))
simdi baktim tonalin ismi demi ilacin?
ben eczanede sormustum yag yakici bisiler varmi diye .. tavsiye etmiyoruz dediler,,
bol balik ve tavuk yiyin dediler. o zaman kaslariniz güclenir ve yagi yakar dedilar ya bilmiorum .. simdiii bi denesem miii
pahalida walla 34 euro (68 TL)