Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya nerdesiniz millet ixsirim toprim sende burdasın elif sende ses verin bakem

burdayım busecim yeni geldim.yazılanları okuyodum.secilin verdigi egzersiz linkine baktım.harika.
hep karştırıyodum hareketleri iyi oldu bakar bakar yaparım
sen neler yapıyon busecim umutlumusun bu hafra için.
inşlh 85 olurum cok zoooor
alırken hiç büle olmuyodu yaa

depresyon ıcın bıldıgınız bı ılac varmı pasıflora kesmıyo benı artık

tatlım o tarz ilaçlrı doktor kontrolünde almalısın be prozac kullandım sabahları 1 tane almışdım ama iş yerinde çok stresliydim doktor vermişti herşeye gülüyodum bidaha yemin ettim depresan içmem die sen direk doktora sor mg ları var onların en doğru ismi sana doktor verir:)

iyi geceler
secil yaaa sen bu kadar kiloyu nasıl verdin deli olucam ağzımı tutamıyorum bi türlü.. bu saatte bile bi sürü yemek yedimm:1no2:senağlama

Dogru ama korkuyorum doktora gıtmekten

kalemtraş canım benim bende boğazı tutamıyordum ama isteyince oluyor kıyafet bulamıyosun etraf sein iyi yönlerini deil kilolarını konuşur hale geliyor dışarı çıkmak istemiyosun ki ben çok faal biriydim ama eve kapatmıştım kendimi sonra düşündüm dedimki benim yapamayacağım bişeym diğerlerinden bi farkım yoktu bazen abartarak yiyodum ama günde 2 öğün yemeğim vardı ama tam yemekti:):)çok uyuyodum özellikle sabahları öğlene kadar yatmasını seviyodum ve netten araştırdım çapada ssklı şişmanlık polikinliği olduğunu buldum gittim tahlillerimi yaptırdım elime diyet listesini verdiler bide ilaç 3 ay sonraya kontrol verdiler:) iş gene bende bitti aslında bu tarz tedaviler haftada 1 yada 2 haftada 1 olmalı daha sonra bu siteyi buldum bi çok zayıflama destek ürünlerinden faydalandım her pes etme noktasına geldiğimde başarı öykülerini okudum şimdi ise 128 kilo iken giydiğim pantalonu giyiyorum harikasın deva et diyorum çünkü üzerimde tam bir şalvar gibi duruyor hatta resimlerimi çekdim aşama aşama:):) ve 3 hafta öncede burda ilk defa kilomu paylaştım sizlerin yazdıkları bile ben katılmadığım halde çok faydası oldu benim gibi bizi okuyupta onları uygulayan çok kişi vardır kendim için sağlığım için bunu yapmam lazım 25 yaşında bekarım bazı şeyleri düşününce ne demek olduğunu anladım

tatlım doktora gitmekten korkma asıl kendin aldığın ilaçtan kork mg ları var onların depresan ilacı diğerleri gibi deil onu kullandığında bazı ilaçları kullanamıyosun en basiti bazı ağrı kesicileri bile herkesin bünyesi farklı tavsiye ile ilaç almayın pasifilora bitkiselmiş öyle duymuştum uyuşturuyomuş şurupmuş galiba kendini kullanmadan sakinleştirsen aslında daha iyi :)
ben yatar hepinize iyi gecelerrr
kalemtraş sende vericeksin ben inanıyorumm burdaki herkese inanıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

tursaricim hoşgeldin canım...ii ettin gelmekle...cuma günü 2 ye kadar kilonu yaz buraya da seni de kaydedeyim olurmu:)))))))
a.ssağlıklı besleniyorum diye empoze etmye çalışıyorm ve başarılıda oluyor bence :) çünkü ne zaman diyet desem sevmediğim şeyleri bile yiyesim geliyor a.s aaa bu arada plaets yapıyorum oynjuyom zıplıyom :))) bakalım cuma ne olacak merakla bekliyorum bende. ben oğlum için zayıflamak istiyom. tombalak bir anesi olmasını ve benden utanmasını istemiyorum kesinlikle :1rolleyes: daha 14 aylık şimdiden kolları sıvayalım dimi

günaydın kızlar saat 9 da kalktım 12 30 yatmıştım uyku sizce kilo aldırıyormu annem hep öle der uyku kilo yapıyo diye sizcede öylemi???

Dogru ama korkuyorum doktora gıtmekten

doktora gitmekten neden korkuyorsun??doktorlar senin iyi olman için cabalayacak ama onlara güvenmelisin tatlım,bence kilo vermenden daha önemli bu depresyon tedavisi görmen çünkü herşeyin buna baglı,kilo vermen bilee.depresyon bir hastalık beynin anormal calışması sonucu mutluluk hormonun az salgılanıyor,kendini kötü hissediyorsun,zaten diyet bile belli başına güclü irade,sabır gerektiriyor,o moralle nasıl beslenme düzenini yoluna koyabileceksinki dimi.sen depresyon hastasıyken nasıl savaşacaksın güclüklerle canımcım.lütfen önce psikiyatriste git,psikolog yardımı ile birlikte hızlı hızlı kilolarını ver fıstıkcımm,herkesin hayatının bir döneminde zorluk yaşadıgı ve depresyona girdiği olmuştur.depresyon utanılacak yada doktora gitmekten korkulacak bir hastalık degildir gülümcüm.türkiye şartları normaldir.iş hayatı acımasız,ailevi sorunlar,türlü türlü sıkıntılar herşey insanlar için alahh çaresiz bir dert vermesin bunlar fani şeyler degilmi,kilo milo hiç bişeyy verirsinn.herşey yoluna girer ben inanıyorum sen dogru olanı yapacaksın canımcım.:sm_cool:

evet kesinlikle uyku şişiriyor kendimden biliyorum haftasonları gec kalkıyoruz eşimle gec yattıgımız için tabii,sabah sersem gibi oluyorum yüzüm gözüm şiş,beslenme düzenimde mahvoluyor.engüzeli saat 12 yatıp sabah 7de kalkmak ama yapmıyoruz o başka:))bir haftasonumuz var ondada keyif yapalım diyoruz sohbet muhabbet tv derken saati 4 yapıyoruz valla:))

secilcim dogrumu biliyorum yanlışım varsa sen düzelt prozac daha cok depresyon tedavisi için degil obsesif kompulsif hastalıgının tedavisinde kullanılıyor galiba yani takıntı hastalıgı ,enufak şeyi kafaya takan kendine dert edinen insanların daha cok kullandıgı bir ilaç degilmi bu kaygı ve şüphe bozukluğu için dimi.ve geneldede prozac tekbaşına verilmiyor yan ürün takviyesi var.citoles vs..gibi ilaçlar düşük dozlu ilaçlarla birlikte veriliyor galibaa.yoksa major depresyona dogru ilerliyor hastalık degilmi.canım demekki sen bayagı bir sıkıntı yaşamışsın keşke ilacı birden bırakmasaydın doktora sorsaydın keşke.butarz ilaçlar birden bırakılmazmış,hastalık tekrarlarmış yoksa..gecmiş olsun canımcım.

kilo vemek için listeye adımı yazdırdım sanki kilo al dediler bana arkadaşlar..bu sabah tartılayım dedim 118 olmuşum deli olucam benn(senağlama

kalemtraş canım üzülmeeee ya hergün tartılma regl zamanı insan şiş olabiliyor bu dönemdemisin üzülmek zamanı deil hemen kontrole alalım seni gün boyu yediklerini yaptıklarını yaz kilo vermeyi gerçekten istiyosun bizde destek olalım ama sende tutucaksın boğazını:):)

zeynepciğim cnm inan bilmiyorum hafif bir ilaç seni etkilemiyecek dedi doktor prospektüsünü okumuştum ama hatırlamıyorum ben o ilacı kullanalı yaklaşık 4 sene oldu beniim ağlama krizlerim vardı durup dururken ağlıyodum stres sıkıntı herşeyi kafama takıyodum o yüzden vermişti ama ilacı içince çok farklı oluyodum herşeye gülüyodum aptal gibi bişey olmuştum hemen bıraktım ama uyku yapmayan bi ilaçtı

Selam kızlar sabah yani 1 saat önce kaydirigubbakcemile3 1 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir, domates yedim.Şimdilik bu kadar kahvemi içmeye gidiyorum çünkü onu içmeden ayılamıyorum görüşmek üzere....

merhaba tüm tatlışlara ben öglen 1but tavuk haşlama 1dilim kepek ekmegi 1kepcede corba içtim.su olayım ise hala sıkıntı busaate kadar 1.5lt suyu zor içtim gün boyu 3lt içmem lazımm ama nerdeeeeeeeeeeeee:)))

kızlar diyetisyenime sormayı unuttum ama sizce hergün akşam 7gibi bir tane 3ü birarada nescafe içsem bir zararı olurmu kilo yaparmı,eşim içiyorda cok canım cekiyorr.sizce zararı varmıdır yaaa??olmazsa ben diyetisyenimi de arayım sorayım:))kadını delirtecem valla:)))

seninki dogru olan tabi,ama ben 3übirarada olanı cok seviyorum çok güzel kokuyor valla:)))diyetisyenim içebilirsin dedi yupppiiiiiiiiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…