- 25 Ağustos 2007
- 402
- 0
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni görende ömründe hiç kahve görmemiş sanır,bukadar sevindim:))ama napayım kızlar diyetim öle katıki hiç tatlı yok,polikistik over hastası oldugum için kısıtlı yani,böle görmemiş yapıyor insanı bu durum:))beni hoş karşılayın olurmu öpüldünüz.
KALEMTRAŞ
cnm sende kendimi görüyorumm
cnm bir yerden başlamalısın bak valla kafaya koydunmu yaparsın önce beynine bunu kabul ettir
cok sevdigin bir şey mi var o an yemek zorunda deyilsin kendine ayır açıkınca ye
bak ne dicem kepek ekmek ye
ana ögünlerde ( sabah öglen akşam ) 2 şer dilim
ara çgünlerde 1 er dilim ye
yogurt ve maydanoz ye ara ögünlerde
cnm bak ben dogru dürüst spor bile yapmıyorum ama az yedigim için birde zaten agır bir vücük çok güzel veriyosun ilk ayy
hadi cnm üzülüyorum valla senin için
ben başladım
BAŞLAMAK YOLUN YARISI BİLİYOSUN YARILADIM BİLE BEN YOLU
citol cnm çok tşk ederim. ben daha öncede diyetisyen yardımıyla 25 kilo civarıında verdim ama tekrar başa döndüm .şimid motivasyon sağlayamıyorum.sizlere bakıp özeniyor sonrada abur cubur yemeye gidiyorum 6-7 yıldır kilolarımdan kurtulmak için çabalıyorum. bir çocuk daha yapmak zorundayım yaşımda geçiyor sanırım sıkıntım gittikçe artıyor anlıcanız :çok üzgünüm:
çocuk konusu bendede var canım ilk çocuğumu doğum yaptığımda 75 kiloya düşmüştüm ne güzel süt diye yediklerim bana et oldu:) şu an ilk çocuğumu doğurduğum kiloya döndüm 1 ay öncede düşük yaptım ve anladımki 90 kilo ile kesinlikle hamile kalamam 3 aylıktı bebegim düştüğünde bense 3 ayda 5 kilo almışım gerisini sen düşün 9 ayda ne olurdum aceba bu arada da çok yakın bi arkadaşım kilodan dolayı hamile kalıp yüksek tansiyondan çocuk öldü karnında 9 ay lıktı yani kilo dert onun için en azından 80 olayımda hamile kalayım diye düşünüyorum
ya kızlar bu arada çok fazla sayfa var hepsini okumaya üşendim valla. mesela cimcime nasıl gidiyor bu gruba katılalı merak ediyorum da:)))