Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlaar,bugün yediklerim : sabah kahvalti yapamadim,öglen 3 de bir kepekli tost 3 zeytin, aksam 6 da bir tabak kepekli makarna üzerine salata koydum yedim,onuda yemesem cok acikicaktim gece ,1 tabak makarna kulaga cok geliyo ama bugün yediklerime bakilirsa az bilekaydirigubbakcemile3

slm fıstıklar nasılsınız, nasıl gidiyor bakem.... Ben bugün sabah 3-4 zeytin, 30 gr peynir, sebze söğüş ve şekersiz çay ara öğün bir meyve öğlen 100 gr et (tavuk but yedim) bir bardak ayran salata yine ara öğün bir meyve akşam ise sebze yemeği (kesinlikle etli olmayacakmış ıspanak yedim 7-8 kaşık) yarım bardak yoğurt ve 2 domates yedim yatmadan öncede 2 adet meyvem var... Amma çok şey yemişim yav ama bu hafta böyle doktorum öyle diyorrrrr.kaydirigubbakcemile3

ayrıca bu hafta günde 2.5 litre su içmem gerekiyor ve 4 km de günlük yürüyüş

Aferın ıkızlar ıyı gıdıyor vercez vercez bukıloları:)))ben akŞam 4yk pılav yedım brokolı salatası sarmısaklı yogurtlu tabagımı sıyırmak ıÇın 1dılım ekmek:)))8yk sebze yemegımde (fasulye)vardı ama Çok doydugum ıÇın yıyemedı:))yemekten Önce 1subardagı sogan ve maydanoz suyu ıÇtım.saat 10da yÜrÜyÜŞÜm var,yÜrÜyÜŞ bandında 1saat:))yatmadan Öncede 1meyvem ve 1bardak sÜtÜm var,bugÜnÜde bÖle tamamlayacam..

Aaa evet enÖnemlısıde gÜnde 3lt su ıÇıyorum su Çok Öenlı susuz olmaz yagları nasıl atcaz degılmıı,gercı mıdem bulannıyor ama su ıÇmeyı sevmıyorum:))

Aaa evet enÖnemlİsİde gÜnde 3lt su İÇİyorum su Çok Öenlİ susuz olmaz yagları nasıl atcaz degİlmİİ,gercİ mİdem bulannıyor ama su İÇmeyİ sevmİyorum:))

walla yanlis örnek olmak istemem ama günde bir bardak su ya iciyorum ya icmiyorum .. kilo vermemde bir problem olmadi bu konuda.

sabah : 3 tane cok az yagda pismis kuru sogannli yumurta 340 kcal
yaninda bir bardak su
bir kase yogurt 125 kcal

ögle: bir parca peynir 96 kcal

aksam : 3 parca izgara köfte 288 kcal
coban salatasi 100 kcal
sarimsakli yogurt 139 kcal
1 bardak limonlu soda 4 kcal

toplam 1092 kalori ile bitirdim günü..sengözlerimebaksanab

olsun arkadaşım 1 kilo 1 kilo gitsin yeterki gitsin.hihoyyyt
inşallah bebeginide hayırlısıyla alırsın kucağına:Saruboceq::Saruboceq:
birbirimize destekle hep beraber başarıcaz:1hug:

iyi akşamlar kızlarr

yeni gelenler hoşgeldinizz a.s.

sabah yarım dilim kepek ekemkle bişiler yedim ama bugun yazmadım unuttum bak :uhm:

öglene dogru biraz haşlanmış tavukla bir dilim k. ekmek

günde de küçük bir kase plav ve azcık tavuk birazda salata

sonra eşim geldi üst katımıza yeniden çatı ve iki oda yapılacakmış müstakil evimiz iki kat dubles olacak inşallah
bahçede işler vardı baya ugraştık

yemek geç saate kaldı bir saat falan oluyo koca bir tabak çorba iki dilim ( belki biraz fazla ) k. ekmek
3 kaşıkkabak yemegi

yagurt salataa

....
kzılar ewe inşaat giriyo malum bende kayın validemin yanına gidiyorum aslında ordada eltilerimde var ama ancak cuma günleri kilo bildirim yaparım ama muhakkat

Johns Hopkins universitesinden kanser raporu

This information is being circulated at Walter Reed Army Medical Center as well.
Bu dokuman Walter Reed Army Medical Center tarafindan da dagitilmaktadir.

No plastic containers in microwave.
Mikrodalga firinlarina plastik tabak ve kutulari koymayiniz.

No water bottles in freezer.
Plastik su siselerini buzluga koymayiniz.

No plastic wrap in microwave.
Plastik tabak ortulerini (SARAN WRAP) mikrodalga firinina koymayiniz.

A dioxin chemical causes cancer, especially breast cancer.
Dioxin isimli kimyasal madde kansere neden olur, ozellikle gogus kanseri.

Dioxins are highly poisonous to the cells of our bodies. Don't freeze your plastic bottles with water in them as this releases dioxins from the plastic..
Dioxin maddesi vucudumuzdaki hucreler icin bir zehirdir. Plastik siseleri icinde su varken dondurmayiniz. BU durumda plastik icindeki Dioxin'i aciga cikartmaktadir.

Recently, Edward Fujimoto, Wellness Program Manager at Castle Hospital , was on a TV program to explain this health hazard. He talked about dioxins and how bad they are for us.
Gecen gunlerde. Edward Fujimoto, Wellness Program Manager (Castle Hospital) bir TV programinda bu saglik tehdidini acikladi. Dioxinlerin bizler icin ne kadar tehlikeli oldugu gercegini anlatti.

He said that we should not be heating our food in the microwave using plastic containers.. .
Yiyeceklerimizi mikrodalga da plastik kutular icinde isitmamamizi istedi.

This especially applies to foods that contain fat.
Bu ozellikle icinde yag olan yiyecekler icin daha onemlidir.

He said that the combination of fat, high heat, and plastics releases Dioxin into the food and ultimately into the cells of the body...
Yag, yuksek sicaklik ve plastiklerin bir araya geldiklerinde Dioxin aciga cikarttiklarini ve bunun vucudumuzdaki hucrelere gectigini acikladi.

Instead, he recommends using glass, such as Corning Ware, Pyrex or ceramic containers for heating food... You get the same results, only without the dioxin .
Plastikler yerine Cam, Pyrex, CorningWare yada seramik den yapilmis kaplarin kullanilmasini tavsiye etti.

So such things as TV dinners, instant ramen and soups, etc., should be removed from the container and heated in something else. Paper isn't bad but you don't know what is in the paper. It's just safer to use tempered glass, CorningWare, etc.
Microwave icin hazir uretilmis cabuk isitilabilen yiyecek paketlerini baska bir kaba aktararak isitiniz. Kagit cok kotu bir malzeme degil ama icinde ne olabilecegini hic bir zaman bilemeyiz. Pyrex, ISIcam, CorningWare gibi kaplari kullanmak cok daha guvenlidir.

He reminded us that a while ago some of the fast food restaurants moved away from the foam containers to paper. The dioxin problem is one of the reasons...
Bazi zincir (fast food) restoranlari yakin gecmiste plastik kutulardan kagida gectiler. Bunun en buyuk nedeni dioxin problemi dir.

Also, he pointed out that plastic wrap, such as Saran, is just as dangerous when placed over foods to be cooked in the microwave.
Ayrica, Saran wrap ismi altinda satilan tabak ve kutularin uzerine orttugumuz ince plastik film de mikro dalga firinina girdiginde diger plastikler kadar tehlikelidir.

As the food is nuked, the high heat causes poisonous toxins to actually melt out of the plastic wrap and drip into the food. Cover food with a paper towel instead.
Mikrodalgada yiyecek isinlanirken yuksek sicakliklar ince plastigi eritebilir ve erimis plastk yiyeceginize karisabilir. Mikrodalga kullanirken yiyecek kaplarinizi plastik yerine kagit havlu ile ortunuz.

This is an article that should be sent
To anyone important in your life!
Bu yaziyi tum tanidiklariniz gonderiniz.

Bottled water in your car is very dangerous.
Arabanizda buklunduracaginiz plastik su sisesindeki su cok tehlikelidir.

This is how Sheryl Crow got breast cancer. She was on the Ellen show and said this same exact thing. This has been identified as the most common cause of the high levels in breast cancer, especially in Australia .
Plastik su siseleri Sheryl Crow'un gogus kanseri olmasinin en buyuk nedenidir. Plastik siseler ozellikle Avustralia da yuksek sayida gorulen goguz kanseri vakalarinin en buyuk nedenidir.

A friend whose mother was recently diagnosed with breast cancer and the Doctor told her: women should not drink bottled water that has been left in a car.
Annesi cok yakinda gogus kanseri teshisi konulan bir arkadasimiza doctor sunu soyledi . "Kadinlar arabalarda birakilmis plastik su siselerinden su icmemelidir"

The doctor said that the heat and the plastic of the bottle have certain chemicals that can lead t o breast cancer. So please be careful and do not drink bottled water that has been left in a car, and, pass this on to all the women in your life.
Doktor yuksek sicaklik ve sise plastiklerindeki belli kimyasallar gogus kanserine neden olabilir. Lutfen dikkatli olun ve arabada birakilmis plastik siselerden su icmeyin. Lutfen bu bilgiyi etrafinizdaki butun bayanlara iletiniz.

This information is the kind we need to know and be aware and just might save us!
Bu bilgi kesinlikle iyi bilmemiz gereken ve sakinmamiz gereken bir tehlike ile ilgilidir. Bu bilgi yasam kurtarabilir.

The heat causes toxins from the plastic to leak into the water and they have found these toxins in breast tissue. Use a stainless steel canteen or a glass bottle when you can!
Yuksek sicaklik plastigin icindeki toksinleri suya ve yiyeceklerimize geciriyor ve doktorlar bu toxinleri kanserli hucrelerimizin etrafinda kolaylikla gozleyebiliyorlar.

MUMKUNSE, PASLANMAZ CELIKTEN BIR TERMOS YA DA CAMDAN YAPILMIS SISELER, KAPLAR KULLANALIM !

LET EVERYONE WHO HAS A WIFE / GIRLFRIEND / DAUGHTER KNOW PLEASE.
LUTFEN ESI, KIZ ARKADASI YADA KIZI OLAN TUM ARKADASLARIMIZA ILETELIM.

slm herkeseeeeee
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
bende yazam yediklerimi sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım domates yedim bugün iştahım yoktu sonra kahve içtim saar 1 de kendime ıspanak yaptım 1 tatlı kaşığı yağ ile 1 kaşık yoğurt atıp yedim ara öğün hakımı sütle kullandım:) sonra dışarı çıktım azcık yürüdüm hemde ilaçlarımı yazdırdım sporumuda yaptım bu arada size link vericem egzersiz hareketleri var ben denedm gerçekten hissediyosunuz özellikle sıkılaştırma kesnlikle tavsiye ediom sıkılmazsınız açın müziği oynar gibi oh:) akşam kalan ıspanağımdan yedim 1 kasede tarhana çorbası ve domates maydanoz:) şimdide çay içiom yorulmuşum ya
cimcimem nerdesin nasıl oldun kıss ses ver :):)

link burda arkadaşlar silinmeden bakın siz bakığınızda silinirse özelden yazın

Egzersiz hareketleri ile sağlıklı yaşam- Afiyetle.com

Bana gelen bı maılı sızede yazmak ıstedım kızlar bu topıgı kırletmek gıbı bı nıyetım yok asla. Ama saglıgımız ıcın onemlı bır bılgıydı ve paylasmak ıstedım

yaaaa ben çok şişkoyum:a015: napacam bilmiyorum ögrenciyim hazırana sınavlar var ders calısmalıyım. yorgunum yılgınım ders calısmalıyım. ders calıstıgım için ac kalamıyorum.diyet yapamıyorum. hep yarın baslayacam diyorum ayy bu yarın nezaman gelcek bilmiyorum yasım 25 haftaya 26 iş bulacam koca bulacam olmayacak boyle yaaa kızlar beni motıve edin gec uyanıyorum bıde ohh hiç bir iş yapamıyorum. valla ne olcak bilmiyorum bakalım. 203 sayfa olunca hepsini okuyamadım burdan sonra takip edecem bu sayfayı. ayyy neyse bakalım yarın baslayayım bakalım bide spor yapmalıyım spor gurubuna yazılayım. neyse burada yüksek sesle soylemenın rahatlıgını yasıyayım 170boy veee 105kilo daha ne olsun. ayyyy kızlarr cıldıracağımmmmmmmmmmmmmdelikafadulden

ankara saol bilgi için ama keşke sadece türkçe kısmını kopyalasaydın be cnm

ankara455 verdiğin bilgi için teşekkürler canım, bu arada puzi sende aramıza hoşgeldin şeker. Kilo vermeye kararlıysan bu topiği takip etmeni tavsiye ederim acayip moral oluyor. Birbirimizle deneyimlerimizi ve diyet yöntemlerimizi paylaşıyoruz umarım faydamız dokunur...Ama herşeyden önemlisi canım kilo vermeyi gerçekten istemek ve bunu hayatına geçirebilmek.a.s.

puzi hoşgeldin canım,ankara 455 canım depresyon ilacı için uzmandan yardım alsan daha iyi olur canım sonucta saglık bu önemli birine iyi gelen bir ilaç belki sende farklı olumsuz etki bırakacak degilmi,madem depresyon gibi bir sıkıntın var bu durumda diyet yapmakta zorlaşır,çünkü mutsuzsan seratonin hormonu az salgılanacagı için bir bıkkınlık usanmışlık olur buda seni hareketsiz cansız yapar ayrıca iştahın acılır.şişmanlar mutlu insanlardır derler ama bu koca bir yalan muhakkak altında stres sıkıntı vardır,insanlar durup dururken kıtlıktan cıkarcasına yemek yemez,hırsını yemekten alıyordur,kayınvalidesine kızar yer,eşine kızar yer,patronuna iş arkadaşlarına kızar yer,sevgilisine kızar yine yer,bu ksıır döngü hiç bitmezz.kendini rahatlatmalısın ondan sonra diyete başlamalısın,çünkü tüm gücünü bir noktaya odaklamalısınız yoksa tükenirsin yorgun düşersin.bilmiyorum haksızmıyım ama ben böyle düşünüyorum.inşalah enksıa zamanda kendini toparlarsın canımcım.ben az önce 1saat yürüyüşümü yaptım bardak sütümü içtim,1tanede armut yedim,yarın iş var yatıyorum iyigeceler herkese canlarım byee

Kızlar ben geldim akşam yemeğinde 5 kaşık pilav üstüne 1 kaşık kuru fasulye.Yanıdada koca bir tabak salata yedim.Sonra 40 dk yürüyüş 250 kalori yaktım.Şimdide sütümü içiyorum.Sizlerden ne var ne yok.

Elif80 sen yatmadınmı daha Allah cezanı verecek senin.Sabah kalkamayacan kızım.Eeee şu çalışan kadınların halide zor anacım sabahın köründe kalk git, gece çocuğa bak offf off yazık size kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…