Kalori hesabinda herseyin kalorisini nasıl bulucaz kızlar? Mesela kiymalı yeşil mercimek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende akşam çozuttum 1000 kaloriyi geçtim sanırım çünkü 2 sıkma ve 1 kase yoğurt yedim 1 saat yurudum tempolu 4.5 km yani yinede 1000 kalorinin altında degilim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
cok degil bence 1000 kalori hem dun ilk gunumuzdu kalori hesaplamada ufak tefek sapmalar olabilit ki o kadarda yurumussun sikma canini ben hic spor yapamadim dun..cok yorgun hissesiyorum bu ara kendimi muhtemelen reglden acayip sinirde yapiyo bende ayyyy ne bu kadinlarin cektigi be..
Kizlarrr gunaydin siteui sevmenize sevindim inşallah işimize yarar) Boncukcum tebrik ederim canim darisi hepimizin başına :)) Nevergiveup18cim 1000 kalori altinda cok dikkat et canim çünkü sporda yapıyorsun. Bir de kızlar biliyorsunuzdur bir kilo 7000 kalori yani 7000 kalori az aldığımız da veya yaktığımizda bir kilo veriyoruz.
Ben bu sabah 2 incir kurusu yedim. Sonra klasik kahvaltimi ettim. Simdi mizmizimla uğraşıyorum su kahvaltisini bir etse
Bende akşam çozuttum 1000 kaloriyi geçtim sanırım çünkü 2 sıkma ve 1 kase yoğurt yedim 1 saat yurudum tempolu 4.5 km yani yinede 1000 kalorinin altında degilim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
cok degil bence 1000 kalori hem dun ilk gunumuzdu kalori hesaplamada ufak tefek sapmalar olabilit ki o kadarda yurumussun sikma canini ben hic spor yapamadim dun..cok yorgun hissesiyorum bu ara kendimi muhtemelen reglden acayip sinirde yapiyo bende ayyyy ne bu kadinlarin cektigi be..
Süper moral Teşekkürler. Öğlen 1 tavuk budu haşlanmış Yogurt az salata yedim
Bende regl a girdim sınırliyim ve 6 gün dayanabilirsem tartilmiyorum
Boncukcum denedin mi dolmalari merak ettim. Benimkiler bugun bitti. Ben yaparken annem ayy onlar öyle olmaz yenmez demişti ama bugun yiyince gayet iyi olmuş dedi.:) gerçi damak tadi ama
Öncelikle hoşgeldin canım :) bir ay için 8 kilo gayet iyi hatta uzmanlar için çok fazla. Yaşın küçük olduğu için sıkıntı yapma bizlere göre cok daha iyi kilo verirsin metabolizman bizden daha hızlı çünkü. Canim diyet yapıyorsun sağlıklı olmak icin bunu sakın unutma sıkı program uygulayayim derken sağlığından olma. Kesinlikle ac kalma sağlıklı olmak sağlıksız beslenmekle olmaz. Abur cuburdan uzak dur cips bisküvi kola şekerli her türlü gidadan uzak dur kekler pastalar çikolatalar unlu gıdalardan uzak dur özellikle hazir pogacalar açmalar simitler margarinle hazırlanmış gidalardan kizartmalardan uzak dur. Meyve sebze az miktarda kuru yemiş kuru meyveler süt urunleri ve eti hergun düzenli olarak tuketmeye çalış. Ben mesela ara ogunlu beslenince kilo verebiliyorum. Bazi arkadaşlar iki öğün yiyerek zayiflayabiliyor ben aksine kilo alıyorum vucudumda kıtlık sinyalimi veriyor nesen zaten sekiz kilo vermissin bu dediklerimi zaten biliyorsundur. Sakin hizli kilo vermeye çalışma ne yazikki misliyle geri alınıyor
Hic duymamistim inşallah hayirlisi olur ve kalici kilo verirsin canım :) genelde duraklama dönemlerinde arkadaşlarin bu tarz detoks programlari uyguladiklarini okumuştum inşallah kaa ve su değil yağ kaybedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?