• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Selam kızlar gec kalktım kırmızı biber dolmam wardı onu yedim. Aksamustu ispanak yicem we yürüyüse çikicam kızlar gr oynamadı walla. Bu cts 1. Ayım doluyor bi 87.4 ü gördüm sonra yine 88 oldum anlamadım. Bakalım bu hafta ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar benide aranıza kabul edin :17: bende 2 ay once basladım diyete 87 yle 1. ayın sonunda 81 2. ayın sonunda 78 oldum hala devam ediyorum hedef 62

Süper sin bende bende 70 i görmek istiyorum inşallah başlangıç 83

merhaba kızlar benide aranıza kabul edin :17: bende 2 ay once basladım diyete 87 yle 1. ayın sonunda 81 2. ayın sonunda 78 oldum hala devam ediyorum hedef 62

hos geldin kezemeke cok guzel kilo vermissin? neler yaptin peki?

Süper sin bende bende 70 i görmek istiyorum inşallah başlangıç 83

canim senin baslangic ne zaman? ya diyorumki sayimiz artti haftalik tartilsak en fazla kilo veren birincimiz olsa nasil olur daha azimli oluruz gibi geliyor bana

kizlar ben diyetisyene gittim oyle zayifliyorum ara ogunler cok onemli öğün atlamamaliyiz birde ayda ortalama 5 6 vermek yeterliymis daha fazlasi yagdan degil kastan eritiyomus bende haftanin birincisi fikri guzel ben varim :)

kizlar ben diyetisyene gittim oyle zayifliyorum ara ogunler cok onemli öğün atlamamaliyiz birde ayda ortalama 5 6 vermek yeterliymis daha fazlasi yagdan degil kastan eritiyomus bende haftanin birincisi fikri guzel ben varim :)

cok iyi ya benim doktor fobim var ne yazikki gidemiyorum simdi gitsm kan tahlili falan ooooo boyle kafaya gore gidiyorum :-)

yarisma fikrini ortaya attim ama kesin sonuncu ben olurum hheheee :-):-)

Selam kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinı. Kızlar ben ara ogün olayına pek sıcak bakmıyorum karataycıyım ben :) yarışma fikri güzel. Bende pek dereceye girecegimi sanmiyorum yawaşladı kilo wermem

Akşam 1.5 saat yürüdüm yine türk kahwesi içiyorum. Saat 3 gibi ıspanak we yogurt yemiştim.sizler naptınız

ben ogle yemegimde dunden kaln mantar sotemi yedim aksam da etli barbunya , iki yemek kasigi bulgur pilavi ve yogurt yedim su icme ozurluyum demistim ya evde hic icemiyorum ya zorlasamda olmuyor bugun bir ltreye yakn anca icebildim..

Kızlar merhaba ben yazıyorum ama kayboluyor msjlarim ;( deli olucam aramıza yeni arkadaşlar katılmış hos gelmişler ;) bugun klasik kahvaltimi ettim öğlen tava ciğer yedim diyetteki pek çok kişiye göre cisss ama ben yağını iyice suzdurup diyette tüketiyorum ekmeksiz ve akşam yemek yemiyorum sadece beş tane erik yedim. Birazdan rezene icicem ;) bu arada kızlar ayin yirmibirinde ilk ayim doluyor tartilip kilomu yazicam inşallah :) ezezcim bazi donemler böyle olabilir az su iciyorsan odem yapmış olabilirsin. Su miktarini bir parça arttir istersen. ;)

Kesinlikle haftanın birinci si yapalim

Ben alıntı yapamıyorum mesajlardan yaklaşık 2 haftadır diywtteyim

Günaydın kızlar. Sabah 2 yumurtami yedim .kizlar kabızlık için önerilerinizi bekliyorum

Günaydın kızlar. Sabah 2 yumurtami yedim .kizlar kabızlık için önerilerinizi bekliyorum

gunaydin canim kayisili form cay var onu onerebilirim kabizlik icin icebilirsen bir tatli kasigi zeytin yagi iyi geliyor birde kuru inciri zeytin yagina batirip yersen sorunun cozulur :-)

Günaydın kızlar ne yazık ki bende kabizlik yaşıyorum :( cok uzun zamandır yaşamıyordum :( ve yesil cay form çayın odem söktürücü özelliği sebebiyle sütüm azalmasin diye içermiyorum :( kefir içtim iki gece rahatlatiyor bağırsakları :( bu sabah kuru kayisi yedim klasik kahvaltımı ettim yarin bir ayim doluyor :))) artik spora başlayacağım ;) gerçi yapacağım spor yürümek ve leslie olur diye düşünüyorum ama bakalım kismet artik ;))

Günaydın kızlar ne yazık ki bende kabizlik yaşıyorum :( cok uzun zamandır yaşamıyordum :( ve yesil cay form çayın odem söktürücü özelliği sebebiyle sütüm azalmasin diye içermiyorum :( kefir içtim iki gece rahatlatiyor bağırsakları :( bu sabah kuru kayisi yedim klasik kahvaltımı ettim yarin bir ayim doluyor :))) artik spora başlayacağım ;) gerçi yapacağım spor yürümek ve leslie olur diye düşünüyorum ama bakalım kismet artik ;))

olsun onu ypmakta basari bence :-):-) ben yapamiyorum mesela.. kuru inciri deneyebilirsin canim kabizlik icin birebir ben oyle asmistim..

kizlar ogle yemegim sadece bir bardak ayran baska bisey yemedim..

Kızlar öglen cok az ispanak we ayran yedim. Midem mi küçüldü ıştahım mi gitti bilmiyorum yiyemiyorum cok. Boncuk hiç sewmem ama aksam ewe giderken alim kuru incir aksama z.yagına batırıp yicem

Back