90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

aslinda burdydim okuyup ciktim hep zamanim yoktu o kadarda cok kacirmadim aslinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydınlarr kızlarrr

nasılsınızzz kızlar 2 gundur esım evde ıstırahatlıydı yurumedım bende dun cok rahatsızdımm gaz sıkısması felaket bır sey nefes alamadım ölcen zannnettm okadar kötüydüm doktora gıttım cok sukur bu gun ıyıyım

ne zaman tartılacaz kızlarr once yazmıstım cvb ı kacırmıs olabılırım netım sorunlu ıstedıgım zaman gıremıyorumm bu gun muhakkak 35-40 dk yürüyecegımm

kacamak falan duyuyorumm cısssss

kahvaltımda 1,5 2 dılım ekmek 1 yumurta 3 4 zeytın 2 tane uzun kızarmıs bıber (kahvaltıda evde degıldım ısrarla yedımm )
sekersız cay

butun ısler benı bekler haydınn gorusuruz canlarımmm sankı yarıcık kılo dustumm gıbı gıbı

bekar olman avantaj sana diyim gecen yil dukan yaptigimda ki kati bir diyet hic kacamak yapmamistim ama bak kacamak yaptim yine sahalara dondum

Aynen canım bekarlıgın awantajları akşam yemek yapmamak. Bugün bende bşiler yapıcam spor namına sporsuz olmuyor kızlar

gecmis olsun canim bendede vardi uc gundur o sikinti sukur gecti.. ayy kocisler evde oldumu hic bisey yapilmiyo arti insan kacamak yapmaya daha meyilli oluyor

Teşekkürler benide aranıza aldığınız için sabah bir bardak ılık elma sirkeli su 1 prebiyotik yoğurt ve 4 adet çörek otlu diyet bisküvi yedim.oglen salata ızgara tavuk ve 1 kase yoğurt yedim.aksama salata yiycem kilom hala 83.

Selam kızlar. Öglen köfte yedim. Aksama bisi yemicem artik cok doldu midem. Siz naptınız nevergiveup hoşgeldin tekrar :)

Sabah kahvalti ile öğlen arasinda 3 kuru erik yedim. Öğlen tavuklu bezelye ve cacik bir dilim çok tahilli ekmekle. Regliyim kızlar ve hic enerjim yok aksama ne yemek yapsam diye düşünüyorum. Acaba eşime karışık kizartma kendime de boncukun kabaktan mi yapsam? Oglen protein aldim aksam sebze yemeği yesem iyi olacak ama sizlerde ne var akşama?

Ezezcim senin menüler super iki öğün yemeğe iyice alistin sanırım. Evli ve çocuklu olunca olmuyor bence de bugunlerin kiymetini bil esim bana akşam yemeklerini hafif gecirelim mesela salata diyor öbür aksam çok aciktim ne var diyor. Az yiyince gece 10-11 de mutfakta ne yesem acaba diye geziniyor hergun mecbur yemek yapmali yani

Kızlarrrr nerelerdesiniz haftasonu olunca kaçamaklar olmamıştır umarım. Boncukcum dun senin kabak tarifini actifry da yapayım dedim 17. Dakikada çıkardım biraz sert kalmıştı ama tadi cok lezzetliydi tarif icin Teşekkürler canim ) bugun sabah erken uyaninca bir incir kurusu yedim suyla birlikte hafta sonu olunca kizim uyuyunca bende uyudum bu sabah aylar sonra onbir de uyandim kahvaltı icin bir kaşık yağ ile actifryda hazırladığım menemen peynir 5 zeytin iki dilim kızarmış tam buğday ekmeği dereotu ve salatalik yedim. Arada uc kuru kayısı sonrasında pazara gittik eşimle dönüşte 4-5 kaju fıstık yedim. Aksam yemeğinde ton balıkli taze yeşillikli salata yedim yaninda bir dilim tam buğday ekmeği ile. Bu akşam arada içmek için kefir aldım bir bardak icicem. Hic sevmiyorum ama çok yararlı ve zayiflatici etkisi var. Sizler de ne var ne yok ? Bi de yarin kayinvalideme gidicez diyetimi bozmam umarım uygun bir yemek olur

gunaydin kizlar nerelerdesiniz yahu yavyucum afiyet olsun biraz daha cok pisir bak o zaman asil lezzetine ..ben bugun yqpmayi dusunuyorum ya mantar Sote yada kabak yapicam hafta sonu azicik uyu dimi yok nerdeee...bir tatli kasigi bal corek otu karisimimdan yedim ve bir bucuk ceviz buyuklugune gelecek ceviz yedim simdilik bu kadar kizlar bi kac gundur cozuttum toparlamam lazim birazdan ender saracin 3 haftada incelten 10 haraketi var onu yapayim diyorum yada su nette samba rumba ile yapilan hareketler var muthis ter attiriyor baska spor imkanim yok bunlarla idare edicez artik..opuldunuz kizlar gorusmek uzereeeeeee

Günaydın kızlar Boncukcum bir dahakine biraz daha bekleyeceğim :)) gerçekten çok lezzetli bende her zamanki kahvaltimi ettim. Şimdi kızımı uyuttum yola cikicaz hazırlıklarla mesgulum. Bebekle evden çıkmak evin yarisini taşımak demek

kolay gelsin canim zor oldugunu tahmin edebiluyorum biz tek basimiza yetisemiyoruz

Kızlar selam bayadır yazamadım ama fire yok merak etmeyin:))) dün ufak bi fire verdim bana göre 250 gr kadar kiraz ve 2 tane nektarin yedim. akşam üstü ıspanak yedim ve 1.5 saat yürüdüm. bugünde geç kalktım kırmızı biber dolmam vardı lor peynirli ondan yedim 3 tane. akşamüstü de yine ıspanagımdan yicem ve yürüyüşe çıkıcam. hafta sonu 2 öğün cidden yetiyor. ama ben yine 88 olmuşum anlamadım bişi de yemedim ama. kilo oynuyor bu ara bikaç güne düşücek sanırım. fire yok kızlar unutmayın.

ayın 24 ünde diyette 1. ayım doluyor kızlar bu sebepten arkadaşımla kutlama yapıp öğle yemeğinde dominos a gidicez:)) patates kızartması ve pizza yicem. iple çekiyorum o vakte kadar fire yok

kızlar ölçülerinizi aldınız mı siz? ben almıştım ve sürekli ölçüyorum. basenlerimde 5cm belimde 8 cm incelme olmuş. size tavsiyem ölçün incelmeyi görünce hoşoluyor:)

Kızlar ses çıkmıyor kimseden

Hafta sonunda malesef yoldan çıkmalar olabiliyor hafta ici telafi edicez

Süper sin bende bugün sporda yok yogun ev isi

Arkadaslar ara ogunsu kg vermeyin bence ..
Aslinda en dogrusu bir dr a gidip kan tahlili vermek ben genelde diyet yaptiginda kg verebilen ama pekte surdurmeyen tiplerdenim gecen yil 2 ay ugrasipta eskisi gibi kg veremeyince ve de reglim 50-60 gunde bire cikinca dr a gittim..
İnsulin direnci, polikistik over , testeron yuksekligi vs cikti..

İlaclarla beraber diyete basladim 8 kg verdim ama devami pek gelmedi benim yuzumden..
Ancak ozellikle bir detay dikkatimi cekti ara ogunsuz kg veremiyorum ve dr bana ara ogunde meyve yanina yogurt verdi..
Kesinlikle cok ise yariyor ben ne zaman meyve yesem yarim saate acikirdim yogurtla ( veya sut ya da kefir ) bu olmuyor..
Uzun sure toklugu sagliyorsunuz..

Herseyiniz yeterli olsun !

gunaydinnn kizlarrrr..corekotlu balli karisimdan bir tatli kasigi bir kuru kayisi ve bir kupa yesil cayimi ictim..dun esimle disari cikmistik valla allahin bildigini kuldan niye sakliyim kizcaksiniz belki cunku bende kiziyorum kendime ama surekli bi yerlere gidemiyorz esimin isindenbdolayi vaktimiz olmuyor dun neyse disari ciktik iki dilim baklava ve dondurma yedim :--( ne yapalim bu sefer kesin ve kesin tekrat dondum artik kacamak yok yapmicam keendime hakim olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…