Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekar olman avantaj sana diyim gecen yil dukan yaptigimda ki kati bir diyet hic kacamak yapmamistim ama bak kacamak yaptim yine sahalara dondum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydınlarr kızlarrr
nasılsınızzz kızlar 2 gundur esım evde ıstırahatlıydı yurumedım bende dun cok rahatsızdımm gaz sıkısması felaket bır sey nefes alamadım ölcen zannnettm okadar kötüydüm doktora gıttım cok sukur bu gun ıyıyım
ne zaman tartılacaz kızlarr once yazmıstım cvb ı kacırmıs olabılırım netım sorunlu ıstedıgım zaman gıremıyorumm bu gun muhakkak 35-40 dk yürüyecegımm
kacamak falan duyuyorumm cısssss
kahvaltımda 1,5 2 dılım ekmek 1 yumurta 3 4 zeytın 2 tane uzun kızarmıs bıber (kahvaltıda evde degıldım ısrarla yedımm )
sekersız cay
butun ısler benı bekler haydınn gorusuruz canlarımmm sankı yarıcık kılo dustumm gıbı gıbı
Günaydın kızlar Boncukcum bir dahakine biraz daha bekleyeceğim :)) gerçekten çok lezzetli bende her zamanki kahvaltimi ettim. Şimdi kızımı uyuttum yola cikicaz hazırlıklarla mesgulum. Bebekle evden çıkmak evin yarisini taşımak demek
Hafta sonunda malesef yoldan çıkmalar olabiliyor hafta ici telafi edicez