Merhaba kizlar bende problem var deli olucam dünden beri yazdigim hicbir mesaj gitmiyorkaçtır yazıyorum kayboluyor msj kizlar hepimiz kaçamak yapıyoruz onemli olan sonrasında devam edebilmek bende dun yarim porsiyon tava ciğer yedim asla hayir diyemem hamileyken o mide bulantilarima ragmen yemekten vazgecmedim esim gidip almaya bıktı ben yemeğe bikmadim :) ben artik kalori hesabi yapıyorum günlük 1200 kaloriyi geçmiyorum. ama tabi ciğer harici kizartma yemedim hiç bugun klasik kahvaltimi yaptim arada fistik yedim oglen misafirlikteydim bir tane biber dolmasi bir tane yaprak sarma yedim aksam sarimsakli yogurtla patlican yemegi yedim. Ezezcim sogan suyunu ben polikistik over i olanlar kullaniyor diye biliyordum burada zayiflamak amaçlı kullanıldığını öğrendim yani sogan suyu kürünün yumurtaliklara etkisi varmış ama ağrı yapar mı bilemiyorum cok geçmiş olsun cok kötü bir ağrı bilirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydin kizlar.. ezezcim yazmistim ama sanirim bendede sorun var gorunmuyor mesajim.. kizlar ben dun fena kacirdim :--( misafirlerim vardi dayanamadim pasta yapmistim bir dilim yedim uffff bugun kaldigm yerden devam edicem kendi kendime ettim rrsmen yaa :-( bu arada uc gundur wc sorunum var kizlar aksam pasta kacirinca sorun cozulur belki oyle dusuneyim dedim maalesef.. su kacirma isi hic iyi olmadi hic herkes farketmeye baslamisken giden kilolari kendime guvenim geldi ondan oldu galiba :-(
gunaydin kizlar.. ezezcim yazmistim ama sanirim bendede sorun var gorunmuyor mesajim.. kizlar ben dun fena kacirdim :--( misafirlerim vardi dayanamadim pasta yapmistim bir dilim yedim uffff bugun kaldigm yerden devam edicem kendi kendime ettim rrsmen yaa :-( bu arada uc gundur wc sorunum var kizlar aksam pasta kacirinca sorun cozulur belki oyle dusuneyim dedim maalesef.. su kacirma isi hic iyi olmadi hic herkes farketmeye baslamisken giden kilolari kendime guvenim geldi ondan oldu galiba :-(
ayyy canim katiliyorum sana once baslasaydik keske ama ben bugunde iyi degilim tatli krizim tuttu :--( engel olamiyorum kendime ya
Bende 83 den geri sayiyorum
Bende 83 den geri sayiyorum
bu arada kiloya dikkat 600 gr daha gitmiş
Boncuk kaç zamandır yoksun tahmin etmiştim kötü şeyler yaptıgını :) walla kızlar ben özel bsi yapmiyorum cidden az yemeye başladım bazen akşamları salata bile yemiyorum. Sadece bi kez fire werdim reglin ilk günü metro cikolata we pestil. Bide adamakılli spor yapsam daha şahane olacak. Haftaya dogru düzgün spora başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?