90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Walla canim sogan suyu bendeki iltihapı falan mi söküyor bilmiyorum

gunaydin kizlar.. ezezcim yazmistim ama sanirim bendede sorun var gorunmuyor mesajim.. kizlar ben dun fena kacirdim :--( misafirlerim vardi dayanamadim pasta yapmistim bir dilim yedim uffff bugun kaldigm yerden devam edicem kendi kendime ettim rrsmen yaa :-( bu arada uc gundur wc sorunum var kizlar aksam pasta kacirinca sorun cozulur belki oyle dusuneyim dedim maalesef.. su kacirma isi hic iyi olmadi hic herkes farketmeye baslamisken giden kilolari kendime guvenim geldi ondan oldu galiba :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sıkma canını bi seferden bişey olmuyor merak etme. Bende kaçırdım gecen gün akşam bişey yemedim kilo aynıydı bşey degişmedi yani sıkma canını. Ben sabah yine yumurtalarımı yedim dairedeyim suya dayandım. Oglen ewe gidebilirsem eger patlıcan yemegim hala duruyor onu yicem

Boncukcum bugün kaldığın yerden devam et canım herkesin yaşadığı şeyler bunlar. Tuvalet için kuru kayısı, armut ve su dene canım. Eğer su icmiyorsan tuvalete cikman zorlaşır

Ezezcim afiyet olsun

Ben bu sabah alti da uyandım. Bir kuru incir yedim. Klasik kahvaltimi ettim. Şimdilik su içmeye devam

Bi de kızlar dün bir yazıda okudum regli doneminde vücudumuzun normale göre 100 ila 200 kalori arası fazla enerjiye ihtiyaç duyduğunu. Bu yüzden cissss gidalara da hayir dememiz daha zormuş ama hayir diyebilirsek daha fazla kalori harcadığımiz icin daha fazla kilo verebiliriz

Selam kızlar . Ögle yemegimi yedim patlıcan kawurmam we ayranım wardı. Aksam yine salata yerim herhalde. Adetim bugün bitti gibi ama ara ara geliyor. Pzt ye wücuttaki suyu tamamen atmış olurum herhalde bakalım 88 den aşagi inebilecek miyim?

Kızlar hawalar isindi böyle dewam edersek iyi weririz sanırım ya. Keşke bikac ay erken başlasaydımj

ayyy canim katiliyorum sana once baslasaydik keske ama ben bugunde iyi degilim tatli krizim tuttu :--( engel olamiyorum kendime ya

ayyy canim katiliyorum sana once baslasaydik keske ama ben bugunde iyi degilim tatli krizim tuttu :--( engel olamiyorum kendime ya

Hemen kuru kayısı hemen bekleme. Beklersen saldıracaksın başka şeylere

Benide alın araniza

Bende 83 den geri sayiyorum

Nevergiveup18 hosgeldin :))
Ezezcim tebrik ederim devamı da böyle gelir inşallah :)

Bende sabah kahvaltımı ettim peynir yumurta 3 zeytin 2 dilim kızarmış çok tahilli ekmek çay ve dereotuyla. Şimdilik böyle :) boncukcum sesin çıkmıyor nerelerdesin?

gunaydin kizlarrrrrrr.. evet bi kac gundur uzak kaldim sizden..utancimdan belkide :-\ azcik kacirdim iki gundur cok halsiz hissediyorum kendimi eneerjim dusuk birde yogun bir hafta oldu benim icin misafirler gezmeler cok sinavdan gectim yani enerji dusuklugunden olsa gerek hep kacamaklara ve tatli seylere yoneldim neyse alabilecgim en az zararla geri dondugumu dusunuyorm bunyede hakli simdi homini girtlak yerken bi anda frenliyorsun dur cisss diyosun ama aliscak yapcak bisey yok..ayyy uzattim yine cenem dustu meslekten kaynakli.galiba ;-);-) {bahanemde hazir hani} bir yumurta iki tane taze hurma bir bardak ayran suana kadar mideme gidenler aksama yine misafirim var kacamaksiz atlatabilmeyi umit ediyorum..

bu arada kiloya dikkat 600 gr daha gitmiş

harika gidiyorsun ezezcim.. sen yoksa bizden gizli formullermi uyguluyorsun bakayim hmmmmm ben neredeyse dorr gundur falan tartilmiyorum yarin sabah tartilmayi dusunuyorum ne cikcam merak icindeyim

Boncuk kaç zamandır yoksun tahmin etmiştim kötü şeyler yaptıgını :) walla kızlar ben özel bsi yapmiyorum cidden az yemeye başladım bazen akşamları salata bile yemiyorum. Sadece bi kez fire werdim reglin ilk günü metro cikolata we pestil. Bide adamakılli spor yapsam daha şahane olacak. Haftaya dogru düzgün spora başlamayı düşünüyorum

Hawalar ısınıyor motiwasyon düşmesin

bekar olman avantaj sana diyim gecen yil dukan yaptigimda ki kati bir diyet hic kacamak yapmamistim ama bak kacamak yaptim yine sahalara dondum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…