90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Selam kızlar. Tatlı istegi için kuru kayısı süper kızlar 3-5 tane hemen kesiyor walla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tarçınlı süt de gayet güzel oluyor

kizlar aksam yemegimi.yedim ama galiba azicik cok kacirdim bir tabaktan fazla taze fasulye, sogan salatasi,ayran dayanamayip bir iki lokmacikta ekmek aldim cok almadim ama kendimi suclu hissettim :--(

Amiiiin :) kızlar işten geldim biraz ewle ugraştim adetimin ilk günü cok halsizdm uyumuşum 8 gibi gözümü actım açlıktan midem bulanıyordu 3 4 kaşik patlıcan yemegimden yedim. Bu akşamı böylece bitirdim

Günaydın kızlar yumurtalarımi yedim. Yine geç kalıcam :)

kızlar bugün adet sancısı mahwetti beni hemen ilaç ıçtım ama rengim attı cok sancılandım we çok kötü bşey yaptım bi tane metro çikolata yedim

çok pişmanım

o kadrcik bisey olmaz canim sikma canini odulun olsun oyle dusun moralini bozma hemen 20 dk fazla yurursun hic bisicik olmaz bende bir lokma peynir bir tatli kasigi corekotu bal tarcin karisimi [bebis icin]ile duruyorum canim hic bisey istemiyor

Kızlar bugün cok kötü geciyor. Arkadaşim pestil getirmişti oglen ewe gitmedim bide üstüne yemek yemiyeyim diye. Offff bugün çok werimsizdi ya. Akşama bşi yemicem

Akşama telafi etmem lazim

Offf sabahtan beri kaçıncıya yazıyorum ve msjlari. Siliniyor anlamadim bir türlü ezezcim diyette hepimizin kirilma noktasi oluyor uzulme telafi et yeter mesela bu aksami salatayla yogurtla veya meyve ile gecistir yarin kaldigin yerden diyetine devam et en onemlisi de bu zaten diyete kaldığın yerden devam edebilmek bugun melek programinda dilara kocak vardi ve diyette mesela cikolata sevenlere bir parca çikolata veriyoruz dedi. Diyetin sürekliliği icin bunu yapmak gerekir dedi. O yuzden takilma ve yarin kaldığın yerden devam et canim ve iradene sahip olabilecegini cok iyi biliyorsun sen

Kızlar günaydın. Dün canım cidden sıkılmıştı akşam hiçbışey yemedim soda we türk kahwesi we yesil çayla geciştirdim. Bugün sabah 2 yumurtamı yedim. Haklısın canım dewam etmek lazım inşallah bugün kaldıgımız yerden dewam edicez. Kizlar dünde sancılanmıştım hadi o tamamdı ama bugün sabah 6 da sancıyla uyandım ilaç aldım bu normal degildi hiç böyle olmazdi kızlar sogan suyu mu yapti sizce

Yagmurdan dolayı ewe gidemedim. Dairede fındıgım wardi ondan yedim. Kızlar bugün kimseden ses yok hayırdır

Yagmurdan dolayı ewe gidemedim. Dairede fındıgım wardi ondan yedim. Kızlar bugün kimseden ses yok hayırdır

iyi yapmissin ezezcim ama cok kacirma yine.. bende cok az ekmek yedim bugun gunduz olmasi avantajim ama insan kendini suclu hissediyor

iyi yapmissin ezezcim ama cok kacirma yine.. bende cok az ekmek yedim bugun gunduz olmasi avantajim ama insan kendini suclu hissediyor

Bilmem mi o suçlulugu :)

ya canim o kadar cikolataya duskunum ki anlatamam ama bir lokma bile kacirmadim ama tandir ekmegine hayir diyemiyorum ya :--( telafi ederim artik napalim dunyanin sonu degil

masallah ya iki evladin var allah bagislasin bende aydinliyim..

menun oldum cnm eskişehir de yasıyorumm amin cumlemızın yavrusunu Allah bagıslasın

evet cnm cok haklısın 3 yıldır cok azdır kullanmadım süreklı bantta yuruyorum ve ayak bas parmaklarım cok acıyor fazla yurudumde pazartesi gün esim saolsun bana guzel bır ayakkab ı aldı cok rahat tabı yıne parmagım acıyor ama oncekı kadar degıl dedıgın gıbı cok rahat ve kalıtelı bır sey olmalı yoksa zarar gören yıne bız oluyoruz

evet kızlar 2 gundur nete baglanamadım
ve 2 gundur 70 er dk yürüyüş yaptımm bol su ıcıyorum yedıklarıme dikkat ediyorum hadı hayırlısı

Merhaba kizlar bende problem var deli olucam dünden beri yazdigim hicbir mesaj gitmiyor kaçtır yazıyorum kayboluyor msj kizlar hepimiz kaçamak yapıyoruz onemli olan sonrasında devam edebilmek bende dun yarim porsiyon tava ciğer yedim asla hayir diyemem hamileyken o mide bulantilarima ragmen yemekten vazgecmedim esim gidip almaya bıktı ben yemeğe bikmadim :) ben artik kalori hesabi yapıyorum günlük 1200 kaloriyi geçmiyorum. ama tabi ciğer harici kizartma yemedim hiç bugun klasik kahvaltimi yaptim arada fistik yedim oglen misafirlikteydim bir tane biber dolmasi bir tane yaprak sarma yedim aksam sarimsakli yogurtla patlican yemegi yedim. Ezezcim sogan suyunu ben polikistik over i olanlar kullaniyor diye biliyordum burada zayiflamak amaçlı kullanıldığını öğrendim yani sogan suyu kürünün yumurtaliklara etkisi varmış ama ağrı yapar mı bilemiyorum cok geçmiş olsun cok kötü bir ağrı bilirim.

Selam kızlar. Aksam salata yedim 20 dakika koştum. Yesil çay iciyorum ha bide soda içtm limonlu bu kadar. Fermuarı kapattım. Bu arada boncuk kayıp hiç yazmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…