Offf sabahtan beri kaçıncıya yazıyorum ve msjlari. Siliniyoranlamadim bir türlü ezezcim diyette hepimizin kirilma noktasi oluyor uzulme telafi et yeter mesela bu aksami salatayla yogurtla veya meyve ile gecistir yarin kaldigin yerden diyetine devam et en onemlisi de bu zaten diyete kaldığın yerden devam edebilmek bugun melek programinda dilara kocak vardi ve diyette mesela cikolata sevenlere bir parca çikolata veriyoruz dedi. Diyetin sürekliliği icin bunu yapmak gerekir dedi. O yuzden takilma ve yarin kaldığın yerden devam et canim ve iradene sahip olabilecegini cok iyi biliyorsun sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yagmurdan dolayı ewe gidemedim. Dairede fındıgım wardi ondan yedim. Kızlar bugün kimseden ses yok hayırdır
iyi yapmissin ezezcim ama cok kacirma yine.. bende cok az ekmek yedim bugun gunduz olmasi avantajim ama insan kendini suclu hissediyor
masallah ya iki evladin var allah bagislasin bende aydinliyim..
Canım ne dicem koşu bandı benim de dizimde sorun çıkardı. Duzgün bi ayakkabi al we onunla çık banda kaliteli güzel bsi. Ben skecher almiştım gecen yaz yürümek için sonra kış gelince attım çamaşır makinesine yıkadım bantta kullandım. Eski ayakkabılarımı ew icin almistim 40 liralık bseydi dizimde agrı yapmıştı tabanı felaket sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?