Tekrar Merhaba kizmar
Ezezcim kendince yanlış gördüğün bir şeyi doğrusuyla birlikte söylemen cok hosuma gitti çok teşekkür ederim :) diyete destek tam da böyle olur :)))
Boncukcum daha dur bir zaman sonra 38 beden bol geliyor diye konusucaz burada inşallah :) ne kadar inceldigimizi fark etmeyen kalmayacak))
Ben bugun klasik kahvaltimi ettim. Arada uc tane erik kurusu yedim. Komşunun bebek mevludu vardi oraya gittim orada sadece bir bardak ayran içtim. Eve gelince zeytinyağlı yeşil fasulye yedim. Ailecek yürüyüş yaptik bir saat kadar kizim yürüyüş yarısı arabasinda yarisinda kucagimizdaydi. Eve gelince bir porsiyon köfte yedim. Biraz su az ictim bugün kizim huysuzluk yapinca su içmeye bile zamanim olmuyor. Bi de bugun aksam yemeğinde canim böyle serinletici gazlı bir şey istedi esim gazoz içtiği için olabilir tabi de maden suyu ictim yemeğin yanında. Maden suyunu pek yemekle birlikte tuketmem aslında. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada memleketler nereler kizlar? yaaa diyceksiniz hic oturmuyosun evet valla yogunumyarinda gunum var ayni taktik ise yararmiki neyse bunda daha sansliyim galiba insqllah salata tarzi biseyler olur
Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app
Ben niye msjlarin bazılarını görüp bazılarını göremiyorum kiarada kaçırdığım plursa kusura bakmayın kızlar gulmacim eğer kepek ya da tam buğday ekmeği bulamazsan beyaz ekmeği kizartarak ye kalorisi daha düşük oluyor. Hatta mumkunse tam buğday ekmeği ye daha iyi kepek ekmeği kansizliga sebep olabiliyor.
Kizlar bu arada yeşil mercimek yemeğini yapiyor musunuz bizim burda çok yapılır. Şimdi kalorisini arastirirken zayiflatici etkisini okudum. Şöyle bir deney varmış kalorisi ayni olan diyeti yapan deneklerden bir gruba yeşil mercimek diğer gruba ızgara balık yedirmisler mercimek yiyen gruptaki denekler en az 2 kilo daha fazla kilo vermişler. Ayrica öğle yemeğinde yesil mercimek yiyen bir grup kadinin izgara et tavuk yiyenlerden daha uzun süre tok kaldıkları gozlemlenmis.
Ben Edirneliyim boncukcum :) ayrica kabak tarifin tost makinesinde ya da tefalde de hic yağ eklenmeden de yapılabilir sanirim
mrb kızlar..ben bugün yine sınavdan geçtimmama kendime göre başarı ile atlattığımı düşünüyorum bugün günüm vardı yazmıştım allahtan ev sahibesi salata ağırlıklı yapmış ikramları :) sadece kuru börülce salatası ve patates salatası yedim cüzi miktarlarda üstüne bide sütlü tatlı aldım ayıp olmasın diye bu kadarcık..biraz öncede bir bardak ayran içtim ve günü kapattım..ama bugün sadece çok su içemedim amaaaaa bir arkadaşım sen kilo vermişsin daha hoş duruyorsun dedii çoooooooooooook mutlu oldum daha bir hafta bile olmadan bu farkedildiyse kendimi yaza düşünemiyorum böyle övgüler insanı motive ediyor ama fazlalaşırsa kendimi çağla şikel sanıp ortalarda gezmem yakındır neyseeee güzel bir gündü biraz sonra biraz haraket edeyim diyorum şöyle mekik falan erken yatmayı düşünüyorum bugün yarın mesai malum ufffffffffff bu güzel havalardada hiç çalışılırmı yaaa
Günaydın kızlaaaaaar. Bu sabah süper bi sürprizle karşılaştım. 1.2 kılo wermişim 88 olmuşum hemde regl öncesi :))))) o kadar sewindim ki anlatamam. Yawyu maden suyu cok iyi ama canan karataya göre cok tuz warmıs içinde dikkatli tüketin diyor yani cok fazla tüketmeyin diyor. Benim bi arkadaşım aşırı tüketirdi günde 5-6 tane falan öyle ki mide alışmıstı artık we soda içmeden mide eritmiyordu yediklerini we hazımsızlık yapıyordu.ben cok sewerim limonlu soda ama 1 tane maksimum içiyorum spor sonrası genelde.boncuk dünkü performansından ötürú seni tebrik ediyorum :)
ben konyalıyım canımm bır oglum bırde kzım var 26 yasındayımm
tam bugday ekmegı yedıgım zaman ıyı hıssedıyorum bu gun alırım ıns..
motıvasyonunu kaybetme canım oyle bır zayıflayalımkı bızı kıskananlar catlasınnn
cok dogru yaaa
yaa bravo sana 2 yıldır en cok ıstedıgım 90 dan asagı ıneblmek 89 u gormek tebrık ederım cok guzel devam et
benım bandım var ama uzun zaman yurudugumde ayak bas parmagım cok acıyor yıne de yurumelıyım ama bu gun kensın yuruyecegımmm
hadı kızlarrr görüşmek üzereee
ben konyalıyım canımm bır oglum bırde kzım var 26 yasındayımm
tam bugday ekmegı yedıgım zaman ıyı hıssedıyorum bu gun alırım ıns..
motıvasyonunu kaybetme canım oyle bır zayıflayalımkı bızı kıskananlar catlasınnn
cok dogru yaaa
yaa bravo sana 2 yıldır en cok ıstedıgım 90 dan asagı ıneblmek 89 u gormek tebrık ederım cok guzel devam et
benım bandım var ama uzun zaman yurudugumde ayak bas parmagım cok acıyor yıne de yurumelıyım ama bu gun kensın yuruyecegımmm
hadı kızlarrr görüşmek üzereee
Bu aeada kizlar sabah her zamanki gibi alti buçukta kalktik bir bardak su içtim yarım ceviz yedim. Kahvaltida bir parça beyaz peynir 5 az yağlı az tuzlu zeytin 3 dilim kızarmış kepek ekmeği ne yazikki evde tam buğday ekmeği kalmamış. Bir haşlanmış yumurta domates salatalık kozlenmis kirmizi biber dereotu açık çayla birlikte yedim. Şimdi kızıma kahvaltı ettirmeye çalışıyorum hic birsey yemiyor vitamibsiz kalacak diye çok üzülüyorum her yaptığım çöpe gidiyor
Ezez ek gidaya geçtiğimizden beri ayni durumdayiz canim. Hep emmek istiyor ek gida almıyor hiç. Doktor iice acikinca ver diyor yine yemiyor bluzuma yapisiyor emsin diye neler denemedim ki yok yok yok yemiyorinşallah düzelir. Boncukcum Rabbim en hayirli zamanda hayirli evlat versin inşallah hic sıkıntı yapma canım her seyin bir zamani vardir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tatli icin canim doktor gurkan kubilay iki tane kuru kayisi arasina bir kac badem üzerine de tarçın serpin tatli ihtiyacinizi keser dedi burda bi de sute tarçın ekleyip ictiklerini okumuştum cok etkili diyorlar dene istersen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?