90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

Tekrar Merhaba kizmar
Ezezcim kendince yanlış gördüğün bir şeyi doğrusuyla birlikte söylemen cok hosuma gitti çok teşekkür ederim :) diyete destek tam da böyle olur :)))
Boncukcum daha dur bir zaman sonra 38 beden bol geliyor diye konusucaz burada inşallah :) ne kadar inceldigimizi fark etmeyen kalmayacak ))

Ben bugun klasik kahvaltimi ettim. Arada uc tane erik kurusu yedim. Komşunun bebek mevludu vardi oraya gittim orada sadece bir bardak ayran içtim. Eve gelince zeytinyağlı yeşil fasulye yedim. Ailecek yürüyüş yaptik bir saat kadar kizim yürüyüş yarısı arabasinda yarisinda kucagimizdaydi. Eve gelince bir porsiyon köfte yedim. Biraz su az ictim bugün kizim huysuzluk yapinca su içmeye bile zamanim olmuyor. Bi de bugun aksam yemeğinde canim böyle serinletici gazlı bir şey istedi esim gazoz içtiği için olabilir tabi de maden suyu ictim yemeğin yanında. Maden suyunu pek yemekle birlikte tuketmem aslında. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyyyyyyy inşallaahh yavyucum o günleride görelim hepberaber ama müthiş havalardayım hee karnım acıkmasına rağmen nononono maden suyu konusunda yorum yapamıcam canım ben hiç bi şekilde sevmiyorum kendilerini hiç ama hiç aramız yokkk amaaa gazoz vs icmektense bence iyi yapmissin

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaaar. Bu sabah süper bi sürprizle karşılaştım. 1.2 kılo wermişim 88 olmuşum hemde regl öncesi :))))) o kadar sewindim ki anlatamam. Yawyu maden suyu cok iyi ama canan karataya göre cok tuz warmıs içinde dikkatli tüketin diyor yani cok fazla tüketmeyin diyor. Benim bi arkadaşım aşırı tüketirdi günde 5-6 tane falan öyle ki mide alışmıstı artık we soda içmeden mide eritmiyordu yediklerini we hazımsızlık yapıyordu.ben cok sewerim limonlu soda ama 1 tane maksimum içiyorum spor sonrası genelde.boncuk dünkü performansından ötürú seni tebrik ediyorum :)

Kilo çizelgemi yenilemek için heyecanlanıyorum dairede yenilicem telden giriyorum şuan :)

Evet kızlar çizelgemi yeniledim. :)

alkis alkis alkis alkis sana.ezezcim harikasin.. dun bende cizelgemi yapayim dedim ama yapistirma kisminda takilip kaldim ne yazikki yapistiracagim yeri bulamadim :-(

ben konyalıyım canımm bır oglum bırde kzım var 26 yasındayımm

tam bugday ekmegı yedıgım zaman ıyı hıssedıyorum bu gun alırım ıns..

motıvasyonunu kaybetme canım oyle bır zayıflayalımkı bızı kıskananlar catlasınnn

Eki Görüntüle 1110257 kızlarcım bakın kilolarımızın sebebi neymişşşşş

cok dogru yaaa

yaa bravo sana 2 yıldır en cok ıstedıgım 90 dan asagı ıneblmek 89 u gormek tebrık ederım cok guzel devam et

benım bandım var ama uzun zaman yurudugumde ayak bas parmagım cok acıyor yıne de yurumelıyım ama bu gun kensın yuruyecegımmm

hadı kızlarrr görüşmek üzereee

Son düzenleme:

masallah ya iki evladin var allah bagislasin bende aydinliyim..

Kızlar çok mutluyum. Sizlerden güzel haberler bekliyorum. Sanırım bugün adet olucam kızlar. 9 gün gecikti.

Canım ne dicem koşu bandı benim de dizimde sorun çıkardı. Duzgün bi ayakkabi al we onunla çık banda kaliteli güzel bsi. Ben skecher almiştım gecen yaz yürümek için sonra kış gelince attım çamaşır makinesine yıkadım bantta kullandım. Eski ayakkabılarımı ew icin almistim 40 liralık bseydi dizimde agrı yapmıştı tabanı felaket sert

Günaydın kizlarrrr :)))

Ezezcim tebrik ederim canim :))) bende regli olmak üzereyim bu sabah uc yuz gr fazla çıktım. Regli olmadan once gitmesi çok çok iyi bi regli ol da sonrasında kesin en az bi bu kadar daha gider bu arada canim maden suyu onerine uyacagim cok teşekkür ederim. Düşük tansiyonlu olduğum için tüketiyorum ben ara sıra özellikle tansiyonum cok düştüğünde ne yazikki tuzsuz da yiyemiyorum hemen tansiyonum düşüyor
Gulmacim maşallah ne
kadar güzel genç bir annesin 26 yasta iki bebis Rabbim nazarlardan saklasin. ) geçmiş anneler gununde kutlu olsun. Ben de 27 yaşındayım sekiz buçuk aylik kizim var. Rabbim bebislerimizi korusun. Canim sen iki bebisle ugrasiyorsun kilo vermek ooo cok daha kolay olacak inan bana iki cocukla ugrasabildigine gore cok sabirli bir insansın ve inanıyorum ki istediğin kiloya ulasacaksin

Boncukcum resim bomba olmuş sabah sabah güldürdün beni. :))))

Bu aeada kizlar sabah her zamanki gibi alti buçukta kalktik bir bardak su içtim yarım ceviz yedim. Kahvaltida bir parça beyaz peynir 5 az yağlı az tuzlu zeytin 3 dilim kızarmış kepek ekmeği ne yazikki evde tam buğday ekmeği kalmamış. Bir haşlanmış yumurta domates salatalık kozlenmis kirmizi biber dereotu açık çayla birlikte yedim. Şimdi kızıma kahvaltı ettirmeye çalışıyorum hic birsey yemiyor vitamibsiz kalacak diye çok üzülüyorum her yaptığım çöpe gidiyor

Reglden sonra da düşer diye umuyorum. Weee adet olmuşum başladı cok şükür. Kizlar anneler gününüzü geç de olsa kutluyorum. Ben bekarım allah bana da nasip eder inşallah. Yawyu neden yemiyor kızın. Bu konuda nette biraz bakın canım profosyonel kişilerin onerileri oluyor.

Selam kızlar. Ögle yemegimi yedim. Patlıcan kawurması yapmiştım bi tabak ondan we bi salatalık yedim. 1.5 lt suyumu öglene kadar içmiştim diger 1.5 lt yi gidince bitirıcem. Aksama salata düşünüyorum. Sizler naptınız

duser canim duser merak etme sende bu gayret olduktan sonra ooooooo yavyucum burada bir arkadas var oda ayni dertten muzdarip cocugu yemiyormus belki havalardanda kaynaklidir dis cikariyodur tabi annesi olarak sen daha iyi bilirsin bende cok istiyorum bi bebisim olsun rabbim insalah cok aratmadan verir bi tane kafam dagilsin stres yapmiyim diye sizden daha cok giriyorum belki foruma suanda fazlaliklardan kurtulup fit olayim bebisim gelsin diyorum tontis annesi olmasin dimi tabiki allah bilir ne zaman verirse ne zaman nasip ederse bu duyguyu yasamami..karikatur benimde cok hosuma gitti birazda gulelim dedim

ezezcim bugun ne yedigimi yazmayi unutmusum sen hatirlattin iyiki haslanmis yumurta ile kahvalti arada bir taze hurma oglende taze fasulye ve bir bardak ayran bende daha bir lt ancabicebildim su ayyyyyyy gitsin artik kilolar ya

kizlar canim acayip tatli istiyo bu istegimi bastirabilecek onerisi olan varmi ?

Ezez ek gidaya geçtiğimizden beri ayni durumdayiz canim. Hep emmek istiyor ek gida almıyor hiç. Doktor iice acikinca ver diyor yine yemiyor bluzuma yapisiyor emsin diye neler denemedim ki yok yok yok yemiyor inşallah düzelir. Boncukcum Rabbim en hayirli zamanda hayirli evlat versin inşallah hic sıkıntı yapma canım her seyin bir zamani vardir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tatli icin canim doktor gurkan kubilay iki tane kuru kayisi arasina bir kac badem üzerine de tarçın serpin tatli ihtiyacinizi keser dedi burda bi de sute tarçın ekleyip ictiklerini okumuştum cok etkili diyorlar dene istersen canim

sutlu tarcini duydumda canim sut icemiyorum ben kolay kolay digerini deniyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…