Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boncuk şu kabak yemeğinin tarifini yazar mısın? madem o kadar lezzetli aklımızda bulunsun yapalım bizde
Afiyet olsun kizlar ezez fasulye bende de vardi. Kismetse yarin yiyeceğim ayrica cok lezzetli gözüküyor :) boncukcum kabak hiç denemedim. Bugun pazardan aldim bi ara ben de deneyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar kızlarr
cocuklar oyun oynuyordu bakayım neler yapıyorsunuz dedım
menemenın guzel gorunuyor arkadasım afıyet olsun güzel bır menü bencee
ben bu gunumu guzel gecireye calıstım sabah yumurta yedım malesef beyaz ekmek yemek zorunda kaldım kepek ekmege ulasamadımm
öglen 4-5 kasık yğurtlu makarna ıle salata yedım birazdan aksam yemegımı yıyecegım kacamak olarak 2 tanecık bısküvi yedim 2 lt suyum bıtmek uzere
spor yapamadım bugun bende mutfak ıslerıyle ugrastım aksamı hafıf gecırıp belkı 30 dk yururum bantta
kızlar bızım saglık ocagındakı doktor obezıteye savas acmıs 1,5 2 ay kadar once adım sayar almıstım doktordan 2 gun once gıttıgımde doktorumuzun farkedılır derecede zayıfladıgını gordum gunluk 1,5 saat yurumus makarna patates pirinç pilavi ve beyaz ekmek yememişş tebrik ettik kendisini eşimlee
darısı basımıza dıyorumm
iste isin ozu o aslinda beyaz ekmek pirinc seker un tuz patates makarna ciktimi bitmistir
kacamak yapmamaya calis canim bak bu sfer gidecek kilolar..ben eger kacamak yapacaksm bu hakkimi meyveden yana kullaniyorum daha masum en azindann
Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app
gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim bir haslanmis yumurta domates salatalik yesil zeytin ve kozlenmis biber ile.. ezezcim bu arada kosu bandin var yuruyorsun kosuyorsun galiba bi oneride bulunayim sana biberiye yagini gobegine surup strecle sar oyle yuru gobek yaglarinin yakilmasina faydasi oluyor birazcik kokusu oluyor ama dustan sonra geciyor nasil o bolgenin ter attigini goreceksin bak
Selam kızlar. kahvaltımı ettim bi yumurta peynir yarım avokado ve domates birde yeşil çay. boncuk bu yağ popoma sürsem işe yarar mı?? benim popo sıkıntılı çünkü. aktara gidince alim ben bi denicem hatta hem göbeğime hem popoma sürim olmadı.
olur tabiki ben gobegimde denemistim de hem gobekte streclemek daha Kolay ya ondan direk onu soyledim bu arada daha tas patlasa bir bucuk kilo verdim suan yazin aldigim elbisemin icindeyim kizlar cok mutlu oldum 40 beden de bi etegim vardi bir ay once onun icinede ikina sikina girmistm ama tabi uzerimde yamalik gibi durmustu hic hos degildi elbise olunca onuda denedim ve cuuuuukkkkkk oldu tabi kilolar tamamen gidince dal gibi olunca dahada guzell olacak
Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app
Boncukcum Tebrikler cok sevindim daim olsun inşallah darısı başımıza :)
Ezezcim karatayi okudum ve kilo verme de pek çok tezini de haklı buluyorum. Biz mercimegin kiymalisini hic yapmayız a lezzetinden şüphem yok. :) bayılıyorum yeşil mercimege her türlu yerim. Yağ konusuna gelince yağsız yemek dune ozguydu kizima da verecegim için yağın pismemesi gerekiyordu o yüzden yağ eklemedim. Ben yemeklerimde bir kilo sebzeye yaklaşık iki yemek kaşığı zeytinyağı kullanırım.