• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 dan geriye saymaya var mısınız??? yol arkadaşları arıyorum

boncuk şu kabak yemeğinin tarifini yazar mısın? madem o kadar lezzetli aklımızda bulunsun yapalım bizde

boncuk şu kabak yemeğinin tarifini yazar mısın? madem o kadar lezzetli aklımızda bulunsun yapalım bizde

canim kabaklari soyup kizartma yaparken ki gibi cok kalin olmayacak sekilde halka halka dogruyorsun bir tatli kasigi kadar yag ve tuz koyup harmanliyorsun firin tepsisine yada borcama tek sira olacak sekilde siraliyorsun uzeri kizarana kadar yada pisene kadar nasil tercih edersen 180 derecede falab pisiriyorsun uzerinede sarimsakli yogurt dokup afiyetle yiyiyorsun :-) ben yesil biberde koydum guzel oldu bak bu fotosu uzerine yogurdu biraz fazla koydum oyle sevdigim icin

$1399737485844.jpg

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar kızlarr
cocuklar oyun oynuyordu bakayım neler yapıyorsunuz dedım

menemenın guzel gorunuyor arkadasım afıyet olsun güzel bır menü bencee:46::46::46:

ben bu gunumu guzel gecireye calıstım sabah yumurta yedım malesef beyaz ekmek yemek zorunda kaldım kepek ekmege ulasamadımm

öglen 4-5 kasık yğurtlu makarna ıle salata yedım birazdan aksam yemegımı yıyecegım kacamak olarak 2 tanecık bısküvi yedim 2 lt suyum bıtmek uzere

spor yapamadım bugun bende mutfak ıslerıyle ugrastım aksamı hafıf gecırıp belkı 30 dk yururum bantta

kızlar bızım saglık ocagındakı doktor obezıteye savas acmıs 1,5 2 ay kadar once adım sayar almıstım doktordan 2 gun once gıttıgımde doktorumuzun farkedılır derecede zayıfladıgını gordum gunluk 1,5 saat yurumus makarna patates pirinç pilavi ve beyaz ekmek yememişş tebrik ettik kendisini eşimlee

darısı basımıza dıyorumm

Afiyet olsun kizlar ;) ezez fasulye bende de vardi. Kismetse yarin yiyeceğim ;) ayrica cok lezzetli gözüküyor :) boncukcum kabak hiç denemedim. Bugun pazardan aldim bi ara ben de deneyim ;)

Afiyet olsun kizlar ;) ezez fasulye bende de vardi. Kismetse yarin yiyeceğim ;) ayrica cok lezzetli gözüküyor :) boncukcum kabak hiç denemedim. Bugun pazardan aldim bi ara ben de deneyim ;)

kesinlikle denemelisin yavyucum :-)

Sent from my GT-S5570I using Kadınlar Kulübü mobile app

merhabalar kızlarr
cocuklar oyun oynuyordu bakayım neler yapıyorsunuz dedım

menemenın guzel gorunuyor arkadasım afıyet olsun güzel bır menü bencee:46::46::46:

ben bu gunumu guzel gecireye calıstım sabah yumurta yedım malesef beyaz ekmek yemek zorunda kaldım kepek ekmege ulasamadımm

öglen 4-5 kasık yğurtlu makarna ıle salata yedım birazdan aksam yemegımı yıyecegım kacamak olarak 2 tanecık bısküvi yedim 2 lt suyum bıtmek uzere

spor yapamadım bugun bende mutfak ıslerıyle ugrastım aksamı hafıf gecırıp belkı 30 dk yururum bantta

kızlar bızım saglık ocagındakı doktor obezıteye savas acmıs 1,5 2 ay kadar once adım sayar almıstım doktordan 2 gun once gıttıgımde doktorumuzun farkedılır derecede zayıfladıgını gordum gunluk 1,5 saat yurumus makarna patates pirinç pilavi ve beyaz ekmek yememişş tebrik ettik kendisini eşimlee

darısı basımıza dıyorumm

iste isin ozu o aslinda beyaz ekmek pirinc seker un tuz patates makarna ciktimi bitmistir :-):-)

iste isin ozu o aslinda beyaz ekmek pirinc seker un tuz patates makarna ciktimi bitmistir :-):-)
kacamak yapmamaya calis canim bak bu sfer gidecek kilolar..ben eger kacamak yapacaksm bu hakkimi meyveden yana kullaniyorum daha masum en azindann

bu arada memleketler nereler kizlar? yaaa diyceksiniz hic oturmuyosun evet valla yogunum :-) yarinda gunum var ayni taktik ise yararmiki neyse bunda daha sansliyim galiba insqllah salata tarzi biseyler olur :-):-):-)

Ben niye msjlarin bazılarını görüp bazılarını göremiyorum ki :( arada kaçırdığım plursa kusura bakmayın kızlar :( gulmacim eğer kepek ya da tam buğday ekmeği bulamazsan beyaz ekmeği kizartarak ye kalorisi daha düşük oluyor. Hatta mumkunse tam buğday ekmeği ye daha iyi kepek ekmeği kansizliga sebep olabiliyor.

Kizlar bu arada yeşil mercimek yemeğini yapiyor musunuz bizim burda çok yapılır. Şimdi kalorisini arastirirken zayiflatici etkisini okudum. Şöyle bir deney varmış kalorisi ayni olan diyeti yapan deneklerden bir gruba yeşil mercimek diğer gruba ızgara balık yedirmisler mercimek yiyen gruptaki denekler en az 2 kilo daha fazla kilo vermişler. Ayrica öğle yemeğinde yesil mercimek yiyen bir grup kadinin izgara et tavuk yiyenlerden daha uzun süre tok kaldıkları gozlemlenmis.

Ben Edirneliyim boncukcum :) ayrica kabak tarifin tost makinesinde ya da tefalde de hic yağ eklenmeden de yapılabilir sanirim ;)

hmmm mantikli olabilirr :-):-) mercimek yemegini nasil yapiyorsunuz bizde pek kullanilmaz yesil mercimek

Annem ilk yeşil mercimegi haslar kara suyunu döker ama ben dokmuyorum tum yarari suyuna geciyor diye. Soğanı küp küp doğrayıp yağda hafif kavuruyorum sonra biraz Salça ekleyip kavuruyorum güzelce yikayip ayikladigim mercimekleri atip bir iki ceviriyorum sonra sicak su ekleyip tuzunu atıyorum mercimekler pisince altini kapatıyorum. Mercimek cok su çekiyor o yüzden pisene kadar hep su ekliyorum. Bugun kizima da verecegim için soğanı koydum tencereye yikanmis mercimekleri de koydum uzerine su koyup pisirdim. Kizim icin olabi ayirdiktan sonra salca ve tuzunu ekleyip biraz daha pisirdim. Hic yağ eklemedim gayet guzel olmustu yagsiz da. Bu yemek Trakya harici yapılıyor mu bilemiyorum. Bugun 15:30 gibi yedim. Simdi canim istedi diye üç erik iki cilek yedim ama tika basa doymuş tok durumdayim. ;)

selam kızlar bugün geç kaldım yazmaya. akşam 20 dakika koştum bantta. yeşil çay içiyorum. yavyucum bizde çok yaparız yeşil mercimeği ama ben onu kıymalı severim kıymalı çok güzel oluyor:)) hala adet olamadım bu arada şişlik devam ediyor karnım agrıyor ama hala olamadım. dua edin biran önce olim çok sıkıldım kilo da düşmüyor şiş vaziyetteyim. yavyu bide sana naçizane bi önerim olacak caanan karataycı biri olarak canan karatayı yağ konusunda okumanı veya internetten izlemeni tavsiye ederim. yağsız yemek yemen sana kilo verdirmez ve çok sağlıksız tereyağı ya da zeytinyagı yemen lazım. bu konuyu bi araştır. yağsız yeme

gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim bir haslanmis yumurta domates salatalik yesil zeytin ve kozlenmis biber ile.. ezezcim bu arada kosu bandin var yuruyorsun kosuyorsun galiba bi oneride bulunayim sana biberiye yagini gobegine surup strecle sar oyle yuru gobek yaglarinin yakilmasina faydasi oluyor birazcik kokusu oluyor ama dustan sonra geciyor nasil o bolgenin ter attigini goreceksin bak :-)

gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim bir haslanmis yumurta domates salatalik yesil zeytin ve kozlenmis biber ile.. ezezcim bu arada kosu bandin var yuruyorsun kosuyorsun galiba bi oneride bulunayim sana biberiye yagini gobegine surup strecle sar oyle yuru gobek yaglarinin yakilmasina faydasi oluyor birazcik kokusu oluyor ama dustan sonra geciyor nasil o bolgenin ter attigini goreceksin bak :-)

Selam kızlar. kahvaltımı ettim bi yumurta peynir yarım avokado ve domates birde yeşil çay. boncuk bu yağ popoma sürsem işe yarar mı?? benim popo sıkıntılı çünkü. aktara gidince alim ben bi denicem hatta hem göbeğime hem popoma sürim olmadı.

Selam kızlar. kahvaltımı ettim bi yumurta peynir yarım avokado ve domates birde yeşil çay. boncuk bu yağ popoma sürsem işe yarar mı?? benim popo sıkıntılı çünkü. aktara gidince alim ben bi denicem hatta hem göbeğime hem popoma sürim olmadı.

olur tabiki ben gobegimde denemistim de :-):-) hem gobekte streclemek daha Kolay ya ondan direk onu soyledim :-) bu arada daha tas patlasa bir bucuk kilo verdim suan yazin aldigim elbisemin icindeyim kizlar cok mutlu oldum 40 beden de bi etegim vardi bir ay once onun icinede ikina sikina girmistm ama tabi uzerimde yamalik gibi durmustu hic hos degildi elbise olunca onuda denedim ve cuuuuukkkkkk oldu tabi kilolar tamamen gidince dal gibi olunca dahada guzell olacak

olur tabiki ben gobegimde denemistim de :-):-) hem gobekte streclemek daha Kolay ya ondan direk onu soyledim :-) bu arada daha tas patlasa bir bucuk kilo verdim suan yazin aldigim elbisemin icindeyim kizlar cok mutlu oldum 40 beden de bi etegim vardi bir ay once onun icinede ikina sikina girmistm ama tabi uzerimde yamalik gibi durmustu hic hos degildi elbise olunca onuda denedim ve cuuuuukkkkkk oldu tabi kilolar tamamen gidince dal gibi olunca dahada guzell olacak

Tebrikler boncuk:)) çok sevindim. yaza kadar böyle gidersek 40 bendenin içinde yüzüceksin emin ol

Boncukcum Tebrikler cok sevindim daim olsun inşallah darısı başımıza :)

Ezezcim karatayi okudum ve kilo verme de pek çok tezini de haklı buluyorum. Biz mercimegin kiymalisini hic yapmayız a lezzetinden şüphem yok. :) bayılıyorum yeşil mercimege her türlu yerim. Yağ konusuna gelince yağsız yemek dune ozguydu kizima da verecegim için yağın pismemesi gerekiyordu o yüzden yağ eklemedim. Ben yemeklerimde bir kilo sebzeye yaklaşık iki yemek kaşığı zeytinyağı kullanırım. ;)

Boncukcum Tebrikler cok sevindim daim olsun inşallah darısı başımıza :)

Ezezcim karatayi okudum ve kilo verme de pek çok tezini de haklı buluyorum. Biz mercimegin kiymalisini hic yapmayız a lezzetinden şüphem yok. :) bayılıyorum yeşil mercimege her türlu yerim. Yağ konusuna gelince yağsız yemek dune ozguydu kizima da verecegim için yağın pismemesi gerekiyordu o yüzden yağ eklemedim. Ben yemeklerimde bir kilo sebzeye yaklaşık iki yemek kaşığı zeytinyağı kullanırım. ;)

Ok yawyucum ben hep yagsız yiyosun zannettim :) yeni girdim ewe 1.5 saat açık hawada yürüdüm hiçbşi yemedim bugün kızlar kahwaltıyla duruyorum ama 2 fincan kahwe içmiştim sanırım o tuttu. Gelince bide soda içtim. Çok az fasulyemden yicem we boncugun dedigi gibi fermuari kapatıcam. Sizler naptınız?

mrb kızlar..ben bugün yine sınavdan geçtimm:37: ama kendime göre başarı ile atlattığımı düşünüyorum bugün günüm vardı yazmıştım allahtan ev sahibesi salata ağırlıklı yapmış ikramları :) sadece kuru börülce salatası ve patates salatası yedim cüzi miktarlarda üstüne bide sütlü tatlı aldım ayıp olmasın diye bu kadarcık..biraz öncede bir bardak ayran içtim ve günü kapattım..ama bugün sadece çok su içemedim:50: amaaaaa bir arkadaşım sen kilo vermişsin daha hoş duruyorsun dedii çoooooooooooook mutlu oldum daha bir hafta bile olmadan bu farkedildiyse kendimi yaza düşünemiyorum :9::9::9: böyle övgüler insanı motive ediyor ama fazlalaşırsa kendimi çağla şikel sanıp ortalarda gezmem yakındır :1::1::1::1::1:neyseeee güzel bir gündü biraz sonra biraz haraket edeyim diyorum şöyle mekik falan erken yatmayı düşünüyorum bugün yarın mesai malum ufffffffffff bu güzel havalardada hiç çalışılırmı yaaa :14::14:

Back