9 yaş fark.

5-6 yaşa okeysen 9 yaşta olur aradaki fark olan 3 yıl için güzel giden birşeyi bozmazdım.arkadaşım evlendi geçen yıl 32 yaşında eşi 40 yaşında hemen bebekleri oldu mutlular artık ilerisini bilmem ama evlenirsenizde fazla uzatmadan çocuk yaparsınız.

Benimkiyle aramda 12 yaş var ben 23 o 35
sevıyosan anlasıyosan sıkıntı yok erkek olgun olmalı

İnanıp inanmamak size kalmış. Ama bazı Biyolojik gerçekler var. 45 yaşında ki biriyle 30 yaşındaki biri sağlık biri asla aynı değildir.
Kimse arasında 15 yaş olan iki erkeği kıyaslamadı zaten. Bu yaşlarda iki kadın da kıyaslanmaz.
35 yaşından itibaren ilaç kullanıyorlar demenize güldük sadece komikti kabul edin.

Bana göre çok fazla

Kimse arasında 15 yaş olan iki erkeği kıyaslamadı zaten. Bu yaşlarda iki kadın da kıyaslanmaz.
35 yaşından itibaren ilaç kullanıyorlar demenize güldük sadece komikti kabul edin.

İster gülün ister gülmeyin kullanıyorlar. çünkü belli bir yastan soran testesteron seviyesinde düşüyor olur.

İster gülün ister gülmeyin kullanıyorlar. çünkü belli bir yastan soran testesteron seviyesinde düşüyor olur.
Evet ama o belli yaş 35 değil hatta 45 bile değil. Sağlıkçıyım diyorsunuz bu kadar basit bilgileri bilmiyorsunuz. Ne öğretiyorlar size bu okullarda acaba?

32 yaşındaki birinin bence 1 seneyi geçirmeden evlenmesi lazım sen daha gençsin.Eger ki evlilikte acelesi yoksa yaş sorun değilse anlasabiliyorsaniz devam edin derim.

Neredeyse yok hem de 35 yaşı çok mu büyük saniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…