- 11 Aralık 2018
- 39.696
- 246.058
- Konu Sahibi civilenginar
Öğretmeye çalışıyoruz işte tam şu anBize öğreneceğimiz şeyleri öğretiler sağ olsunlar. Tabi beğenmiyorsanız siz gidin öğretin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmeye çalışıyoruz işte tam şu anBize öğreneceğimiz şeyleri öğretiler sağ olsunlar. Tabi beğenmiyorsanız siz gidin öğretin .
Siz ogretmiyorsunuzdur inşallah. Öğreneceğiniz şeyler dediğinizi de doktor sevgiliniz öğretmiş sağlık camiasını karalamayin lütfen.Bize öğreneceğimiz şeyleri öğretiler sağ olsunlar. Tabi beğenmiyorsanız siz gidin öğretin .
Öğretmeye çalışıyoruz işte tam şu an
Kadınlar ayrı canım, 40 yaş altın çağı kadının ama erkek 35 dedi mi dedeye dönüşüyor.Bunları söyleyenler de 30 yaş üstü kadınlar oluyor genelde
Siz ogretmiyorsunuzdur inşallah. Öğreneceğiniz şeyler dediğinizi de doktor sevgiliniz öğretmiş sağlık camiasını karalamayin lütfen.
Siz. Sevgilim söyledi erkekler bilmem ne kullaniyollarmis diye? Hocalarımızın işi gücü yok derste 35 den sonra kullanmayan erkek yoktur diye anlatacak mi?Sağlık camiasını kim karalamış hanım efendi.
Canım yok öyle bir şey. Şimdi bir şey yazsam adım çıkacak zevüşken diye. 40+ ilaç milaç yok yaniGerçekten bir şey bilseydiniz şuan bu şekilde konuşmazdıniz.
İster gülün ister gülmeyin kullanıyorlar. çünkü belli bir yastan soran testesteron seviyesinde düşüyor olur.
Konudan bagimsiz olarak, keske once testosteron gibi en temel seylerden birinin dogru yazimini ogretselermis.Bize öğreneceğimiz şeyleri öğretiler sağ olsunlar. Tabi beğenmiyorsanız siz gidin öğretin .
Siz. Sevgilim söyledi erkekler bilmem ne kullaniyollarmis diye? Hocalarımızın işi gücü yok derste 35 den sonra kullanmayan erkek yoktur diye anlatacak mi?
33 yasindayim, artik genclere bakayim bari35 yaş ve üzeri erkeklerin üzerine bir toprak atılmadığı kalıyor burada.
Canım yok öyle bir şey. Şimdi bir şey yazsam adım çıkacak zevüşken diye. 40+ ilaç milaç yok yani
Paylaştı demek ne güzel sevgliniz capanin gururu olmali. bilimsel bir veriymis gibi kesin konuştunuz ya hanımefendicigim. Kullanmayan erkek yoktur diye. Ondan dedim ben de herhalde eli makaleye çarptı.Hanım efendi erkek arkadaşımla bu konuyu normal bir şekilde kendi aramızda konuştuğumuzda bunları paylaştı. Bunu okullarda ders anlatmaya kadar nasıl getirdiniz.
Konudan bagimsiz olarak, keske once testosteron gibi en temel seylerden birinin dogru yazimini ogretselermis.
Paylaştı demek ne güzel sevgliniz capanin gururu olmali. bilimsel bir veriymis gibi kesin konuştunuz ya hanımefendicigim. Kullanmayan erkek yoktur diye. Ondan dedim ben de herhalde eli makaleye çarptı.
gir canım detaya.ama ben de kocamda 40- 40+ yazdığın ilaçtan habarımız yoğYani burada detaylara girmek istemiyorum. Kocası 35 yaş üstü olanlar beni linç eder
gir canım detaya.ama ben de kocamda 40- 40+ yazdığın ilaçtan habarımız yoğ
Bu kadar temel bir seyi ogretmediler mi?Nasıl yazılıyormuş?
sen bilirsin ama erkek arkadaşın 35+ ve cinsel problemi olan biri mi? kendine yol yapıyor olmasın?Yok vallaha girmiyecem yoksa kocası belli bir yaşın üzerinde olanlardan bir linç daha yemek istemiyorum.
Durdugun kabahat.33 yasindayim, artik genclere bakayim bari
Gecen tanistigim cocuk benden 7 yas kucuk cikti diye onemsememistim. Hemen "uyudun mu" yazayim. Daha 8 senesi var