9 yaş fark.

İster gülün ister gülmeyin kullanıyorlar. çünkü belli bir yastan soran testesteron seviyesinde düşüyor olur.

Bize öğreneceğimiz şeyleri öğretiler sağ olsunlar. Tabi beğenmiyorsanız siz gidin öğretin .
Konudan bagimsiz olarak, keske once testosteron gibi en temel seylerden birinin dogru yazimini ogretselermis.

Siz. Sevgilim söyledi erkekler bilmem ne kullaniyollarmis diye? Hocalarımızın işi gücü yok derste 35 den sonra kullanmayan erkek yoktur diye anlatacak mi?

Hanım efendi erkek arkadaşımla bu konuyu normal bir şekilde kendi aramızda konuştuğumuzda bunları paylaştı. Bunu okullarda ders anlatmaya kadar nasıl getirdiniz.

bu arada 25 yaş de de problemi olan adamlar vardır,ama bu 35+ geneli haplanıyor diye bir şey de yok,yazılan ilacın adını ilk kez duydum doğru telavuzunu bile çözemedim doğrusu. bünyeye göre değişiyordur.
kadınlar için de geçerli değil mi,genç bir kadın zoraki ayda bir yapabilir ama daha ileri yaşta bir kadın her gün iki günde bir

Hanım efendi erkek arkadaşımla bu konuyu normal bir şekilde kendi aramızda konuştuğumuzda bunları paylaştı. Bunu okullarda ders anlatmaya kadar nasıl getirdiniz.
Paylaştı demek ne güzel ❤️ sevgliniz capanin gururu olmali. bilimsel bir veriymis gibi kesin konuştunuz ya hanımefendicigim. Kullanmayan erkek yoktur diye. Ondan dedim ben de herhalde eli makaleye çarptı.

Paylaştı demek ne güzel ❤️ sevgliniz capanin gururu olmali. bilimsel bir veriymis gibi kesin konuştunuz ya hanımefendicigim. Kullanmayan erkek yoktur diye. Ondan dedim ben de herhalde eli makaleye çarptı.

Ben okuduğunuzu anlamıyorsunuz çünkü gerçekten ne yazdığımı okumamışsınız.

Yok vallaha girmiyecem yoksa kocası belli bir yaşın üzerinde olanlardan bir linç daha yemek istemiyorum.
sen bilirsin ama erkek arkadaşın 35+ ve cinsel problemi olan biri mi? kendine yol yapıyor olmasın? :KK14:

X