9 yaş fark.

Burada önemli olan yaş değil sizin aranızdaki iletişim. Herkes aynı olacak diye bir durum söz konusu değil. Aranızda böylesine güzel bir sinerji yakalamışken sırf ortada 9 yaş fark var diye kendinizi geri çekmeyin.
Ama eğer ki sürekli bunu düşünüp dışarıdaki insanların düşüncelerini önemseyecekseniz de o adamın hayatına daha fazla dahil olmamanızı öneririm.
İlişkilerde iletişim bir çok şeyden daha önde geliyor benim için. Aranızdaki yaş farkına göre zıtlıkları fark edebilmeniz için 2 ay kısa bir süre, zamana göre ilişkinize yön verebilirsiniz.

Tabiki tek etken yaş farkı olamaz. Aynı yaşta olup aynı şeylere farklı bakan çevremizde var. Ama ne bileyim müzik tarzı olsun,tatil şekli olsun hissediliyor bir yerde,ben rap dinlemeyi severdim arabada o daha çok türkü gibi:)o çay severdi ben kahve.ben denizin üstünden paraşütle atlamak isterdim o dağ tepe mangal semaver sohbet.
yani tabi aradan çok yıllar geçti belki de ben de artık onun gibiyim tövbe

Bence maks 5 yeter ya sonrası kuşak farkına farkına giriyo. Adam liseye başlarken siz ilkokula başlamışsınız. O ergenliği çoktan bitirmiş olgunlaşmış siz dün çıkmışsınız ergenlikten. Ben 32 yaşındayım 23 yaşımı hatırlamak istemiyorum ayy felaket.

Ama elbette ki herkes çok farklı.

Yaş tek başına bir ölçüt değil.
Yaşıt ya da birbirine yakın yaşlarda olan çiftlerin hepsi mutlu mu?
Aralarında Yaş farklı olan çiftlerin temel sorunu yas mi?
Eşimle aramızda 7 yaş var, evlendiğimde sizin yaşınızdaydim. 12 yıldır yaşla ilgli bir sorun yaşamadık. Bende büyükte o yüzden böyle oldu, oluyor dediğim bir sey olmadı.
Kişisel uyuşmazlıkları, farklı şeylerden hoslanmayi da yaşa bağlıyor bazı insanlar. Onun ayrımına da varmak lazım.

cevap vermek istedim,kişisel zevkler,uyuşmazlıklar 100% yaş farkına bağlı değil elbet,ama kendi tecrübemde içim içime sığmayan yaştaydım hoplayıp zıplamak dans etmek,sabahlara kadar konserlere gitmek,plaj kültürü,su üstünde sporlar diye yanıp tutuşurken eski eşim bunların hepsini yaşamış oluyor,sadece tercih etmediği için değil. o durulacak yaştayken ben hoplayıp zıplamak istiyordum özeti.

Bu adamla olmaz. Kendi saçının dökülmeye yüz tutmasını görmeyip sizin kilonuza takmış arkadaş. Şimdiden manipüle etmeye başlamış kendi tabi mükemmel.

birisi bana 23 yaşımdayken bunu söylese ben de çok kızardım ama bu gerçek: siz henüz çocuksunuz. gerçekten bireylerin mental gelişimi 24 yaşına değin sürüyor ve 24 yaşında bu gelişim tamamlansa dahi 27 ya da 32 yaşında da birçok kırılma ile karakteriniz şekil almaya devam ediyor.
sizden 9 yaş büyük bir erkekle hayata dair bakışaçılarınız, birçok görüşünüz paralel gidiyorsa bence bu durumda sizi iki büyük tehlikeden birisi teşkil etmekte:
1. flört ettiğiniz erkek, mental olarak ancak olgunlaşmamış halinizle denk. siz fikren ve ruhen olgunlaşıp başkalaştığınızda aynı dünyaarın insanları olmayacaksınız.
2. zaten henüz toy bir kadını hayatına almak istiyor ki istediği gibi şekillendirsin.
siz seçin.

Tabiki partnerinin fazla kilolu olmasını çok az insan ister ama bu hikayede neredeyse birinci veya ikinci görüşmelerinde demiş

o kilolar verilir. saç ektirilir falan ama asla IQ'ye 10 puan eklenemiyor. adamı bi de böyle değerlendirmek lazım.
kilolu ve kıvrımlı partnerler isteyen ve hatta bunu bir fetiş haline getiren erkekler de azımsanmayacak kadar fazla. bu bey, kilolu kadınlardan hoşlanmıyorsa bu hanımdan taleplerde bulunmak yerine başka hanımlara yönelmesi daha şık olurdu. sırf bu hikayeden bile bu kızcağızın bu herif tarafından yönlendirmeye müsait olduğunu ve adamın da zaten bunun için tercih ettiğini anladım

Ben bunların iki tarafında gönlü varsa cok sorun olmayacağını düşünüyorum. Orta yol bir şekilde bulunur istenirse.
Ɓızde her bulduğu fırsatta gezmek, görmek isteyen, plan yapan esimdir. Ben onun kadar hareketli değilim, değildim 23 yaşındayken bile..
Ayni zamanlarda evlendiğim bir kuzenimle eşinin arası 2 yasti adami evden zor çıkarırdı. Yıllar geçti hâla öyle.
Yaşa tek başına bir sorun olarak bakmıyorum o yüzden ama herkesin tecrübesi farklı tabi.

Tabiki partnerinin fazla kilolu olmasını çok az insan ister ama bu hikayede neredeyse birinci veya ikinci görüşmelerinde demiş
Adam hem şekilci, hem hadsiz. Bende Kel, kilolu ve kısa boylu erkekle birliktelik istemem ama ya hiç görüşmem ya da yüzüne karşı söylemem yani

Yaşlı hiç sevmem kendi adıma fazla .
Beklentiye göre değişir ama .
Bazisina yeter de artar bile

Şu anlık değil de, 10 sene sonrası için birçok sorun yaşayacağınızı düşünüyorum.

Bir de siz bazı konularda heyecan yaşarsınız ama karşınızdaki kişi bu yollardan geçmiş ve aşmıştır o yolu. Ama eğleniyorsanız ve gelecek kaygınız yoksa anı yaşarsınız, o kadar.

15 sene oldu. Tam olarak ne zaman mutsuz olucaz

Şaka bir yana, en başta yazdığım gibi bunun garantisi yok. Ben çok mutlu oldum diye kalkıp herkese gidin moruklarla evlenin diye tavsiye edemem.

evet evet ben hoplamak zıplamak istediğim zamanlar 30 yaklaşmıştım hani 18-23 de değil..
belki de bizim gibi çocuksuz insanlar olgunlaşmıyor veya anne baba olmuş yaşıtlarına göre daha geç olgunlaşıyor bazen bunu düşünüyorum.

Biz evlenmeden önce birlikte kaldik tatil, gezi yaptik. Supriz biseyle karşilaşmadim bu zevkler konusunda.
Zaten eşim daha çok bana uymaya meyilli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…