- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #124.221
EvetKızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz ve sabah kslktiginiz zaman ki kilonuza göre mi değerlendiriyor sunuz? :-|
Günlük ödem dalgasıHmm tamam bundan sonra bende öyle yapayım yoksa hergün tartılıyordum ben)
gerçekten çok ciddi değişiklikler var içinde...Bu gecen sene 1 ocakta yaptıgım
Ajandayı karıştırayım biraz
Neler yaşanmış bir bakıyım
vallah ben hergün tartışıyorum (malesef) kendimi tartıdan alamıyorum bir türlü bigün moralim bozuluyor bigün çok mutlu oluyorum (bugünkü gibi)Kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz ve sabah kslktiginiz zaman ki kilonuza göre mi değerlendiriyor sunuz? :-|
çok tatlı yaa maşallah benimde böyle kara bi kızım olur inş (hernekadar sarı olsamda) kara kızlara bayılırımBiz hala yataktayız bılıyonuzmu
Bu Kızım Elif teyzoslar
Dün moral bozdu bugün moral düzeltti kaptanGünlük ödem dalgası
Kabızlık vs moral bozar gerek yok canım
Biz hala yataktayız bılıyonuzmu
Bu Kızım Elif teyzoslar
Iyi gezmeler inş güzel vakit gecirirsinizArkadaslarim gunaydin herkese nasilsiniz
Bugün Esim evde biraz disari cikacagiz
Aksama gelirim yaniniza inşallah
mstb sanada geçmiş olsun
Hepinizi opuyorum
Ve cook seviyorum görüşürüz
Sağol tatlım. Kocişle iyi gezmelerArkadaslarim gunaydin herkese nasilsiniz
Bugün Esim evde biraz disari cikacagiz
Aksama gelirim yaniniza inşallah
mstb sanada geçmiş olsun
Hepinizi opuyorum
Ve cook seviyorum görüşürüz
Oyyyyy kuzum yerim ben bu cadıyı maşallah çok tatlı. Kız bu böyle güzelse kim bilir annesi nasıl afettir :)Biz hala yataktayız bılıyonuzmu
Bu Kızım Elif teyzoslar
Masaallah esmer güzeliBiz hala yataktayız bılıyonuzmu
Bu Kızım Elif teyzoslar
Kızlar kaç günde bir tartılıyorsunuz ve sabah kslktiginiz zaman ki kilonuza göre mi değerlendiriyor sunuz? :-|
Biz hala yataktayız bılıyonuzmu
Bu Kızım Elif teyzoslar
Evet canım emziriyorum kızım 4. Ayına girecek ve bende çok uykusuz kalıyorum sabahları da spor yapacak halim olmuyor:-(Canim.valla ben aslinda haftada bir tartiliodum burda pazartesi persembe olenolunca hergun tartiliomusum gibi oluo
Benimde kizim 4 bucukta uyudu ondan sonra bu saate kadr uyumusuz emzriyorusu sen kilolarimiz yakinmis
Bizde aynen berilim ya masallah sipa pek tatli benim kizimin adida elif
Benim bazen oluo bazen olmuo cnm vallq bugun hic yok mesela uykudan oluyorum uyumama ragmen ama burasi bana yaradi veriyorum kiloEvet canım emziriyorum kızım 4. Ayına girecek ve bende çok uykusuz kalıyorum sabahları da spor yapacak halim olmuyor:-(
Cnm genel olarak güzel ama biz mümkün olduğunca akşam yemeğinde karbonhidrat alamamaya çalışıyoruz. Yani ekmek yemiyoruz yani en fazla 1 dilim oda tam buğdaylı yada kepekli yada çavdar. Makarna pilav yememeye özen gösteriyoruz. (Yani bizimde yapamadığımız oluyor ama çok nadir). Karbonhidratlı yemekleride daha çok öğlen tüketmeye çalışıyoruz. 10dan sonra yoğurt yenebilir içine pulbiber limon yada salatalık doğra yada sade ye yada süt iç tarçınlı olabilir ama meyve yemiyoruz. En geç akşam yemeğinden 1 saat sonra oda bir küçük meyve yiyoruz. Ama meyveye düşkünsen gün içinde ara öğünlerde birer tane tüketebilirsin. Sonuçta meyvedede şeker var. Dediğim gibi bende yeniyim ama sana şimdiye kadar öğrendiklerimi aktarmaya çalıştım. Zaten zamabla sende öğreniceksin. Her akşam menü su ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz. Sonra birbirimize yorumlar yapıyoruz. Onlarla sende zamanla bilgi sahibi oşursun cnm.Gün için de neler yedigimi anlatayım kısaca sabahları bazen peynir zeytin yumurta yiyorum ara öğünlerde bazen salata hazırlıyorum bazende meyve akşam yemeğinde yaptığım sulu yemekten bi tabak varsa birazda pilav yiyorum eğer acikirsam 10 dan sonra bazen yoğurt bazen meyve sizce doğru mu yapıyorum eğer yanlış bi şekilde yiyorsam yardimci olursanız çok mutlu olurum; -))
Vayyyy rakibeme bakın hele,maşallahhhhh
Ben de kötü kalpliyim
Teşekkürler canımmmm
İşte benim derdimin tam olarak özetlenmiş haliZuhal'im sabah 6'da kalktığım için vücut şiş oluyo ve ben o rakamla bildirime girdiğim için de verdiğimin net miktarını ancak haftasonları görebiliyorum,ama bildirim öncesi gece su içmemeye dikkat edicem ben de artık
Canım benim pilav yiyosan lavaşı,lavaş yiyosan pilavı yeme bu matematik bi oturursa çok rahat kilo verirsin
Nilüfer bu menüyü çok beğendi
Sabahı görmezsek gayet hafif canım,afiyet olsun
Ben de ekmeği yalnızca kahvaltıda tüketiyorum canım çok mantıklı kararın,akşama genelde sebze ya da ızgara bırakırsan da kilo verme hızın artar
Öğün atlama canım benim,hiçbişey yiyesin olmasa bile 1 kase yoğurt ye,sonra yediğin an alırsın böyle alıştırırsan bedenini
Azıcık kaçmış mı diycektim amaaaa genel kalori miktarı kurtarıyor,detoks suyu ne canım
Menü çok hafif çok güzel canım
Gayet iyi canım o gözleme yerine ekmek tavsiye ederdim ama,afiyet olsunnn
Harika canım benim leslie de yaparsan muhteşem olur
Beril'im 2008'den beri bir roman üzerinde çalışıyorum ama hepsini delete yapıp,hayatını yazsam satış rekorları kırarım,ne aksiyonlu ne mücadeleli bir hayat amazonum benim
Abla valla zaman yok bebisi yeni getirdik dr dan yine bogaxi kotu olmus ya ben etrafında dondukce velet hasta olup dutuyi lesli yapmaya başlasam bitiremym o yizden iple savusturayim böreği
ya kadar tarif ettim yinede goze batirfiniz yav yemiycem bidaha iste
neeeey kiz yirtilyoz hergunaksam kuru ile pilav bi arada olmasın diyeeee
Eeee ne diyelim simdi
Bak kiz sen bana kocisi vurdurursun yenisini de bulamazsin esraya falan çıkarım ha
anaaaaam accuk bisi yefim okadarda tarif ettim az oldugunu gelen geçen vurdu yaaa
Bak sen hele bem deyem senin helvaya makarnaya heeeeeeeh
al bidene daha benden gözleme yemis gelin gelin dovun bunu
güzel
ya abla valla normalde hallediyorum ama iki cocuk bi suru problem ondan saracak yer aruyom adamin 4gunu bos iki gün bizimle aslibdada cirkeflesesim geliyor iste
Sağol canım çok yardımcı oldun verdiğin bilgi ileCnm genel olarak güzel ama biz mümkün olduğunca akşam yemeğinde karbonhidrat alamamaya çalışıyoruz. Yani ekmek yemiyoruz yani en fazla 1 dilim oda tam buğdaylı yada kepekli yada çavdar. Makarna pilav yememeye özen gösteriyoruz. (Yani bizimde yapamadığımız oluyor ama çok nadir). Karbonhidratlı yemekleride daha çok öğlen tüketmeye çalışıyoruz. 10dan sonra yoğurt yenebilir içine pulbiber limon yada salatalık doğra yada sade ye yada süt iç tarçınlı olabilir ama meyve yemiyoruz. En geç akşam yemeğinden 1 saat sonra oda bir küçük meyve yiyoruz. Ama meyveye düşkünsen gün içinde ara öğünlerde birer tane tüketebilirsin. Sonuçta meyvedede şeker var. Dediğim gibi bende yeniyim ama sana şimdiye kadar öğrendiklerimi aktarmaya çalıştım. Zaten zamabla sende öğreniceksin. Her akşam menü su ve spor bildirimlerimizi yapıyoruz. Sonra birbirimize yorumlar yapıyoruz. Onlarla sende zamanla bilgi sahibi oşursun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?