- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #123.821
Gozleme kendim tb unundan ve cok ince onu yedigime pisman degilim ama kofte okadar yemem lazimdi kabul ediyorum kaptanCıkkkkkk olmamış
Gözleme
Sayılmayan köfte uffffff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozleme kendim tb unundan ve cok ince onu yedigime pisman degilim ama kofte okadar yemem lazimdi kabul ediyorum kaptanCıkkkkkk olmamış
Gözleme
Sayılmayan köfte uffffff
Offff avatarda afetsin canım,en zayıf halin micanim ben saglikli beslenme sporla verdim ama sifir seker
son donemdede metabolik balansla verdim 20 kusurunu
simdik yine sisiyom bakalim 1.1. de basliyacam ama siz bana bakmayin manyak spor yapar manyak zayiflarim birde boy uzun diye kendimi kandiririm ki
Estağfurullah canım benim,sayende biraz daha ekledimyarim saati gormemisim kacirmisim kusura bakma lutfen
Teşekkürler rakibemHarika menu
Yine harikasın canım maşallahSabah 12.00
tulum.peynirli 2 yumurta (yagsiz)
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik yesillik
2 dilim ekmek
Ara 15.00
1 mandalina
Aksam 17.00
1 kase tarhana
2 parca kemikli haslanmis et
2 yk bulgur pilavi
1 dilim.ekmek
Ara 20.00
4 tane ceviz
10 tane findik
2.5 litre su
Su ana kadar 5500 adim
Karbonhidrat gün boyu canımBugunku menum;
Sabah;12.00 bir tb ekmegi,yarim ispanakli gozleme,bir bucuk haslanmis yumurta,cok az peynir,uc zeytin,limonlu maydanoz.
Ara ogun.kucuk bir havuc.
Aksam; cigkofte(saymadim ama biraz kacirdim),yarim kase mercimek corbasi.
2 litre su,spor yapamadim bugun misafir oldugu icin.
Aramıza hoşgeldin canım;kayıpların inşallah cennette sana melek olacak,şimdi kazançlarına odaklan ve başar;ne kadar katılım sağlarsan,o kadar hızlı gider,şimdiden hoşgeldinArkadaslar herkese merhaba. Ben de aranıza katilmak istiyorum. Insülin direnci ve tiroid yüzünden 90 kiloya kadar çıktım. 4 gebelik kaybım oldu ve tek çarem kilo vermek. Bu grubu tam bilmiyorum genel mantığı her hafta kilo bildirimi yapmak ve her gün ne yediğimiz içtiğimizi ve yaptigimiz sporu mu yazmak?
Sen bilirsin gülümberilceee Kaptanim yurutebilirim sandım.
Ben diyete devam edecem kilo vermiş olarak da donecem liste etkilenecekse persembeye kadar kalırım kaptanim sorun yok
Sen söyle canım kaptanim :)Sen bilirsin gülüm
Ben herseye uyarım
Gencay suçlu ben masumum diyon
Hadı öyle olsun bu kez
Harika canım maşallah
Çok güzel canım su miktarı hariç harika
Canım menün çok hafif,yarına harika bir sonuç göreceksin bence
Canım inşallah düzelirsiniz,Allah ferahlık versin.İzin takımda 2 ayın dolmadan alınmıyor canım amaberilceee sana gerekeni yazar görünce
![]()
İnşallah halleder ve çabucak dönersin aramıza canım2 ay oldu canım teşekkür ederim :)
Gündüz burda olacam yine canım akşam sıkıntı oluyor :)İnşallah halleder ve çabucak dönersin aramıza canım![]()
İzin en az iki hafta oluyorSen söyle canım kaptanim :)
Takım için kötü olacak perşembe bildirim yapar 1 hafta izin alır dönerim
2-3 kilo denmişti bir araCanlarım bişey sorcamTartıda akşam ile sabah arasında ne kadar farkediyor kilonuz hiç deneyen oldu mu
![]()
Gün içinde yeterli protein alırsan su iç süt iç
Sabaha 0.7- 1 kilo civarı ekside oluyordum kabızlık problemim yoksa.Canlarım bişey sorcamTartıda akşam ile sabah arasında ne kadar farkediyor kilonuz hiç deneyen oldu mu
![]()
Bi eksik var!!Bugünkü menümü yazayım
Sabah biraz çökelek 3yk menemen 1 bardak sekersiz cay 1 dilim tam buğday ekmeği
ARA 1 portakal
Öğlen misafirlikteydim 1 elma 1 ısırık börek
Ara 1 mandalina
Aksam ızgara balık salata patlıcan salatası 2 çatal
Su 2 lt
Spor açık havada 30 dk yürüyüş
Şimdi koşu bandindayim :)
30 dk bantta
İyi geceler yarın gorusuruz bizi ihmal etme,...Kızlar ben yatıyom gece ise gidecem
Yarın görüşürüz bonıbonlar
Hosbuldum canım :)Offff avatarda afetsin canım,en zayıf halin mi
Estağfurullah canım benim,sayende biraz daha ekledim
Teşekkürler rakibem
Yine harikasın canım maşallah
Karbonhidrat gün boyu canımÖnümüzdeki 3 gün çok hafif yemen lazım
Aramıza hoşgeldin canım;kayıpların inşallah cennette sana melek olacak,şimdi kazançlarına odaklan ve başar;ne kadar katılım sağlarsan,o kadar hızlı gider,şimdiden hoşgeldin![]()