- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.941
Tamam canim bakayim oglen bir saat aram var olmadi haslama sebze yaparim tesekkur ederim fikirlerin icinGünlük kh alımın cok olur
Bulgurda o gruptan nitekim
Kendine yemek yapma durumun yokmu basit tarifler haşlama sebzeler vs.....
Çok teşekkür ederim Kankisim.AdaisyLove canim eğeresin destek oluyorsa bence dene derim bu isler nasip kismet bi bakarsin satislarin cçokiyi olur buyutursun bile ama yinede sen daha iyisini bbilirsin canim bemim
Menü güzel canımKızlar bugün kü menüm
Sabah
2 yumurtadan omlet
Akşam
1 tabak nohut
1 kase yoğurts
Salata
Su 2 2.5 lt vardır
Spor yok
Geçmiş olsun canım menün iyiSelam kızlar.
Menüm kahvaltı
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir
5 zeytin
1 domates biraz marul biraz roka
Öglen 1 dilim ekmek
1 trabzon hurması
Akşam 1 servis kaşığı menemen
1 dilim ekmek
1 çatal peynir
5 zeytin
Birazdan 1 meyve yerim
2 litre su
Spor yok. Halen hastayım.
Canım menünü beğenmedim.Menüm
Sabah 1 b süt, 5 bisküvi
Öğle, 1 d börek, 1 kk peynir, çay,mandalina
Ara,neskafe
Akşam, 1 tabak kuru fasulye,2 yk pilav, salata
Su,2 lt
Spor,yok
Canım benim çok sevindim.Kizlaar cok mutluyum oglusumun degerleri dusmus ne kadar mutlu oldugumu anlatamam protein sınırlaması falan vermedi eğer böyle devam ederse bizim gibi yiyip jcebilecek bugun esimle sonucu duyunca nasil mutlu oldugumuzu bir gormeliydiniz
Lahmacun gündüz olsa daha iyi olurdu kaptanimmenumu yazayim
sabah
kepekli ekmege yumurta domates sandwich
5 zeytin
ögle
1 minik tabak patlican
1dl ekmek
1 elma
aksam
1 kase yayla corbasi
1 minik tabak ispanak
yarim lahmacun
su 3 lt
spor yok
Menün gayet iyi canimSelammmmm geldim.
Sabah 7 30 bir haşkanmış yumurta 1 tutam tere 1 kase yoğurt
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 5-6 kaşık haşlanmış et ve bol salata
Ara 1 bardak ayran
Akşam 18 00 1 kaşık kıymalı parates bive bol yoğurtlu kereviz
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüme
Bu hafta çoğumuz için zor geçiyor. Buradan uzaklaşma şefim çok güzel kilo veriyorken, hissizlik için doktora git mutlakaGünaydın herkese. Bu aralar hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendimi pek iyi hissetmiyorum. İzne ayrılmak istiyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum
Bu hafta çoğumuz için zor geçiyor. Buradan uzaklaşma şefim çok güzel kilo veriyorken, hissizlik için doktora git mutlaka
Günaydın arkadaşlar, bu sabah motive olmuş şekilde uyandım bir avuç bademimj ve mandalinami yedim,kızımla ilgileyim birazda çamaşırlar var hiç sevmiyorum ev işini
ben bir bos zamanimda burda daha once yapip yedigimiz pratik yemekleri yazayim sana hazirlamasi 5 dakika felan aksamdan hazirla yada hafta sonu koy dolabaTamam canim bakayim oglen bir saat aram var olmadi haslama sebze yaparim tesekkur ederim fikirlerin icin
kiz urfaliyiz yarimla kurtuldun diye alkis isteim benÇok teşekkür ederim Kankisim.
Düşündüm iyice bence her işte risk vardır risk almadan buyuyemeyiz o yüzden denicez. .inşallah her şey iyi olur
Menü güzel canım
Geçmiş olsun canım menün iyi
Canım menünü beğenmedim.
Lütfen titre ve kendine gel.
Dünkü arti seni öyle yildirmasin.
Canım benim çok sevindim.
Gözünaydın
Allahım evlatlarimizin acısını göstermesin
Lahmacun gündüz olsa daha iyi olurdu kaptanim
Menün gayet iyi canim
poni gozum ustunde silkin en kisa yoldan kendine gelGünaydın arkadaşlar, bu sabah motive olmuş şekilde uyandım bir avuç bademimj ve mandalinami yedim,kızımla ilgileyim birazda çamaşırlar var hiç sevmiyorum ev işini
Benimde eşim dün ilk defa bna vakit ayirmiyorsun hep oraya takılıyorsun dedi haklı ama bu bi süreç bu süreci yasamazsak özellikle ben zayiflayamam ki 8 yıldır 80 lı kilolardaydim. Toparlandim kendime geldim. Sende çok iyi kilo veriyorken gitme çok az kaldı kilontatlım sanırım sıkıldım. ben hiç hayatımda bu kadar diyet moduna girmemiştim. ya da hiç kilo verme gibi bi gayretim olmadı hep zayıftım. şimdi zor gelmeye başladı. bir de buranın sorumluluğu var ya yani hadi yediklerime yine dikkat ediyorum ama hepiniz burada aktif yer alırken ben sık giremiyorum ve girsemde hızlıca kısa yorum yapıp kaçmak zorunda kalıyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. yani size karşı kendimi sorumlu hissediyorum ve yapamadığımda huzursuz oluyorum. kızım bazen anne sen kadınlar kulübünü benden çok mu seviyorsun diyor gündüz o okulda ben işte akşam da istiyor ki ilgileneyim. oğlum da zaten gündüz görmediği için kucağımdan inmiyor bazen gece uykudan uyanıp yazıyorum. bu da beni yoruyor. ondan yani yoksa sizlerle olmak çok keyifli.
Tamam kaptanım toparlanıp devam ediyorum.ben bir bos zamanimda burda daha once yapip yedigimiz pratik yemekleri yazayim sana hazirlamasi 5 dakika felan aksamdan hazirla yada hafta sonu koy dolaba
ne yiyecem derdi olmasin
evdeki yemekleri de yiyecek olanlara gore yap
kiz urfaliyiz yarimla kurtuldun diye alkis isteim ben
laf aramizda pek bir guzel yaparim
poni gozum ustunde silkin en kisa yoldan kendine gel
seni anlattiklarin ve anlatmadiklarinla taniyorum
gecseklik vicdan azabi sonra teselli yemege gomulerek bir dongudesin
budurum hosuma gitmiyor sana son uyarim bak kendine gel
yoksa seni birakirimda borege keke gomulurum sanma
tacizlerim devam eder
bugun kh siz menu istiyorum annem senden
esinden zaman calmiyorsunBenimde eşim dün ilk defa bna vakit ayirmiyorsun hep oraya takılıyorsun dedi haklı ama bu bi süreç bu süreci yasamazsak özellikle ben zayiflayamam ki 8 yıldır 80 lı kilolardaydim. Toparlandim kendime geldim. Sende çok iyi kilo veriyorken gitme çok az kaldı kilon
hadi bakalim bu sozleri soyledigime pisman et beni sekrimTamam kaptanım toparlanıp devam ediyorum.
Cok iyi olur canim yazarsan cok sevinirim cokta dua ederim sanaben bir bos zamanimda burda daha once yapip yedigimiz pratik yemekleri yazayim sana hazirlamasi 5 dakika felan aksamdan hazirla yada hafta sonu koy dolaba
ne yiyecem derdi olmasin
tacizlerim devam eder
Bende sen söyleyince videoları izledim. Bende senin tavsiyenle başlayım bari iyi olur.acık erisin şu yağlar :))Evet cnm 2 mil ile basladim ben 5mil e kadar gidicem yine. Bide ebruyla plates yapiodum ama sezeryan oldugum icin suan ona imkan yok. Oldugun yerde yurumekten ziyade aerobik hareketlerde var
Günaydın cnm.Gunaydin kizlar.Aksam yazamadim arkadasa yemege gitmistim.Manti, patates salatasi bide muhallebi yapmisti.Uc kasik manti bol yogurlu,iki uc kasik patates salatasi tum israrlara hatta bak ölümü gor yemessen demelere ragmen sadece bir catal ucu kadar tadimlik aldim.Ona bile pisman oldum.Ya nedir bu insanlarin israri nefret ediyorum.Zayifsin ya ye lutfen, sozlerini duymak istemiyorum.Cunku ben kilomun farkindayim evet boylede guzelim ama daha guzel olmak icin ve tabi saglikli olmam icin zayiflamam lazim artik cevremedekilere kabul ettirmem lazim
Aynen...Ay biz yeni katildik gruba ama yaprak dokumu gibi herkes cikiyor birer birer
Kızlar dünkü menümü yazmaya unuttum.
Sabah 6.30
2 dilim ekmek
1küçük parça kaşar.( peyaz peynirden çok sıkıldım artık)
Domates
Salatalık
Öğlen 14..00
5 yk kabak yemeği
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
Büyük bir kase salata
2 litre su ve 35 dk yürüyüş
Ben beğendi çok hafif ve sağlıklı olmuş.Günaydınlar. Gününüz mutlu geçmesi dileyiğle.
bende hiç sevmiyorum şu ev işini sorma gitsin.. heleki çamaşır bitmiyo..Günaydın arkadaşlar, bu sabah motive olmuş şekilde uyandım bir avuç bademimj ve mandalinami yedim,kızımla ilgileyim birazda çamaşırlar var hiç sevmiyorum ev işini
Seninde cnm.Gunaydin kizlr sipa gec uyudugu icin bubsaate kadar uyumusuz
Kandiliniz mubarek olsun
seninde mübarek olsun cnmBu arada kizlar kandiliniz mubarek olsun.Bu gece icinizden gecen, dinizden dokulen tum dualariniz kabul olsun insallah.
seninde cnmKandiliniz mübarek olsun kızlar. Benimde işim vardı ancak girdim.
Öyle mi kaptanim bir gün lahmacun yemeye geliriz sana tüm grup :)ben bir bos zamanimda burda daha once yapip yedigimiz pratik yemekleri yazayim sana hazirlamasi 5 dakika felan aksamdan hazirla yada hafta sonu koy dolaba
ne yiyecem derdi olmasin
tacizlerim devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?