- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.921
Hiç sorunumuz yok diyemem ama birbirimizi idare etmeyi öğrendik diyelim.. genel olarak kaynanamı severim :)sen kaynanasevenlerdensin yani
aman aman saka nazar degmesin
sana bunlari yazarken agzima su dolandi
kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim beril dedikce altina iki kutuk atmali
Allah olmayanları korusun diyelim ozamansa en çokta çocukları ve anneleri :)))Aynen salginmış. Dün bir devlet hastanesinin acil servisine gittik en az 1 saat sonra sıra gelor dedi hemşire. Kaza vs gelirse onlar öncelikliymiş. Biz de özel hastaneye gittik orada kalabalıktı ama çok be
süper. Yarından itibaren çok daha düzenli yemek yiğcem. Ve ayrıca sporda yapıcam.Selammmmm geldim.
Sabah 7 30 bir haşkanmış yumurta 1 tutam tere 1 kase yoğurt
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 5-6 kaşık haşlanmış et ve bol salata
Ara 1 bardak ayran
Akşam 18 00 1 kaşık kıymalı parates bive bol yoğurtlu kereviz
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüme
Bi arkadaşımla konuştum. 4 ayda 13 kilo vermişti. Çok hırslanmış durumdayım şuanda hırstan ağlayabilirim. Bundan sonra her öğünü yapıcam atlamak yok. Dışarda yürüyüş şansım yok ama evde elimden geldiğince evde bişeyler yapmaya çalışıcam. Sağlıksız şeyleri hayatımdan çıkardım şuanda tamamen. Yarın kendime yeni bi sayfa açıcam ve yaza kadar tığğğğğğ gibi olucam inş...
Hoşgeldin cnm bende yeniyim henüz cmtsi katıldım gruba. Maşallah çok iyi vermişsin. Leslie dediğin şu olduğun yerde yürüme değilmi?Canim meraba ben burcu bu takima yeni basladim daha once 5 ay 10 gunde yaklasik 20 kilo verdim baska bir takimla 2 yil once. Bendd disari cikio yuruyemiyordum leslie sansone walk st home yapiodum saha sonrada pilates yapip 76 kilodan 59 a dustum suan emziriyorum 2.t aylik kizim var cok fazla bisi yapamiyorum ama yine leslie ile basladim bakalim
Evet cnm 2 mil ile basladim ben 5mil e kadar gidicem yine. Bide ebruyla plates yapiodum ama sezeryan oldugum icin suan ona imkan yok. Oldugun yerde yurumekten ziyade aerobik hareketlerde varHoşgeldin cnm bende yeniyim henüz cmtsi katıldım gruba. Maşallah çok iyi vermişsin. Leslie dediğin şu olduğun yerde yürüme değilmi?
Ay biz yeni katildik gruba ama yaprak dokumu gibi herkes cikiyor birer birerGünaydın herkese. Bu aralar hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendimi pek iyi hissetmiyorum. İzne ayrılmak istiyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum
Yağına nelı olduğuna bağlı ama öğlen 3 tane yeKizlar ben calistigim icin oglen yemek hazirlayamiyorum aksam kalan yemekleri yiyorum.dun aksamdan zeytin yagli kuru biber dolmasi ve yayla corbasi var.Biberler orta buyuklukte sorum su kac tane yemem lazim fikir verirseniz sevinirim.
Dolmalarimi sirf pirincle yapmiyorum bulgur da koyuyorum.aksamada kuru fasulye var.ozaman ben iki tane dolma yiyeyim bir kase corba ve salata aksamda fasulye agirmi olur sizce.Yağına nelı olduğuna bağlı ama öğlen 3 tane ye
Aksamı hafif geç olurum
3 biber
1 kase çorba
Salata durur gülüm meyve yeme ama
Günlük kh alımın cok olurDolmalarimi sirf pirincle yapmiyorum bulgur da koyuyorum.aksamada kuru fasulye var.ozaman ben iki tane dolma yiyeyim bir kase corba ve salata aksamda fasulye agirmi olur sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?