- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.901
Canim gayet iyiymis resmen evrim gibiGeçen sene hamilelikten önce 75 kiloya düşmüştüm beni motive etmek için birşeyler yazar mısınız sizin düşünceleriniz önemli
Eki Görüntüle 1724407
Belki sislik filandir ortak ama bole devam edersen seni yenerim gibiBu arada bildirim biraz kotu tam tartilmadim ama arti 500 falan im
112 den 64 E düşüp 34 beden giydim
abla ya gerçekten çooook üzüldüm gitmene ama seninde ailen var ilgilenmen gereken hatta onlatda isyan ediyor olabilir burada haklusinda bizde cok alıştık be abla valla bi yanim koptu gibi ne biliyim gerçekten çok ağlamak geliyor içimden sanal ortamda birine bukadar vaglanacan aklima gelmezdi hem daga bwn sana oğlumun degerlerinin dustugunu mujdeliycek senden duyduklarumla seninle mutlulugumu paylasacaktim of ya sayfi duymaktan başka bisi gelmiyor elimdizden ama acikcasi o bile gelmiyo neden alisturdin bu kadar kendine yone arada gel nolur biz uc ay sinra yine burda seni bekliycez 60 larda veee mezuniyetimizi gorwceksin ins seni kocamaaaaan seviyorum unutma
Hehe kaptanim ben basta cok korkmustum senden ama orjinal birisin ve senin bu halin bana cok tatli geliyor herhalinle bizimlesin kaptanım sık sık gel Bırakma bizi yanlız
Isteeee buuuu bizim efsane kaptanimiz geri döndü
Aslinda kendi isin guzel izin yok bebis yaninda maddi sıkıntı batti cikti korkusu yoksa iyu düşünce
Ponicim bu kadinin sen olduguna elli sahit lazimne guzelmissin dusunsene birakmadigun zaman bundan daha güzel olacaksin basarmissin bi kere neden dahada başarılı olmayasin sakin izne ayrilma ben bile pişman oldum donus cok zoe oluyo
guzel bir menu afiyet olsun
bol yogurt naneli biberli candir can hemde yag yakan can
masalcim menun guzelde oglen niye yok bir salata bari yeseydin hatta durumunde etini hüpletseydin ya..........
aynen kismet isi bunlar bide cenebazsan ohoooooo neler olmaz neler
canim ne oldu
gidersen dinlenirsin pasta borek esliginde ruhense bir iki tarti ibreyi arttirdikca göcersin
sen su diyeti unutsan sadece saglik icin az ve oz yiyecem desen
gel birde bunu deneyelim tatlisim
nohutu begenmedim ama senin metonu dusununce seste edemedim fistik
insallah olmaz canim
menu guzelde balik yagsiz pisti umarim
kiz taebo neki
menumu yazayim
sabah
kepekli ekmege yumurta domates sandwich
5 zeytin
ögle
1 minik tabak patlican
1dl ekmek
1 elma
aksam
1 kase yayla corbasi
1 minik tabak ispanak
yarim lahmacun
su 3 lt
spor yok
Oda nazar desem olmaz ayıp herhüne bir nazarım var demiValla lahmacuna kadar harikasın dicektim de lahmacun olmasaymış süpermiş be kuzum
Bende mi denesemEki Görüntüle 1724627 Eki Görüntüle 1724627 Cok gıcıgım yawww
Bu kadınsa biz neyiz bilmiyorum
Teşekkür ederimBen beğendim cnm.
Çok geçmiş olsun cnm menün güzelmiş.
bende böyle çok düzensiz besleniyorum işte. Diyette olmasam akşama kadar bişey yemem. Diyetteyim diye kahvaltı falan yapmaya çalışıyorum işte.
ayyy bende bugün cız yaptım kayınvalidemde bi dilim cezerye yedim((((
çok sevindim cnm cok geçmiş olsun inş tamamen iyileşir oğlun. Evlat başka işte... ah ah(
Çok geçmiş olsun cnm
Çok sağol denedim inşallah geçirir ya ilk defa duydum tadı limonla güzelleştiAnnemin senelerdir yaptıgı birşey var bu ishal ve kramp için. Çig patatesi rendele ve sıkıp nişastali suyunu al, bu suya 1 limon sık ve iç. 15 dakika sonra geçiyor. Sık sık denenmiş ve her seferinde faydali olmuş bir tarif. Geçmiş olsun. Ateş icin bana doktorum parol verdi. En iyi ateş düşürücü dedi. 40 derece ateşim vardı doktora gittiğimde.
Valla salgın hastalık galiba bu aralar herkes böyle geçer dedim uzun sürdühimmmmmmmm yya benim bunye boyle iltifatlara alisik degil bilesin simaririm
gecende hayatimda ilk defa biri bana hanimhanimcik demisti ay ne utandiydim
sen kaynanasevenlerdensin yani
aman aman saka nazar degmesin
sana bunlari yazarken agzima su dolandi
kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim beril dedikce altina iki kutuk atmali
annem bu ne ya
hastaliktan takim kiriliyor
kizlar kendinize iyi bakin lutfen
bu cumleyi kuran insanlara oyle hayranimki
burda var canim orayi bilemiyom
acaba yteri kadar istemiyormusun bebegim
kendimi motive etmek icin cibildak cibildak kendime bakardim ben
aaaa bunu bilmiyordum
sagol aklimda olsun
Bu ne ya. İgrenç bence. Zayıflayalim defikte kaburgalarimızda sayılsın demedik yani. Ben bu kadar istemiyorum. Hastalıklı gibi..
Ben bu halime bu kızın fiziğini tercih ederim yağ topağı gibiyimBu ne ya. İgrenç bence. Zayıflayalim defikte kaburgalarimızda sayılsın demedik yani. Ben bu kadar istemiyorum. Hastalıklı gibi..
Abaaaarrttt... ne yağ topağı ya. Bugun sana biri dengesiz bi laf mı etti. Biz böyle guzeliz ama zayiflarsak çok daha güzel olacaz. Mevzu bu yani. Şimdi de çirkin degiliz ki.Ben bu halime bu kızın fiziğini tercih ederim yağ topağı gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?