abla ya gerçekten çooook üzüldüm gitmene ama seninde ailen var ilgilenmen gereken hatta onlatda isyan ediyor olabilir burada haklusinda bizde cok alıştık be abla valla bi yanim koptu gibi ne biliyim gerçekten çok ağlamak geliyor içimden sanal ortamda birine bukadar vaglanacan aklima gelmezdi hem daga bwn sana oğlumun degerlerinin dustugunu mujdeliycek senden duyduklarumla seninle mutlulugumu paylasacaktim of ya sayfi duymaktan başka bisi gelmiyor elimdizden ama acikcasi o bile gelmiyo neden alisturdin bu kadar kendine yone arada gel nolur biz uc ay sinra yine burda seni bekliycez 60 larda veee mezuniyetimizi gorwceksin ins seni kocamaaaaan seviyorum unutma
Hehe kaptanim ben basta cok korkmustum senden ama orjinal birisin ve senin bu halin bana cok tatli geliyor herhalinle bizimlesin kaptanım sık sık gel Bırakma bizi yanlız
Isteeee buuuu bizim efsane kaptanimiz geri döndü
Aslinda kendi isin guzel izin yok bebis yaninda maddi sıkıntı batti cikti korkusu yoksa iyu düşünce
Ponicim bu kadinin sen olduguna elli sahit lazimne guzelmissin dusunsene birakmadigun zaman bundan daha güzel olacaksin basarmissin bi kere neden dahada başarılı olmayasin sakin izne ayrilma ben bile pişman oldum donus cok zoe oluyo