- 12 Ekim 2008
- 125
- 43
- 98
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.641
Vasa neki ne?menum
sabah+öglen
1 yumurta
yesillik
2 dlm wasa
4-5 zeytin
1-2 catal peynir
1 kasik kadar karisik kizartma
aksam
1 tb patlican yemegi
5 tane sarma
1 dl wasa
belki 1 meyve
su 2 olmustur
spor yok halsizim kizlar
Menüm dünde çok azdı cnm buna rağmen baya bi artı vardı bugünMenün çok hafif canım maşallah kalorisi d
Aynen cnmAçsın yani desene. Sabaha hala artı olursam ben de bi iyileştirmeye gitmeliyim
Hoşgeldin tatlımBen de katılabilir miyim umarım dolu değil dir yarın başlıyorum inşallah
Malesef kuru fasulyede pilavda yalan oldu ?Miktar önemli canım
Bence pilavsız kuru fasulye ye yanına salata
Sende şiş ızgara türü bişeyler yiyebilirdin cnm dışarda
Tabiki arada bulgur yenebilir ama artı çıkma ihtimalin fazla olur
Su tutuyor çünkü
Menün çok hafif canım maşallah kalorisi de çok az,şifa olsun inşallah
İnşallah canım benimmmm
İnşallah Zuhal'immm;geçen ay özel günüm 23 aralıkta olmuştu.Bi soru işaretim o çünkü tarih şaşmazsa 3 gün var ve şişkinlik başlamış olabilir;ama bunu düşünerek moralimi yüksek tutmam lazım sonuç ne gösterirse senin dediğin gibi canım
Çörekle makarna biraz karbonhidrata bulaştırmış menünü ama spor alıp götürmüştür inşallah
Pilav makarna türlerini erimeyen öğüne akşam öğününe koymazsan eminim ki hızın da artacak canım
Tatlım ismin neydiHoş buldum yaşım 31 kilo 90-94!! Arasında değişiyor 1 oğlum var 4 yaşında hamilelikte 30 kilo aldım dukanlA 8 kg verdim sonra bırakınca fazlasıyla aldım kısa süreli hedefim 80 leri görmek
Vasa neki ne?
Vay be ne kadar çok faydası varmış. Bir bardak suya ne kadar sirke bal konuluyor canım??Berilim kopyaladım canım sana:
Ballı – elma sirkeli suyun faydalı olabileceği rahatsızlıklardan bazıları şunlardır:
1- Erken yaşlanma
2- Obezite
3- Besin zehirlenmesi
4- Sıcak basması
5- Mide yanması
6- Kırılgan tırnaklar
7- Ağız kokusu
8- Artirit
9- Yüksek kan basıncı
10- Yüksek kolesterol seviyesi
Ben her sabah içmeye çalışıcam canım yağ yakıcı etkisi de varmış
Canım menüde çok hafif kaçamaklar var ama günün geneline oranlandığında büyük bir sorun yaratacağını sanmıyorum;bi iyileş de önce spor kolay canımmm
İnşallah Zuhal'immm;yarın inşallah tartı iyi bir sonuca dair ufak da olsa bi işaret verir
Hmm tşkler ederim :)
Böyle kıtır ince bi ekmek çeşidi
Kalorisi çok düşük
Suya attığını cevize bir kuru kayısı da eklersen daha iyi olur canım ayrıca çok hamaratsın 1 saatte 5 çeşit masaallahİyi akşamlar bayanlar
Bugünkü menüm
Sabah
İki kaşık yumurtasız menemen
Bir bardak şekersiz çay
Bir dilim peynir
Bir haşalanmış yumurta 5 tane zeytin
Ara yok
Öğle sütlü kahve
Akşam pat diye gelen misafire hazırlıksız yakalandım çok yorgunum bi saat içinde 3 çeşit yemek kek ve kurabiye yetiştirdim az evvel gittiler.
Üç yemek kaşığı etli bulgur pilavı
Yarım kase çorba
Bir bardak ayran
Yatarken 1 soda iki yk yoğurt bir limon karışımı(bunu yazmayı unutuyorum hep...
Açıkçası bugün içtiğim suyun miktarını hiç hesaplamadım ama hiç yoksa yatana kadar iki ltyi bulur.
Yatmadan 30 sağ 30 sol 30 orta mekik çekicem.
Buarada düngecede çektim.
Ayrıca ben büyük bir su bardağı suyun içine bir ceviz atıyorum. Sabah önce suyu içiyorum sonra cevizi yiyorum. Nette görnüstüm yağ yakımına yardımcı oluyormuş. Ayrıca kabızlığa iyi geliyor ve tok tutuyormuş.
Sizlerin menülerini okuyunca kendimi hiç diyet yapıyor gibi hissetmiyorumMenum
Sabah
Yarim çörek
Peynir zeytin maydanoz
Salatalık domates
Ara kahve
Ogle
Patlıcan biber kavurmasi yaklasik 5yk salata yogurt
Aksam
4yk makarna
Az yumurta
Salata
2,5 lt su Spor 30 dk cardio
Hakkını yiyemem komşum kurabiyeye yardım etti sağolsun zaten onun tarifiydi ben yoüurdum şekli beraber verdik yoksa yetişmezdiSuya attığını cevize bir kuru kayısı da eklersen daha iyi olur canım ayrıca çok hamaratsın 1 saatte 5 çeşit masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?