- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.521
Haftasonları bir tek bana yoğun geçmiyor demek .Kızlar kahvaltıya misafirim gelecek ben hazırlığa başlıyorum
Öğleden sonrada eltimin oğluna ev görmeye gidecez
Bugün pek gelemem
Herkese kolay gelsin
Günaydın canımGünaydın kizlar
Ben de cıs yaptım canım 3 tanecik patates kizartmasiyla ben de telafi edeceğim.Günaydın laaar hanımlar güzel bir gün olsun ins daaa ben ilk kacamagimi yaptim kucuk bi çörek yedim ama diger ogunlerde telafi edicem ons
Bende sutu cok severim ama ara ogunlerde bir bardak icerim kahvaltida yeterince protein aliyorum diye.Ara ogunde iki uc tane yulafli biskuviyle icince acayip tok tutuyo beni ama sen kahvaltida seviyorsan oyle devam et.Sonucta sutun bir zarari olmaz.
Canim mefkusum senin düşündüğün gibi insanlarla dalga geçecek bi insan değil hic bir cikari olmamasına ragmen hepimiz le tek tek ilgileniyor hic bi ayrintiyi atlamadan herkese tek tek yorum yapıyor sanal ortamda böyle yanlış anlasilmalar olabiliyor onun icin kırılma bosyere ben eminim ablamizin niyetibden ama onun uzulmesine bende üzüldüm açıkçasıAlındım birkaç gündür benim mesajları yorumlarına alaycı bir tavrın var niye anlamadim
Benim gorumce koyden yapmış yollamis sicak sıcak yiyiyvermisim ama ogle ve aksam cok hafif olcak bu arada spor da yarim kaldi oglan Uyanınca yaaaaaBen de cıs yaptım canım 3 tanecik patates kizartmasiyla ben de telafi edeceğim.
Hep eşimin yüzünden
Çok geçmiş olsun cnmcanim istedigin cezayi ver bana canim cumadan berielifle hasta yatiyoruz bugun antibiotikle biraz ayaklandim ama bademcikten fenayim
haberde edemedim kusuruma bakma
aslinda o oyle degil canim suttün kh degeri cok fazla helede laktoz toleransiniz varsa ve bilmiyorsaniz kilo yapiyor daha dogrusu mideyi rahatsizlik verip bagirsaklara gaz yapip yeme istegini durtuyorBende sutu cok severim ama ara ogunlerde bir bardak icerim kahvaltida yeterince protein aliyorum diye.Ara ogunde iki uc tane yulafli biskuviyle icince acayip tok tutuyo beni ama sen kahvaltida seviyorsan oyle devam et.Sonucta sutun bir zarari olmaz.
sana birseyden bahsedecegim bak o zaman mefkusu daha iyi anlayacaksinAlındım birkaç gündür benim mesajları yorumlarına alaycı bir tavrın var niye anlamadim
ah canim sorma ben cuma usuttum sanirim deli bir yagmur vardi cok islanmistimÇok geçmiş olsun cnm
Demekki sıra sizde
İnşallah evdeki herkesi dolaşmaz hastalık
Bence yanlış anlaşılma olmuş. Neden kasıtlı olarak senin mesajlarını alaycı yorumlasın ki. Burada kimse kimseyi tanımıyor arada husumet olacak birşey yok. O yüzden yazarken gülümsediğimiz bir şeyi okurken de gülümsersek aradaki espriyi anlayabiliyoruz. Yoksa düz okuyunca yanlış anlaşılabiliyor. Zuhal abla hepimizle tek tek ilgileniyor hergün. Bazen geçmişi okuyup hepsine yorum yaptığımda bi bakıyorum ki iki saat geçmiş. Bize emek ve zaman harcıyor. Kolay değil. Kesin yanlış anlamışsındır.Alındım birkaç gündür benim mesajları yorumlarına alaycı bir tavrın var niye anlamadim
Bu davranışı hakeden son kişi Mefkurem. Onun sayesinde çoğu kişi gaza gelip motive oluyor. Böyle herşeye alınacaksan bende yorum yapmayacağımAlındım birkaç gündür benim mesajları yorumlarına alaycı bir tavrın var niye anlamadim
Est,kaptanım çok geçmiş olsuncanim istedigin cezayi ver bana canim cumadan berielifle hasta yatiyoruz bugun antibiotikle biraz ayaklandim ama bademcikten fenayim
haberde edemedim kusuruma bakma
senin mesajinda tüm kizlara nacizane bir uyari yapmak istedimBu davranışı hakeden son kişi Mefkurem. Onun sayesinde çoğu kişi gaza gelip motive oluyor. Böyle herşeye alınacaksan bende yorum yapmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?