- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.501
Başınız sağolsun cnm allah sabırlar versinEvet canim bu ara pek girmüyorum teli elime almiyorum pek.evet canim insan babasini kaybedince asla eskisi gibi olamiyor sanki birden on yas büyüyor insanin inanci olmasa dayanmasi çok zor bisey ama yapacak bisey yok allahtan geldik allah'a donecegiz Rabbim hepimize hayirli olumler nasip etsin
Bi takip edeyim bir iki güne geçmezse giderim.. sağol tatlım.Aa doktora git canm hemen ihmal etme
Burcucum malum rakibiz ben sana kek pasta falan ikran edecem daha haberin olsunSabah 10.00Berbat bi menu biliyorum ama misafir umdugunu degil buldugunu yiyo spor bol bol gwzme
Yarim simit
Yarim pogaca
Domates salatalik
1 kk peynir
5 zeytin
Ogle 15.00
5 yk kasigi et sote
2 dilim ekmek
Salata
Yarim kase mercimek corba
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
1.5 firinda alabalik
Salata
2 dilim ekmek
Ara 20.00
2 tane tulumba
Maşallah ne hamaratmissin sen benim adamcaz bahceye gecen yil marul ekti ona bile bakmadım kendi suladi topladi bide utanmadan bayila bayila yedim cok tembelim ben ya seni okuyunca utandimTabi herkesin kendine göre yoğunlukları var sizde haklısınız:)
Eşimin işi dolayısıyla taşrada oturuyoruz. Burda ön ve arka bahçemiz var. Ağaçlık biyer her gün yaprak çöp topluyorum günümün neredeyse yarısı dışarda geçiyo.
Bahçemiz vardı yazın onunla ilgileniyorum yani ilgilenicek çok bişey kalmadı kış geldi sonuçta ama tohumluklar falan uğraştırıyo ve çileklerin yerlerini değiştiriyorum yavaş yavaş. Evin içi deseniz bi ayrı bahçeli olduğundan dolayı normalden çok fazla kirleniyo e bide bıcırık var sağolsun oda pek toplu değil. Ayrıca örgü ve dikiş işleri yapıyorum vallah yeni oturdum bütüngün boyunca oda işim bittiği için değil yani temizlenecek yeşillikler var daha off offf....
Ama yinede insanın uğraşı olması güzel :)
Vallah bende komşularımdan utanıyotum ben neyimki bide onları görsen iş yapmadan yorulursunBurcucum malum rakibiz ben sana kek pasta falan ikran edecem daha haberin olsun
Maşallah ne hamaratmissin sen benim adamcaz bahceye gecen yil marul ekti ona bile bakmadım kendi suladi topladi bide utanmadan bayila bayila yedim cok tembelim ben ya seni okuyunca utandim
kartanesi58 seni anlayabiliyorum zor bi dönem ama kendini bırakma çünkü yaşam devam ediyor. Rabbim sizlere sağlıklı ömür versin
Başınız sağolsun cnm allah sabırlar versin
Ben kaçırdı m canım kim vefat etti??Allah razi olsun canim çok sagol
Vazgeçme
Burdan azıcık bile uzaklaşma farkediyor bende
Bunun için birşeyler yapmalısın. Zorlamadan sorunu çözmek için yavaş yavaş alıştırma k için ailecek gidip havuzun kenarında durarak başlayabilirsiniz ya da yazın denize vs gidebilirsinz ben olsam hemen vazgeçmem
Cocugunuzun eglenerek yaptigi seyler varsa bence o alanlara yonlendirseniz cok daha iyi olur.Emin olun eglenerek gitseydi, yuzme oncesi mutsuz olmak yerine heyecanlanirdi.Zorlarsaniz daha cok nefret edebilir.Birakin ilgi duydugu bir hobiyi yapsin.
Sabah 10.00Berbat bi menu biliyorum ama misafir umdugunu degil buldugunu yiyo spor bol bol gwzme
Yarim simit
Yarim pogaca
Domates salatalik
1 kk peynir
5 zeytin
Ogle 15.00
5 yk kasigi et sote
2 dilim ekmek
Salata
Yarim kase mercimek corba
Aksam 18.30
1 kase mercimek corba
1.5 firinda alabalik
Salata
2 dilim ekmek
Ara 20.00
2 tane tulumba
Maşallah canım sana ne hamaratsin :)Tabi herkesin kendine göre yoğunlukları var sizde haklısınız:)
Eşimin işi dolayısıyla taşrada oturuyoruz. Burda ön ve arka bahçemiz var. Ağaçlık biyer her gün yaprak çöp topluyorum günümün neredeyse yarısı dışarda geçiyo.
Bahçemiz vardı yazın onunla ilgileniyorum yani ilgilenicek çok bişey kalmadı kış geldi sonuçta ama tohumluklar falan uğraştırıyo ve çileklerin yerlerini değiştiriyorum yavaş yavaş. Evin içi deseniz bi ayrı bahçeli olduğundan dolayı normalden çok fazla kirleniyo e bide bıcırık var sağolsun oda pek toplu değil. Ayrıca örgü ve dikiş işleri yapıyorum vallah yeni oturdum bütüngün boyunca oda işim bittiği için değil yani temizlenecek yeşillikler var daha off offf....
Ama yinede insanın uğraşı olması güzel :)
Tamam canım :)Söz yatmadan 10 dk da olsa mekik çekicem:)
Bende sutu cok severim ama ara ogunlerde bir bardak icerim kahvaltida yeterince protein aliyorum diye.Ara ogunde iki uc tane yulafli biskuviyle icince acayip tok tutuyo beni ama sen kahvaltida seviyorsan oyle devam et.Sonucta sutun bir zarari olmaz.Ya bende onu düşünüyorum aslında. Şimdi ben kahvaltıda hem yumurta hem süt hem peynir yiyorum üç protein biraz fazla olmaz dimi üçlüye bayılıyorumda:)
Tabi vucudunu en iyi sen bilirsin fazlaliklarini.Bolgelsel sanirim kilon biraz spor ve yediklerine dikkat edersen cok degil bir kac aya toparlarsin.Göbeğim gıdım falan var kendimi kötü hissediyorum kilo vermem lazım. Açıkçası ben uzun süreli yazmadım kadınlar kulübünde o yüzdende pek tecrübeli değilim. olurum inş..
Alındım birkaç gündür benim mesajları yorumlarına alaycı bir tavrın var niye anlamadimTatlişkom alındınmı öyle dedim diye
Ben uğraşma diye dedim yoksa tabiki yaparsan güzel olur
Dün akşam yiyince bugün yağa dönüşmesin diye az tuttum cnm
Eğer böyle düşünüyosan gerçekten çok üzülürüm demekki beni hiç tanımamışınAlındım birkaç gündür benim mesajları yorumlarına alaycı bir tavrın var niye anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?