- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #122.421
Bende illa herşeyi öğrenecemadım gülçin antalyadayım yeni üniversiteden mezun oldum ve evdeyim iş bulamadım bu da kilo yaptı tabi :) evet devamlı olucam ve gidicek bu kilolar :)
pardon :) 23 yaşındayım ekonomi okudum :) vay iyiymiş gerçekten maşallah size :))Bende illa herşeyi öğrenecem
yaşın kaç tatlım, hangi bölüm okudun
Kilonu ve boyunu profilinin altına yazarsan unutmayız
Bende Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibi
Buraya 113.5 LA başladım şimdi 74 civarıyım
Zor bir durum allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun...Hepinize iyi hafta sonları canlar öncelikle
Bugün çok değişik ve üzücü başladı.Saat 11 gibi apartmandan yükselen bir feryatla uyandık.28 yaşındaki gencecik çocuk,uykusunda ölmüş gece.Buraya arkadaşına kalmaya gelmiş bizim komşunun oğluna,kahvaltıya çağırmaya gitmiş arkadaşları uyanmayınca hemen ambulansa ve ailesine haber vermişler ama çok geç,birkaç saat önce uykusunda ölmüş yavrucak.2.5 saat feryatlar yükseldi burda,alıp otopsiye götürdüler.Elim ayağım çözüldü,gözyaşlarımı tutamadım o feryatlara,şimdi de başımda deli bir ağrı;Allah yaşadığımız her anın kıymetini bilmeyi nasip eylesin
Geçmiş olsun geçmişi okuyorum bu sabaha geldim dahaGünaydın kızlar. Gribim çok agirlasti önümü goremiyorum artık .
Kızıma da geçti
Oooo süper yaaa maşallah allah bağışlasın:)Listeye girmediğin için sorun yok ozaman cnm
Bende Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim
Buraya 113.5 kiloyla başladım şimdi 74 civarıyım
Ok..Kızlar kilo ve boyunuzu profilinizin altına yazarmısınız
Yoksa kim Kaç kiloydu unutuyoruz
Merhaba cnm inş güzel dileklerin gerçekleşir hepimiz tığ gibi oluruz.Hosgeldin canim bende dun katildim, masal ben 28 yasindayim, iki yillik evliyim cocugum yok.160 boyunda 70 kiloyum. insallah hep beraber kilolarimizdan kurtulacağız
Kabus gibiymiis allah rahmet eylesin uzuldumHepinize iyi hafta sonları canlar öncelikle
Bugün çok değişik ve üzücü başladı.Saat 11 gibi apartmandan yükselen bir feryatla uyandık.28 yaşındaki gencecik çocuk,uykusunda ölmüş gece.Buraya arkadaşına kalmaya gelmiş bizim komşunun oğluna,kahvaltıya çağırmaya gitmiş arkadaşları uyanmayınca hemen ambulansa ve ailesine haber vermişler ama çok geç,birkaç saat önce uykusunda ölmüş yavrucak.2.5 saat feryatlar yükseldi burda,alıp otopsiye götürdüler.Elim ayağım çözüldü,gözyaşlarımı tutamadım o feryatlara,şimdi de başımda deli bir ağrı;Allah yaşadığımız her anın kıymetini bilmeyi nasip eylesin
Getiremedi bandı yahuKızlar eşimle tartıştım.
Sabahtan beri o kamyoneti olan arkadaşıyla beraber ben de işleri bitsin koşu bandını alırlar diye seviniyordum
Neyse geldiler beraber yemek hazırladım yediler arkadaşı dedi ben gidiyom isim var acil.
Eşime dedim koşu bandı !?
Dedi işi var sonra dedim ıstemıyorum artık iyi ki senden busey istedim 1 ay oldu.
Dedi tamam akşam getiririm istemiyorum dedim
Arkadaşı da akşam olmaz söz yarın sabah dedi istemiyorum artık Yarınlar bitmiyor zaten dedim
Arkadaşıyla sozlestiler sabah diye ama ben trip atıyorum sabah getirmesn kiyametleri koparacam insandim hayvana donecem bi kiymetim olur ya gözünde
Unutturma yarın sabah getirir insAa öyle mi yaparım canım buhar makinemiz yok almak gerek
Üzgünüm abla surat beş karış beni konusturyor cevap vermiyorum kaynanamgildeyiz şu an.
Koşu bandı durmuş öylece beni al beni al diye bağırıyor sırtında taşıyıp gotureism var :):)
MasalmiymisHep unutuyorum yaa kimdi diye
Yeni gelenlerden biri 70 kiloydu
Ama kimdi
Niye ki 30 sayfa yazmisinizKız burcu bırak dünkü menüleri yorumlamayı
Benim 70 kilo olan.ama bir kac hafta onceki kilom yarin eczaneden tartilip tam kilomu profilimin altina yazicam insallah. Ama icimden bir his 70 den fazla oldugumu soyluyorHep unutuyorum yaa kimdi diye
Yeni gelenlerden biri 70 kiloydu
Ama kimdi
pardon :) 23 yaşındayım ekonomi okudum :) vay iyiymiş gerçekten maşallah size :))
Oooo süper yaaa maşallah allah bağışlasın:)
Bende sürekli 78 e kadar çıkıp anca 70 e kadar düşüyodum bi 69 u göremedim allah banada sizin gibi bi irade verir inş. Ek olarak bişey yaptınızmı? (Çay, ilaç vs..)
Kuzum ben sana niye okuyonmu diyomZuhal.abla sonra sırrını sorunca okumadin mi menüleri diyon kız
Ne yapsak suç oldu
Kustum sana
Bir dijital tartı al istersen varmı evdeBenim 70 kilo olan.ama bir kac hafta onceki kilom yarin eczaneden tartilip tam kilomu profilimin altina yazicam insallah. Ama icimden bir his 70 den fazla oldugumu soyluyor
Aksam dengelemissinBugunku menumu yazayim kizlar ama hafta sonu oldugu icin biraz kacirdim sanirim yinede paylasayim.Sabah gec uyandigim icin;
12.30: 3 tane zeytin,peynir,sucuklu yumurta,bal,pismis biber,ekmek(ceyrek pide yemisimdir)
18.00. Bir kase yayla corbasi
Iki bucuk litre su
Pek saglikli bir beslenme olmadi benim icin ama aksam az yiyerek toparlamaya calistim.
Evet canim evde dijital tartim var ama sanki bir kac kilo fazla tartiyor.yani evime gelip tartilan arkadaslarimda fazla diyorlar.tartinin yerini degisince bile yanlis tartiyor emin olmak icin eczaneden tartilicam.Iyi ilk rakibim sensin demekBir dijital tartı al istersen varmı evde
Çünkü farklı tartılarak farklı sonuç görebilirsin sonucu takip edemezsin
Takımda da perşembe pazartesi tartilmamiz lazim
Aksam dengelemissin
Rakipmisiz bu hafta masal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?