- 3 Eylül 2015
- 1.330
- 2.900
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #121.681
Meliham sabah akşam güzeldeBen bi menü paylaşayım şarjım bitmeden size de yorum yapcam)
Sabah 7 30
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 3 dal marul 1 dlm tb ekmeği
Ara 2 adet hurma
Öğlen 12.00
1 kase tarhana çorbası 1 tabak etli bezelye 5-6 kaşık hoşaf
Ara 1yarım portakal
Akşam 5 kaşık mantar sote bol salata
Spor 20 dk yürüyebildim başım çok ağrıyordu
Su 3 lt sonra unuttum saymayı. Su kaynağı oluşcak midemde
Ay demin 3-5 de çubuk kraker tırtıkladım kızımdan
Guzel sefim valla o kadarciktan bisi olmazBen bi menü paylaşayım şarjım bitmeden size de yorum yapcam)
Sabah 7 30
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 3 dal marul 1 dlm tb ekmeği
Ara 2 adet hurma
Öğlen 12.00
1 kase tarhana çorbası 1 tabak etli bezelye 5-6 kaşık hoşaf
Ara 1yarım portakal
Akşam 5 kaşık mantar sote bol salata
Spor 20 dk yürüyebildim başım çok ağrıyordu
Su 3 lt sonra unuttum saymayı. Su kaynağı oluşcak midemde
Ay demin 3-5 de çubuk kraker tırtıkladım kızımdan
Aaa abla bitek Sefimiz var nasıl kacirdinda bu sef cok kararli iradeli yakinda bizide yonetir heeeeyyyt tutun bakayim boğazınızi diye yakında kaptan olur takım kurar bak demedi demeyinKızlar bende diyom niye bunlar melihaya Şefim Şefim diyip duruyorlar
Daha yeni jeton düştü
Amin bitanem inşallahüstlük,merhamet,sözünün eri olmak,sahip çıkmak,emek;bunlar aşktan çok daha kutsal ve erdemli duygular Zuhal'im sen daha iyi bilirsin tecrüben çok ciğerim;Allah helal süt emmişleri çıkarsın k
Ayyy çok teşekkür ederimOy,oy,oooyyyy;bunca zamandır gördüğüm Zuhallerin en muhteşemini bu hafta görüyorum
Aynı şekilde fıstıkCanlarım sporları kaydettim.Birtek @seydan94 'cığım ile @poniponna 'cığımdan spor bildirimi alamadım.Şimdi yatıyorum ama yarın mutlaka bakar eklerim yaptıysanız.Hepinizi öpüyorum 9.takımmmmm,seviliyorsunuz
Süt çok rahatlattı abla bağırsakları mi da çalıştırdı çok teşekkür ederimMideye Zencefilde iyi geliyor cnm
Yada nane limon
Bende yanma olursa ılık süt iyi geliyor
Akşamki ekmek dışında güzel canımMenü
Sabah
1 has yumurta
3 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara Türk kahve
Öğlen
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Aksam
5 ızgara köfte
Salata
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor 40 dk yuruyus
işyerinde şef olduğunu biliyodumAaa abla bitek Sefimiz var nasıl kacirdinda bu sef cok kararli iradeli yakinda bizide yonetir heeeeyyyt tutun bakayim boğazınızi diye yakında kaptan olur takım kurar bak d
Menü
Sabah
2 kk peynir
1 has yumurta
Ara Türk kahve 2 kere
Öğlen
3 kaşık yulaf ezmeli
1 kase yoğurt
Aksam
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 bardak vişne hosafi
Kırmızı biber kozlenmis
Su 2 lt tamamlamak
Spor Leslie 3 mil 45 dk
Kaçırmışim abla çok teşekkür ederim arti koymustum zaten sonra yanına kararsizim yazmışım :):) :)
Rica ederimmmKaçırmışim abla çok teşekkür ederim arti koymustum zaten sonra yanına kararsizim yazmışım :):) :)
Hoşgeldin canim adin yasin kilon biraz daha ac istersen ben kamile yas30 iki cocuk annesi bir öğretmenimHoşbulduk yeni evliyim üniversite son sınıftayım bu forum hep uzaktan takip ediyordum artık bir parçası olmak istedim
Merhaba canım hosgeldin aramıza kendini biraz tanıtır misin :)Hoşbulduk yeni evliyim üniversite son sınıftayım bu forum hep uzaktan takip ediyordum artık bir parçası olmak istedim
Kız Kamile sen çok tatlısın haHoşgeldin canim adin yasin kilon biraz daha ac istersen ben kamile yas30 iki cocuk annesi bir öğretmenim
Üzülme canım.Adım Meltem 25 yaşındayım istanbul ünide çalışma ekonomisi okuyorum 1.66 boyundayım 77 kiloyum son iki yılda 11 kilo aldım
Üzülme canım.
İnşallah gidecek bu kilolar :)
Ben de nehir 22 yaşındayım evliyim 7 bucuk aylık bir kızım var kilom boyum yazıyor zaten :)
Memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?