- Konu Sahibi Handandandan
- #121.721
Kizlaar esim dışarı cikmisti kendi kokorec yemis banada ekmek arasi kofte ama ben paketi acmadim bile teşekkür edip kenara koydum yarın yerim ekmeği hariç artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan bitanem herkesin içinde açılmamış bi kutusu vardırÖyle abla ya geçmiyor uxulmekle zaman gözümü kapativersem melankoliye baglayabilecek saatlerce aglayabilecek durumdayım ama istemiyorum sizinle olmak iyi geliyor bana durumları azcok biliyosunuz burda iyi hissediyorum kendimi
Him aman iyi olsun ina sonraki lerde onun gibi olur bol bol dogurursun tatlım hehe byda bi garip oldu bbol bol dogurmak turkceye yeni bi deyim kazandirdim
Anlaşılan sen de aile ve babadan yana çok şanslı değilsin. Olsun eşin ve çocuklarınla mutlu olursun inşallahAilem yüzünden özellikle babam yüzünden farklı,agir psikolojik rahatsızlıklarım oldu çok şükür hayatım değişti atandıktan sonra ve esimle tanışınca ama içimde ukte kalan şeyleri çocuklarımla yaşamak istiyorum inşaallah olur
Tatlım herkesin hayatında olumsuz biyerler vardırAilem yüzünden özellikle babam yüzünden farklı,agir psikolojik rahatsızlıklarım oldu çok şükür hayatım değişti atandıktan sonra ve esimle tanışınca ama içimde ukte kalan şeyleri çocuklarımla yaşamak istiyorum inşaallah olur
Ayy kocişi bunu düşünmüş köftemi almışKizlaar esim dışarı cikmisti kendi kokorec yemis banada ekmek arasi kofte ama ben paketi acmadim bile teşekkür edip kenara koydum yarın yerim ekmeği hariç artik
Sağolsun dusunurde iste benim sabrimi zorlayacak sekilde düşünüyor ben kofteyi cok severim ama yemiycem zaten dolaptaki 4kase sutlac zorluyo ama yemiycem daha girilecek 3 tane sifir kap 5tane cok sevdiğim etek var dimi yaAyy kocişi bunu düşünmüş köftemi almış
Aferim şekercim
Bu hafta sende güzel haberler alacan demekki
İyi geceler caninBebeler uyudu ortalik toplandi eeee yatma zamani hepinizi öpüyorum guller yarina bol bol eksi görelim ins iyi geceler
Tabikide EvettttSağolsun dusunurde iste benim sabrimi zorlayacak sekilde düşünüyor ben kofteyi cok severim ama yemiycem zaten dolaptaki 4kase sutlac zorluyo ama yemiycem daha girilecek 3 tane sifir kap 5tane cok sevdiğim etek var dimi ya
Güzelim niye gece yumurtalı peynirli yesillikli bi kahvaltı yapmıyonMenüm
Sahur,1 b süt, 1 d ekmek,2 yk sütün kaymağı
İftar,3 yk pirinç pilavı, 4 yk haşlama kırmızı et, tere,3 kozlenmis biber, 1 kase yoğurt, 1 mandalina
Su,2 lt
Spor,yok maalesef kendimi çok yorgun hissediyorum
En cok zayiflamayı isteme sebebim güzel giyebilmek ve dinç olabilmek. Ahh ahhh inşallah ben de bir gun 38 beden giyerim..Tabikide Evetttt
Bi süre sonra onlarda bol gelecek zaten
Laf aramızda köfte de benim en çok sevdiklerim arasında
Ama 38 beden elbiselerde çok güzel yaa
Evet canim. Sahuru 12 gibi yapıp yatiyorumGüzelim niye gece yumurtalı peynirli yesillikli bi kahvaltı yapmıyon
Akşamda güzel ekmek yerine pilav yemişin
Yarında oruç tutacanmı cnm
Kilolar verilmek, hayaller gerçekleşmek için var cnmEn cok zayiflamayı isteme sebebim güzel giyebilmek ve dinç olabilmek. Ahh ahhh inşallah ben de bir gun 38 beden giyerim..
Perşembe de tutacaksan iftara yakın tartılıp geç bildirim yapabilirsin cnmEvet canim. Sahuru 12 gibi yapıp yatiyorum
Tamam canım bende onu soracaktim sanaPerşembe de tutacaksan iftara yakın tartılıp geç bildirim yapabilirsin cnm
Geçmiş olsun cnmYok canim gelmedi sormuyorum da artık her gün Yalvar yakar sıkıldım bugün sordum kem Kum etti iyi getirme ben getiririm dedim yoo getirecem dedi.
Sinirlerim bozuk zaten hastayım spor yapacak halim de yok.nezle oldum
TeşekkürSeninde mesajın iletildi güzellik
Hastamız, hepsinden Allah razı olsun diyor
Anacım şu postacılık ücretimi verin bakayım bi
Paylaştım canım saat dört beş gibi falan akşam ıspanaklı yumurta vardı hatta iyi hatırlıyorum yazdığımı kaptanimiz da beğenmiş menümu sagolsunSüt çok rahatlattı abla bağırsakları mi da çalıştırdı çok teşekkür ederim
@poniponna kabızlık için deneyebilirsin ayrıca menü nerde
Akşamki ekmek dışında güzel canım
Canım sabah da sormuştum dün menü paylaştin mi çok baktım geçmişe gormedim kaçırdım mi yoksa paylasmadin mi
Bugün ki menüm sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek salatalik domates zeytin iki bardak.az şekerli cay
Öğlen 1 tane portakal yedim
Aksam yemegim bir tabak tavuk etli melemen salata 1 dilim ekmek
Su iki litre
Spor yok kizlar bugün hic yaoasim yok ama yinede yapmaya calisacagim yaparsam yazarim:)
Kızlar bugün ayın 15
Yani ay sonuna tam 2 haftamız var
Hadi sabredip son atakları yapalım
Kimler yılbaşı hedefini tutturacak bakalım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir tuzsuz 6 zeytin domates 1 kupa süt 1 dilim t.b ekmeği
Ara 1 portakal
Öğlen 3 ızgara köfte slaata
Ara avuç içi kadar antep fıstığı 1 portakal
Aksam patlıcan salataasi taze fasulye yoğurt 1 ısırık ekmek
1 saat yürüyüş
2 lt su
PBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*Peynirli yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
*1 bardak sütlü nescafe+5 çubuk kraker
ÖĞLE YEMEĞİ:
*5 tane çiğ köfte+yarım lavaş
ARA ÖĞÜN-2:
*1 mandalina+5 kestane
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 tabak ıspanak+2 kase yoğurt
SU:
*2 litre
SPOR:
*Yarım saat açık havada yürüyüş
Selam kızlar
Cuma gece yarısı şiddetli kasık ve karın ağrısı ve mide bulantısı ile acile gittik hiç aklıma gelmeyen başıma geldi apandisitim patlamış cumartesi sabah ameliyat oldum
Çok şükür şimdi iyiyim.
Zühal ablacım aracılığıyla iyi dileklerinizi ve selamlarınızı aldım. Rabbim hepinizden razı olsun. Ablamdan da ayrıca razı olsun
Canlarım, doktor iyileşme sürecine 15 gün dedi ama sonuçta dikişler yeni olduğu için 1-2 ay spor yapabilir miyim bilmiyorum listeyi kötü etkilemeyeyim diye mecburen izne ayrılıcam. Baktım 15 güne iyiyim dönerim zaten tam motive olmuşken uzak kalmak bende istemiyorum. En fazla 1 ay izin kullanıcam. Çünkü o kadar çok alışmışım ki desteğinize burası olmadan başaramayacağımı biliyorum. İzinli olduğum sürede spor yapamasam da çok dikkat edicem söz veriyorum hepinize.
Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim cümle sıkıntılarımızı gidersin
Menum
Sabah
uc dilim icsiz ekmek
Tereyagli yunurta peynir zeytin domates salatalik
Ara
1 mandalina minikti
Ogle
Peynirli yumurta
Iki dilim ekmek domates salatalik
Ara
1 minik mandalina 1cay b sut
Aksam
Fırında karnabahar
Salata yogurt 2-3yk sehriye çorbası
2,5 lt su
Spor yapamadim yine vakit olmadı
Selam kızlar
Menüm 7.30 1 kupa limon maydanozlu su.
Kahvaltı 8.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
Şekersiz çay
Öğle 12.30
3 köfte
1 dilim ekmek
Közlenmiş 1 biber 1 domates
Ara 15.00 1 bardak süt, yarım trabzon hurması
Akşam18.30
6 kaşık kuru fasulye
4 kaşik yoğurt
1 tabak yağsız salata
Su 2 litre içtim daha yarım litre içerim
45 dak tempolu yürüyüş.
menum
sabah
domatesli beyaz peynirli kepekli sandwich
oglen yok aksamki yemekten dolayi
aksam dananinkuyrugu ahanda burda koptu
iki tane sarikanat izgara ama
kitliktan cikmiscasina salata
1dilim ekmek
1elma yiyecem canim istiyor
su 3 olur kesin
spor
200 kurek
500 ip
500 steper
9800 adim bantta yurudum
Amin canımmmm,dört gözle bekliyorum seniiiii
Yok kuzum özel değil.Tabi en başta kader;doğum,ölüm,evlilik bunların mutlak kader olduğuna inananlardanım.Ama kaza dediğimiz kısma gelirsek;meslek sahibi olana kadar çıkma,flört olaylarına girmedim.Öğrenciliğimin tadını çıkardım.Sonra 21 yaşımda atandım dağ köyüne;10 yıl ben öğrencilerimi gördüm öğrencilerim beni.Sonra 2012 yılında 29 yaşımın sonlarında 1 yıllık bir beraberliğim oldu,sevdim sevildim,mutluyduk,evlilik kararı aldık,isteme oldu,ama sonrasına hem annesinden kaynaklanan,hem verdiği sözlerin arkasında durmamasından kaynaklanan,hem de geçmişine dair önemli ve büyük birkaç yalanı yakalayınca ayrıldım.Gitsem canım yanacak,kalsam hayatım diyor ya Mevlana Hz.,o misal hayatım yanacağına canım yansın dedim.Çok yandı.Yazarken kolay ama kilo kilo gözyaşı döktüğüm,hayata küstüğüm zor bir süreçti tabi.Ayrılığın ardından 2 yıl toparlanamadım.Şükürler olsun bu yıl kendime geldim diyorum.Başında söylediğim gibi bence kader,ama kazaysa da bu olay sonra bi baktım 35 yolun yarısı göründüBundan sonra beni nikah masasına 1 kişi oturtabilir;o da Kadir İNANIR
Canım ben menünü çok beğendim,çok bilinçli bir menü
Ben de kedimi getirirdim
Oh maşallahÖncelikle spor harikaCanım ben menünü de çok beğendim çok hafif,o elmayı bence de ye yoksa salata sabaha kadar tutmaz seni.Afiyet şifa olsun canımm
Menü
Sabah
1 has yumurta
3 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara Türk kahve
Öğlen
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
Aksam
5 ızgara köfte
Salata
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor 40 dk yuruyus
@poniponna kiz ben sana yapma Diyorum zevkinede eger benim oglan sıkıntılı olmasaydi bende yapardim özellikle kizima bi kiz kardes benim kiz kardesim yok eksikligini cok hissediyorum onun olsun ve hamileyken niyetimde vardı bi kiz daha olana kadar falan diyodum ama iste kuzucum boyle olunca mecburen noktaliyorum yanlis anlama az kafa bulayim dedim senle
Guzel sefim valla o kadarciktan bisi olmaz
Aaa abla bitek Sefimiz var nasıl kacirdinda bu sef cok kararli iradeli yakinda bizide yonetir heeeeyyyt tutun bakayim boğazınızi diye yakında kaptan olur takım kurar bak demedi demeyin
Yok canım niye yanlış anlayayım. Benim kızım kolay bi bebek hiç zorluk yaşatmıyor bize,eşimde normalden fazla ilgili. Bir de babamın aşırı otoritesi yüzünden ben kardeşlerim sevgi görmedik, annemde babamdan çekinir göstermezdi, kardeşler arası da hiç sıcak olamadık. Çok çocuğum olsun kardeşlik, duygularını çok iyi yaşatmak için çalışacagim. Onlara iyi anne baba olmak hayalimiz
Ayy ablam biz kıyamayiz ki sana em güzel kalpler senin olsunKızlar kıskanıyom amaaa
Ne o bütün mesajlar kalp dolmuş
Çok güzel söylemissn canım.Yok canım niye yanlış anlayayım. Benim kızım kolay bi bebek hiç zorluk yaşatmıyor bize,eşimde normalden fazla ilgili. Bir de babamın aşırı otoritesi yüzünden ben kardeşlerim sevgi görmedik, annemde babamdan çekinir göstermezdi, kardeşler arası da hiç sıcak olamadık. Çok çocuğum olsun kardeşlik, duygularını çok iyi yaşatmak için çalışacagim. Onlara iyi anne baba olmak hayalimiz
Çok teşekkür ederim canım onun tadını ok kötü ama denicem iştah da kapatıcı özelliği var sanırımTamam canım, bnde sana dereotunu önerecektim.İbrahim Saraçoğlu öneriyor yemekten 15 dk önce bir tutam çiğneyip suyla yutuyorsun ben faydasını gordum
İnşallah canım nezleyei başında yakalamak çok iyi benim burnum tıkanmış şu an sadece baş ağrısı vs geçti. Çok geçmiş olsunAbla o hoşaf da böbreğin yanınaydı. Börek yemedim hoşafı aldım sıvı diye bugün yoğurt ve salata yoktu
:)
Demin iki diş sarımsak yedim biraz da toz zencefil. İnşallah hasta olmadan toparlarım. Senin de iyi olmana sevindim
Menün gayet iyi canım Allah kabul etsinMenüm
Sahur,1 b süt, 1 d ekmek,2 yk sütün kaymağı
İftar,3 yk pirinç pilavı, 4 yk haşlama kırmızı et, tere,3 kozlenmis biber, 1 kase yoğurt, 1 mandalina
Su,2 lt
Spor,yok maalesef kendimi çok yorgun hissediyorum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun cnm
Teşekkür
Ederim senin alacaklar çoğalıyor postacım yaşam kocum
Paylaştım canım saat dört beş gibi falan akşam ıspanaklı yumurta vardı hatta iyi hatırlıyorum yazdığımı kaptanimiz da beğenmiş menümu sagolsun