- 15 Mart 2008
- 832
- 0
- Konu Sahibi Handandandan
- #2.901
çubugum canım nasılsın var mı gelişme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elveda yarım kilo daha
kızlar size belki az gibi görünebilir ama beni, haftada yarım kilo aşağa inmiş görmrk çok mutlu ediyor
yavaş gidiyor ama gidiyorya yeter
sanuçta yavaşta olsun bitecek
kızlar bu gün eşimin doğum günü onun için çabuk hazırlayabilirsek listeyi iyi olur
süpriz hazırlıyuorum
büroya süprizimle gidecem şaşıracak
tabi ayarlayabilirsem
hafta içi olması çok kötü oldu oğlaanı beklemekten zor halledecem
bide daha hediyeyi bile almadım
gümüş kutu içinde gümüş kol düğmeleri almayı vve kutuyu nazar böncuklarıyla doldurmayı pilanlıyorum hediye olarak sizce nasıl
saçma mı olur ki
kol düğmesi, yerine başka bişey mi seçsem tamda karar veremediim aslında
oo billir çok güzel kilo vermiş nilgün abla
maşallah vallahi
toplamda kaç kilo oldu
bu hızla giderse yaza dal gibi girecek vallahi
iyi dimiçubuğum moral ver şöye bna ya eşi,m her hafta 1,5-2 arası veriyor ben seyarım kilom sinir yaptırdı sabah valla
bende çok severim kol düğmesi
ama evde hiç yok valla eşimde pek takmayı sevmiyor ama alıştıracam çok hoşuma gidiyor
seraaap oklava çıkıyo yine
bak farkındamısın bu ara kaçamakları artırdın benden uyarması bedeli bir ay yerinde saymak oluyor sonra
elveda yarım kilo daha
kızlar size belki az gibi görünebilir ama beni, haftada yarım kilo aşağa inmiş görmrk çok mutlu ediyor
yavaş gidiyor ama gidiyorya yeter
sanuçta yavaşta olsun bitecek
kızlar bu gün eşimin doğum günü onun için çabuk hazırlayabilirsek listeyi iyi olur
süpriz hazırlıyuorum
büroya süprizimle gidecem şaşıracak
tabi ayarlayabilirsem
hafta içi olması çok kötü oldu oğlaanı beklemekten zor halledecem
bide daha hediyeyi bile almadım
gümüş kutu içinde gümüş kol düğmeleri almayı vve kutuyu nazar böncuklarıyla doldurmayı pilanlıyorum hediye olarak sizce nasıl
saçma mı olur ki
kol düğmesi, yerine başka bişey mi seçsem tamda karar veremediim aslında
çubugum canım nasılsın var mı gelişme
ablalarım merhaba.size karşı çok mahcubum.ne olur kusura bakmayın günlerdir yazamıyorum.sınavlar başladı çok yoğunum bu arada yürüyüşler de var tabiki vaktimin tamamı gidiyor.bugün sabah 2 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost 5 zeytin 1 bardak süt arada bişey yiyemedim 19 mayıs çalışmaları vardı öğle tavuk ve 4 dilim kepekli ekmek ayran ara 1 galeta 1 elma akşam 4 kaşık makarna çorba ıspanak ve bir dilim ekmek ara 1 bardak süt ve portakalcokacimcoook
bugün çok yoruldum 45 dakika futbol maçı yaptık ve 120 dakika hızlı tempolu yürüyüş yaptım:bbo:a.s.herkese iyi geceler diliyorum:içelim:
günaydın a.s.
kahvaltım yarım bardak süt,1 dilim kepekli ekmek..
öğlen için kendime kısır hazırlıyorum =D ben kısıra dadandımmm =D
Zeynep ablacım eşinin doğum günüde kutlu olsun,nice birlikte geçireceğiniz yaşlara inşallah a.s.
Billura maşallah çok güzel gidiyor,bizlere ii örnek oluyor :jeyyar:
Fatma ablacım sen de 1 kilo vermişsin maşallah
Zeynep ablacım yarım kilo çok ii bence! 200 gr versek bile seviniyoruz yerimseniben
Çubuk valla her ay hamilemiyim acaba diyon ama bişey yok yaaa..e artık olsun bariiii..yaşında geldi..şurda 24 ü ne ne kaldı?! 1,5 ay falan yerimseniben hadi artık hadiiii...Alperen tv de bebek falan görünce "anne bana böyle kardeş alın" diyo :)
merhaba arkadaşlar
aslında salı günü döndüm eve zeynep ablacım
fakat okulun bandosunu çalıştırıyorum 23 nisan için
oyüzden hiç fırsatım olmadı nete girmek için
dünde eşim hasta oldu
onunla ilgilenirken hiç uyumadık gece
bu günde kalkamadık haliyle şimdi uyandım kusura bakma ablacım
yeni gördüm mesajını
ablacım kilo durumum feci ben kilo aldıııııııım
ben oyüzden çıkmak istiyorum ablacım gruptan
sen beni bu hafta çıkar
ben eski kiloma gelebilirsem tekrar girerim sonra
artık istek kalmadı ablacım yaaa
lütfen kızmayın banaa...
bilgisayar başına geçesim bile gelmiyo...