- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
2 senedir düzgün bir arkadaşı olmadığından zaten şikayetçiydim. Derslerinde de düşüş var, çok üzgünüm, ne yapacağımı bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an etütde, gelmesini bekliyorum sinir içindeyimAllah yardimciniz olsun. Ergen ortaminda arkadaslarindan etkilendi buyuk ihtimal. Kizinizla konustunuz mu? Rehber hocasi falan illaki okulda vardir nasil yol izlemeniz gerektigini konusabilirsiniz.
Şu an etütde, gelmesini bekliyorum sinir içindeyim
Evde içen yokEvde içen var mı ? Kimden örnek alıyor
Evde bekliyorum.Cok sakin olman gerek bence.Milletin icinde sakin kizini azarlama. Hocasiyla bir konus istersen. Baski yaparsan iyice inat edebilir.
Muhtemelen evde içen birileri olduğu için anne baba fark etmedi. Sigara kullanmadığım için. Bi başkasının sigara içip içmediğini çok net algılayabiliyorum. Felaket siniyor kıyafetlere vs. O koku. Hani bi başkası içiyor diyede kıvıramaz ellerinde bile kokarEvde içen var mı ? Kimden örnek alıyor
Peki bu çocukta rahatlığa yol açmaz mı? Ben olsam o çocuğun yerinde ailemin yanında sigara içmeyi çok rahat yapardımYukaridaki bir arkadasta soylemis, karsisina gecin ve sigara uzatin icsin, o bitince pesine bir daha, o da bitince bir daha bir daha. Bir tanidigim boyle yapmisti cocuk sonunda tiksinip kusmustu.
Maalesef simdi sosyallesmek ve buyuduklerini gostermek icin kullaniyorlar. Umarim cozum olur.
Evde içen yokMuhtemelen evde içen birileri olduğu için anne baba fark etmedi. Sigara kullanmadığım için. Bi başkasının sigara içip içmediğini çok net algılayabiliyorum. Felaket siniyor kıyafetlere vs. O koku. Hani bi başkası içiyor diyede kıvıramaz ellerinde bile kokar
Fark etmemeniz garip geldi bana evde sigara içen biri yoksa gizli gizli alamaz. mecburen harçlığıyla alacak. E sigaralarda ucuz değil. Okulda yemek yiyecek parası vs. De kalmıyordur. Fazladan harçlık istemesi bile biraz işgillendirirdi açıkçasıEvde içen yok
Yok artık! Sırtını sivazlasin bir de aferin benim kızıma desin. Karşısına geçip sigara uzatınca çocuk ailesinden bu konuda destek gördüğünü ya da o kadar da büyük bir mesele olmadığını düşünecek. Verdiğiniz tavsiyede bu olayı çözüme götürecek hiçbir şey yokKarşısına gec yak bi tane uzat ona da. Serbest birak baskiladikca daha cok icer.