• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.sınıftaki kızımın sigara içtiğini okul toplantısında öğrendim.

Allah yardimciniz olsun. Ergen ortaminda arkadaslarindan etkilendi buyuk ihtimal. Kizinizla konustunuz mu? Rehber hocasi falan illaki okulda vardir nasil yol izlemeniz gerektigini konusabilirsiniz.

Evde içen var mı ? Kimden örnek alıyor
Muhtemelen evde içen birileri olduğu için anne baba fark etmedi. Sigara kullanmadığım için. Bi başkasının sigara içip içmediğini çok net algılayabiliyorum. Felaket siniyor kıyafetlere vs. O koku. Hani bi başkası içiyor diyede kıvıramaz ellerinde bile kokar

Şuan bana komik gelen birşey yazmak istedim. Annem babam biz küçükken yanımızda sigara içerlerdi daha sonra ablam ve kardeşimde sigara içenler kervanına katıldı dı. Hatırlıyorum ablamın ilk sigara içişini öğrendiklerinde temiz bi sopa çekmişlerdi. kardeşim başladığında ise bu kadar şiddete başvurmadılar. Şuan ki durum. Annem babaö sigaraları bitince kardeşlerimden istiyorlar:) hazır fırsatını bulmuşken laf sokuşturuyorum tabi ki. Eskiden dövüyodunuz yasaklar getiriyordunuz. Demek sigaraya başlamasalardı şimdi sigarızlıktan kıvranıyo olacaktınız diye

Yukaridaki bir arkadasta soylemis, karsisina gecin ve sigara uzatin icsin, o bitince pesine bir daha, o da bitince bir daha bir daha. Bir tanidigim boyle yapmisti cocuk sonunda tiksinip kusmustu.
Maalesef simdi sosyallesmek ve buyuduklerini gostermek icin kullaniyorlar. Umarim cozum olur.
Peki bu çocukta rahatlığa yol açmaz mı? Ben olsam o çocuğun yerinde ailemin yanında sigara içmeyi çok rahat yapardım

Muhtemelen evde içen birileri olduğu için anne baba fark etmedi. Sigara kullanmadığım için. Bi başkasının sigara içip içmediğini çok net algılayabiliyorum. Felaket siniyor kıyafetlere vs. O koku. Hani bi başkası içiyor diyede kıvıramaz ellerinde bile kokar
Evde içen yok

Sigara uzat diyenlere katılmıyorum. 30 yaşındaki adam da anne, babanın karşısında sigara içmez bizde. Saygısızlığa gerek yok.

Rehber öğretmenle konuşup izlemeniz gereken yolu sorsaydınız keşke. Kızıp, bağırmak doğru değil bence.

Böyle bir yazı buldum, belki faydası olur.

Karşısına gec yak bi tane uzat ona da. Serbest birak baskiladikca daha cok icer.
Yok artık! Sırtını sivazlasin bir de aferin benim kızıma desin. Karşısına geçip sigara uzatınca çocuk ailesinden bu konuda destek gördüğünü ya da o kadar da büyük bir mesele olmadığını düşünecek. Verdiğiniz tavsiyede bu olayı çözüme götürecek hiçbir şey yok

Back