Hayırlı olsun canım.nasıl geçmiş ilk günü?memnun mu Okulu'ndan3 nakil de olmadı. Özele yazdırdım canım.
Sağol canım, güzel geçti dedi. Sabah bende geleyim dedim ilk gün diye.. ama ne mümkün istemedi.Hayırlı olsun canım.nasıl geçmiş ilk günü?memnun mu Okulu'ndan
O memnun,alıştı . ama ben alışamadım daha uzakta olmasına.zamanla alışırım heralde.Sağol canım, güzel geçti dedi. Sabah bende geleyim dedim ilk gün diye.. ama ne mümkün istemedi.
İlk okulamı gidiyorum gelme diye ısrar edince bende gitmedim. Okulumuz evimize çok yakın 5-10 dk da yürüyerek gidiyor. Memnunuz şimdilik umarım güzel bir başlangıç olur. Seninki nasıl memnun mu? malum yeni okul yeni arkadaşlar
O memnun,alıştı . ama ben alışamadım daha uzakta olmasına.zamanla alışırım heralde.
inşallah güzel bir eğitim hayatları,güzel arkadaşlıkları olur hepsinin.
Yatılı gitti.Yatılıydı değil mi sizinki yanlış hatırlamıyorsam
Yatılı gitti.
O yüzden derslerden,konulardan da pek haberim olmayacak.sizi takip edip bilgi edinirim artık
Ne stresli bir yıl geçirdik değil mi?Hemde biraz dinlenmiş olursun malum teog a hazırlanırken öğrenci gibi olmuştuk.
En iyisini yapmışsınız,öğretmenlerle diyalog halinde olmak lazım.Ah ah biz annelerin işi hiç bitmez. Bugün gittim okula hiç ona söylemeden gidip geliyorum iki gündür. Öğretmenlerle tanışıyorum zira lise öğretmenleri velilerin hiç gitmemelerinden hep şikayetciler. Bugün 3 öğretmenle tanıştım önerdikleri yardımcı kitapları aldım aman alalhım o neydi öyle bir matematik fasükül konu anlatımlı 45 tl şimdiden yandık arkadaşlar. Yemek 170 serviz 150 ders aldırıyorum 160 valla özele yazsak daha iyiydi :) tabi bu izmir istanbuldakilere allah yardım etsin
Diş teli yok ,ama taktırmam gerekiyor kızıma.ne kadar süreyle takacak?Birde yetmiyormuş gibi dün diş teli taktık. Aranızda var mı diş teli cocuğuna taktıran. Sanırım biraz sıkıntı cekeceğiz.
Birde yetmiyormuş gibi dün diş teli taktık. Aranızda var mı diş teli cocuğuna taktıran. Sanırım biraz sıkıntı cekeceğiz.
Önce sgk diş hastanesine gittim 3 yıl sonraya yani üç güç önceye anca randevu verdiler. Özelde 5 bin tl yapıyorlar biz sadece tel parası verdik 400 tl ama uzun bir süreç geç kalmayın bugün herşey yedi alıştı artık sonra rahat edecek. Bu arada ders düzenini nasıl oturttunuz?En iyisini yapmışsınız,öğretmenlerle diyalog halinde olmak lazım.
Diş teli yok ,ama taktırmam gerekiyor kızıma.ne kadar süreyle takacak?
En fazla 2 yıl sürüyor iyileşmesi ama sonuç inci gibi dişler :)Önce sgk diş hastanesine gittim 3 yıl sonraya yani üç güç önceye anca randevu verdiler. Özelde 5 bin tl yapıyorlar biz sadece tel parası verdik 400 tl ama uzun bir süreç geç kalmayın bugün herşey yedi alıştı artık sonra rahat edecek. Bu arada ders düzenini nasıl oturttunuz?
Sağol canım,bizde biran önce taktırsak iyi olacak.Önce sgk diş hastanesine gittim 3 yıl sonraya yani üç güç önceye anca randevu verdiler. Özelde 5 bin tl yapıyorlar biz sadece tel parası verdik 400 tl ama uzun bir süreç geç kalmayın bugün herşey yedi alıştı artık sonra rahat edecek. Bu arada ders düzenini nasıl oturttunuz?
Hangi liseye gidiyor sizinkiSağol canım,bizde biran önce taktırsak iyi olacak.
Ders düzeninde haberim yok proplan.Yatılı gitti benimki.Günde iki saat etütleri var.Ödevleri çok,ancak ödev yapıyormuş zaten o 2 saattede.
tevitöl de.Hangi liseye gidiyor sizinki
Valla bir ikigün zorluk çekti şimdi unutmuş ağzında telleri bu kadar çabuk alışacağını sanmıyordum doğrusu :)Sağol canım,bizde biran önce taktırsak iyi olacak.
Ders düzeninde haberim yok proplan.Yatılı gitti benimki.Günde iki saat etütleri var.Ödevleri çok,ancak ödev yapıyormuş zaten o 2 saattede.