Bir onuncu sinif velisi olarak soylemeliyim cok agirlastirilmis ve detaya inilmiş bir müfredat bekliyor sizi, isi bastan sıkı tutun .Kimyadan kimyager ,biyolojiden biyolog cografyadan da tas uzmani yetistirecekler sanki .Incığı cincıģi katmislar kitaplara
Bu kadar detaya ne gerek varsa.......
Teog 2 de 3 yanlisi vardı .....3. tercihimize yerlesmistik .Merhaba haklısın bizi zor bir yıl bekliyor. 10.sınıfamı geçti çocuğunuz bizimle 9. Sınıf hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz. Çocuğunuzun dersleri nasıldı en çok hangi derstte zorlandınız. Ve 9. Sınıf ingilizcesi zormu biraz fazla oldu :):)
Teşekkürler. Ben 2 aydır matematik ve fizik dersinden özel ders aldırıyorum ayda 3 ders okul açılmadan bir kaç konu görmüş olacak. Okula hazırlıklı gidecek. Diğer derslerinde kendim çalıştırıyorum. Bakalım oğlum hevesli ama ingilizcede zorlanavağız gibiTeog 2 de 3 yanlisi vardı .....3. tercihimize yerlesmistik .
Matematik den ben calistiriyordum .Zor gelmedi ama diger dersler cok detaya inmisler ne gerek var ..Bastan takip edin ipin ucu kacarsa zor.
Şimdi heyecan ile nakil sonuçlarını bekliyoruz :)Teşekkürler. Ben 2 aydır matematik ve fizik dersinden özel ders aldırıyorum ayda 3 ders okul açılmadan bir kaç konu görmüş olacak. Okula hazırlıklı gidecek. Diğer derslerinde kendim çalıştırıyorum. Bakalım oğlum hevesli ama ingilizcede zorlanavağız gibi
genel olarak müfredattan mı sözediyorsunuz yoksa belli bir lise veya lise gurubu için mi geçerli?Bir onuncu sinif velisi olarak soylemeliyim cok agirlastirilmis ve detaya inilmiş bir müfredat bekliyor sizi, isi bastan sıkı tutun .Kimyadan kimyager ,biyolojiden biyolog cografyadan da tas uzmani yetistirecekler sanki .Incığı cincıģi katmislar kitaplara
Bu kadar detaya ne gerek varsa.......
nekil nerelere istediniz?Şimdi heyecan ile nakil sonuçlarını bekliyoruz :)
Evimize yakın olan karşıyaka lisesine istedik. Güzel bir okul en son 433 puanla almış öğrenci benim oğlumun puanıda 410 arada 23 puan var ama bakalım yarın belli olacak.nekil nerelere istediniz?
Genel olarak müfredat aynıdir heralde .Oglum anadolu lisesinde okuyor .Kitapları devlet dağıttığına göre aynıdır sanirim diger liselerle ilgili bilgim yok .genel olarak müfredattan mı sözediyorsunuz yoksa belli bir lise veya lise gurubu için mi geçerli?
Peki ben nakil olamadığım okulun şuanki yüzdeliğini ve tavan puanının nasıl öğrenebilirim.Bizim hiçbir yer çıkmadı 2. Nakilde şansımızı deneyeceğiz artık.
Nerede yaşıyorsunuzPeki ben nakil olamadığım okulun şuanki yüzdeliğini ve tavan puanının nasıl öğrenebilirim.
Var ama bu nakillerden sonra okullarin son yuzdelik ve taban puanlari yayinlanmayacakmi? Yanlişmi ifade ettim. Her nakilden sonra degismiyormu puanlariNerede yaşıyorsunuz
Biz başlayalı 20 gün oldu,sizlere hayırlı olsun inşallah.Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun.
Biz başlayalı 20 gün oldu,sizlere hayırlı olsun inşallah.
Halledebildiniz mi nakil işini?