9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

cok guzel acıklamıssın arkadasım sagol benımde yumurtalıklarda 5 6 cm kıstler var bende sogan s. baslıcam

çookkk teşekkür ederim fikirleriniz için.ben ikisinide uygulamaya başladım.ALLAH'tan hayırlısı inşaallah.ama ne bileyim benim pko biraz inatçı ben hiç adet olmuyorum 1 şişe bitti hiç bi etki olmadı ama olsun ben yinede azimle devam edicem bakarsınız kendiliğinden hamile kalıvermişim keşkeee nerde o günler tedavi olmak o süreci geçirmek o kadar zorki kendiliğinden böyle planlı hamile kalanlar bu ay bebek istiyoruz diyenler varya o kadar imreniyorumki neyseee... napalım kaderimşiz buymuş der bizde pkoyla savaşmaya devam ederiz
bide bişey sorcam soğan kürünü nasıl uyguladınız ben adet olmuyorumya farketmez herhalde başlama zamanı.yavvv soğan suyuda vallahi hayıttan beter bu arada o ne biçim bi koku yaaa

çookkk teşekkür ederim fikirleriniz için.ben ikisinide uygulamaya başladım.ALLAH'tan hayırlısı inşaallah.ama ne bileyim benim pko biraz inatçı ben hiç adet olmuyorum 1 şişe bitti hiç bi etki olmadı ama olsun ben yinede azimle devam edicem bakarsınız kendiliğinden hamile kalıvermişim keşkeee nerde o günler tedavi olmak o süreci geçirmek o kadar zorki kendiliğinden böyle planlı hamile kalanlar bu ay bebek istiyoruz diyenler varya o kadar imreniyorumki neyseee... napalım kaderimşiz buymuş der bizde pkoyla savaşmaya devam ederiz
bide bişey sorcam soğan kürünü nasıl uyguladınız ben adet olmuyorumya farketmez herhalde başlama zamanı.yavvv soğan suyuda vallahi hayıttan beter bu arada o ne biçim bi koku yaaa

merhaba kızlar
sabah 9 da actım sayfayı ancak bitirdim :) işte oldugum ıc hemen okuyamıyorum. bırde cagrı merkezı oldugundan yogun bıraz :)
ben sımdı bunu kullanmaya baslıcam bu aksam gıdıpn alabılırsem bana dua edın kızlar. hepinizi öpüyorum. rabbım gönlumuze göre versın ı9nsallah

Nehir özür dilerim yeni gördüm mesajınızı.Hemen yazıyorum inşallah topik sahibine ayıp olmaz çünkü konu hayıt tohumu.
Soğan kürünü İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden aynen alıntılıyorum

Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

hayıtsuyumu dün aksam aldım ve içmeye basladım vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun ınsallah rabbım vesıle kılar ve muradımıza ereriz..

arkadaşlar 2.şişeyi bitiridim hiç bi gelişme yok :2: üff ya hiçmi bişey etkilemez insanı ya...soğan suyuna devam edeyimde hayıt suyuna ara vereyim..

arkadaslar bu aksam acayip karın agrım var bu hayıt suyuyla alakası olabılır mı hala ısteyım mesaıdeyım ama cok kotu bı agrı var mahvoldum

arkadaslar bu aksam acayip karın agrım var bu hayıt suyuyla alakası olabılır mı hala ısteyım mesaıdeyım ama cok kotu bı agrı var mahvoldum

sanmıyorum canım ama.ben 2 katı ölçü ile içtim yani 4/1 yazıyodu ben yarım çay bardağı hayıt suyu yarım çay bardağı su koydum içtim 2 şişe bitti yok bi etkisi:18:.ama yinede sen bi ara ver herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.

canım saol sanırım benımkı sıradan bı üşütmeydi bugun gectı allaha sukur. ama ben bu sabah gec kalktım aksam rahatsızlandıgım sabah gec kalktım ve hayıtı ıcmeyı unuttum. bısey olur mu aksam 2 kere ıcsem sıkıntı olur mu acaba?

cok guzel acıklamıssın arkadasım sagol benımde yumurtalıklarda 5 6 cm kıstler var bende sogan s. Baslıcam

gulkokulu gecmiş olsun canım benm nasıl oldun bayadır yoktum buralarda çok yoğunum iş yerinde özledim sizleri kürtajdan snr bi kere adet oldum şimdi 2.adetimi olamıyorum beklemedeyim.3 gün geçti fakat gelmiyor anlamadım test yaptım negatif ama ateşim 37 buarada gerçi korunuyoruz suan istemiorum hamile kalmak bende hiç dert tükenmiyor.bacağımdan dizkapagıma kadar mor haastaneye gttim bi sürü tetkit kalp ve kan kanserinden şüphelendiler kalpte bişey cıkmadı dr. Takip dedi.bakalım neler olacak senn kistlerin ne alemde??

canım allah korusun neler yazmıssın oyle kendıne dıkkat et daha teyze olacam ben allah sıfanı versın aynıyım mıy mıy mıy buay sogan kurune baslıcam ınsallah 5 ınde bobrek ultrasonum var bakalım hayırlısı canım namazıma basladım dua edıyorum herkeze unıverste kaydımı yaptırdım ders calısıyorum oyle ıste canım rutın hayatım kendıne ıyı bak sonuclardan haberımız olsun öpüyorum herkeslerı

ewet iç soğan kürünü dr.lar bile tavsiye edio artık kendinede cok dikkat et canım benm bende haber verrm allah namazlarını dualarını kabul etsin arkadasım

ewet iç soğan kürünü dr.lar bile tavsiye edio artık kendinede cok dikkat et canım benm bende haber verrm allah namazlarını dualarını kabul etsin arkadasım

kızlar içerken besmele çekip Allahım şifasını senden bekliyorum derseniz etkisi artabilir. neticede inanmak çok önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…