bende polikistikoverliyim her ay adet oluyorum ama düsensiz bende başlıcam hayt suyuna bu ay çok umutluydum ama olmadı bugün adet oldum 3.günü başlıcam bakalım ama tadi berbat nasıl içiyosunuz ben ilk içtiğimde çıkardım resmen bakalım tekrarlayabilecekmiyim
Selam GÜLKOKULUSelam arkadaslar...
Ben de tipik bir polikistikoverliyim...7 buçuk yıla yakındır evliyim..1 kere hamile kaldım kiimyasal gebelikle sonuclandı...
Adetlerim hep düzensiz zaten...ilaçsız 2-3 ayda anca oluyorum..en son 4 aya yaklaştı işte...hapla oldum yine.
geçenlerde bu konuyu okudum ve hayıt suyunu almaya karar verdim ve bugün aldım...adetimin bugün 7.günü.bitti adetim leke oluyor arada sadece...hemen başlamayı düşünüyorum..adet düzensizligi beni mahvediyor çok şişlik oluyor karın bölgesinde...bakalım inş düzene girerim..daha önce civanperçemli karışık bitki çayı kullanmıştım baya bi düzene girmiştim ama kaç sene oldu bi daha içmedim..gelişmeleri yazarım kızlarr
bende bır bebek ıstıyorum tum doktor kontrollerınde hersey normal cıkıyodu taki gecen aya kadar fsh oranım yuksek cıktı deha adlı bır ılaç kullanmaya basladım fakat bır faydasını göremedım bıtkı kurlerıyle hamile kalan kımse varmı allah ısteyen herkese bebek nasip eylesın
canım selam..diger topictede yazdım sana ama sen beni bulmuşsun bile sansa bak :)
bu hayıt suyunu kullanmanı öneririm cnm...bak bu okudugun topici açan arkadasımızın yazısını oku en baş sayfada..umarım sana da ışık olur...hormon düzensizliklerinde birebir bu ot...ben yeni başladım 3 gün oldu..bende de lh ve prolaktin üykselir genelde...bu hayıt suyu hepsine iyi gleiyor canım.denemkte fayda var
hayıt suyunu deneyecegım daha oncede kalkım adlı fırmanın karısık bitki suyunu denedım bu suyu ıcmeden once adetlerim 3 4 gun suruyordu ıctıgım ay 7 gun surdu daha sonra ıncır kurunu denemeye basladım fakat zaten birde kılo sorunum olunca devam etmekte korktum acıkcası gecen ay gıttıgım dr tup bebek ıhtımalın bile dusuk dıyınce resmen yıkıldım kıbrıstakı tup bebek merkezlerını arastırdım yumurta donanosyonu ama oda bana cok guvenılır gibi gelmedı caresızlık ınsana neler yaptırıyo helekı bebek ozlemı
kedihındı löbet sekerı ve fındık canım canım bı sure bırak ıstersen zarasız bırsey mutlaka senınde farkettıgın degısıklıkler olmustur bırazda kendı halıne bırak allahımın verecegı bır gun vardır mutlaka hayırlısı
olsun canım dene bakalım Allah büyük,yüce rabbim herdaim sesimizi duyar zaten ama herşeyi bir sıraya koymuş ve vesileler vermiş insanlara..el kol baglı bişey yapmamak da yanlış..her duydugumuzu degil de,mantıga yatan ve bize hastalıgımıza iyi gelecek şeyleri denemek en önemlisi...hayıta çok inandım.en başta adetlerimi düzene koyacagına inanıyorum bebiş de hayırlısıyla olursa harika olur herşeyin hayırlısı tatlım hiç sıkma canınıanlıyorum bende degıstırdım dr oda yumurta rezervın dusuk kalıtesı dusuk dedı umutsuzluk basladı duydugum herseyı denıyorum artık burda yazan kişilerin yazdıklarını okuyunca inş rabbım duyar sesımızı dıyıp umutlanıyorum hayıt suyunu deneyecegım doktor bana dhea adlı bı ılac verdı oda sonucta hormon ılacı kılo yaptı bende bu seferde kılon fazla dedı hanı doktoru dovmemek ıcın kendımı zor tuttum artık ne duysam ıcıyorum resmen sogan ıncır bebıs ugruna herseyı denıyoruz valla ıns yuce rabbım duyar sesımızı
cevabın için teşekkür ederim gülkokulu...benimki biraz inatçı pko galiba.inanırmısın hiç bi değişiklik yok.3 şişe bitti napalım rabbim herkese şifa versin inşaallah.bende soğan kürüne başladım bakalım birde hayıt tohumu aldım birde çayını içeyim bakalım.midem çöp kutusu gibi oldu.ne yapacğımı şaşırdım...:2:
olsun canım dene bakalım Allah büyük,yüce rabbim herdaim sesimizi duyar zaten ama herşeyi bir sıraya koymuş ve vesileler vermiş insanlara..el kol baglı bişey yapmamak da yanlış..her duydugumuzu degil de,mantıga yatan ve bize hastalıgımıza iyi gelecek şeyleri denemek en önemlisi...hayıta çok inandım.en başta adetlerimi düzene koyacagına inanıyorum bebiş de hayırlısıyla olursa harika olur herşeyin hayırlısı tatlım hiç sıkma canını
Nehircim selambenim pko için de çok dirençli diyor doktor.ama inşaAllah hayıt çok iyi gelecek ben inanıyorum...
olsun canım dene bakalım Allah büyük,yüce rabbim herdaim sesimizi duyar zaten ama herşeyi bir sıraya koymuş ve vesileler vermiş insanlara..el kol baglı bişey yapmamak da yanlış..her duydugumuzu degil de,mantıga yatan ve bize hastalıgımıza iyi gelecek şeyleri denemek en önemlisi...hayıta çok inandım.en başta adetlerimi düzene koyacagına inanıyorum bebiş de hayırlısıyla olursa harika olur herşeyin hayırlısı tatlım hiç sıkma canını
Nehircim selambenim pko için de çok dirençli diyor doktor.ama inşaAllah hayıt çok iyi gelecek ben inanıyorum...
ne diyosunnnnmrb derinsu.bende inanıyorum hayıta ama herkeste aynı etkiyi yapmıyo herhalde.benim pkodan zaten ben birşey anlamadım.ben hiç adet olmuyorum hemde hiç.o kadar şey kullanıyorum hiçmi etkilemez bişey etkilemiyor.4 yıldır adet olmadım ama bende hiç bir şikayet yaratmıyo.yani karın şişliği falan.bunada şükür tabi ama neden.doktora gittim doktor bile şaşırdı.amaaannnn doktorada gitmek istemiyorum artık ben doktor oldum vallahi.hep aynı şeyler hormonlarımda bişey yok.doktorlarda doğum kontrol hapı kullan demekten başka bişey yapmıyolar zaten.kullanmıcam bende inatla işte ne olcak bakalım.soğan kürüne başladım.inşaallah etki eder.birde bi aktar önerdiler ona gidicem bakalım ne dicek verdiklerini yazarım buraya.ayy çok kaptırmışım kendimi kusura bakma derinsu...
dogru sölüyosun el kol baglı durmamak gerekiyor işte sonucta akla mantıga yatan herseyı denıyoruz sorun suki adetlerımde bir düzensizlik yok benım yarın ilk iş su hayıt suyunu deneyecegım ins hayırlısı
hem erkek hem kadın kullanabılıyo erkekte sperm kalıtesını arttıyomus maca bıtkısı hem eczanede hem ınternetten siparıs edebılıyosun kullanalar var bende yenı sıparıs verdım henuz elıme gecmedı umut dunyası allahın ıznıyle dualarımız kabul olacaktır bır gun duydugumuz herseyı denıyoruz bır ümit diyerek allah herkesın dualarını kabul etsın bu mubarek cuma gunu