9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

ay ne güzellll:))))) bende hayıt suyu aldım küçcük göğsüm var inşallah benimkilerde büyür

kıstlerle basım belada yumurtalıkta 7 cm bobrektede cıktı 3 cm hadı hayırlısı

ALINTI .......................yakın arkadaşımda 4 cm kadar bir kist çıkmıştı. adet düzensizliğinden falan şikayetçiydi. kedi hindi, nöbet şekeri ve fındık karışımı kullandı(sabah aç karnına yeniyor) ve en son kontrolünde bayağı küçülmüştü.
benim de adet düzensizliğim başlayınca doktora gitmiştim bende de kist çıktı. kullandım aynı karışımdan ve şikayetlerim bitti ama tekrar kontrole gitmediğim için küçüldü mü geçti mi bir şey diyemeyeceğim.
sonuçta zararsız bir karışım doktor acil ameliyat demediyse bir ay falan deneyip sonuca bakabilirsin.

2 adet kedi hindi
250 gram fındık
250 gram nöbet şekeri
lokman hekimde toz haline getirin sabah akşam bir tatlı kaşığı aç veya tok

mrhb...benim prolaktin hormonum yüksekmiş ilaç kullandım fakat hamile kalamadım araştırmalarım sonucu hayıt tohumunun sizin dediğiniz gibi kadınlar için muhteşem bir bitki oldugunu öğrendim bu hormonlarıda tam seviyesine getirirmiş geçmiş zamnlarda bile kadınlar bu otu toplarmış..ben tohumunu aldım ama demliyorum bana tadı yok gibi geliyo acaba yanlışmı demliyorum bir bilginiz var mı???

arkdslar benım saclarım cok dokuluyor tuylenmemde var dhea-s hormonum cok yuksek prolaktınde kel kalcam yakında snırım benım 2 sorum var bılenler ya da fıkrı olanlar cvp verırse cok sevınrıım...1.bazı sıtelerde hayıt tohumu saç döker dıyo sacınızın dokuldugu oldumu ıctıkten sora? 2. hormonlarımı normal sevıyesıne getırırmı acaba? 3. bı de aktardan nası ıstıosnz ne kdrlk hıc bı bılgım yok ve nası demlıosnz ne kdr alcam ltfen bılgı verebılırmısınız?

canım ben nasıl demlendiğini falan bilmiyorum hiç öyle tohumla falan uğraşma hayıt suyunu al sabah akşam iç, yarım çay bardağı hayıt suyunun üstüne normal su koyup içiyorsun bir de arı sütü poleni hapı kullanıyorsun yanında saç döktüğünü hiç duymadım....

pekı hayıt suyunu nerden ne kdrlık alıcam??? tm sac dokmuoo zaman o bı ıkı kısı ole sanmıs olabılır de seyı sorcam ben ya bu arı polenının hayıt suyuyla alakası ney? onuanlamadım

pekı hayıt suyunu nerden ne kdrlık alıcam??? tm sac dokmuoo zaman o bı ıkı kısı ole sanmıs olabılır de seyı sorcam ben ya bu arı polenının hayıt suyuyla alakası ney? onuanlamadım

canım hayıtsuyunu aktardan alıcaksın sısde satılıyor ben hayıt ve arısutu kapsulu ıle hamıle kaldım aldıgım yer ıkısını bır ıc dedı arısutu kapsulu bunyenı vucudunu guclendırmek ıcın

canım sen bu hayıt suyunu niye içiyorsun ben hamile kalmak istediğin için içeceksin sandım o yüzden öyle bilgi verdim sana....

canım benm saclarım cok dokuluyor dhea-s hormonum cok yuksek tuylenmem de var dgm kontrol hapı kullanmak ıstemıyorum o yuzden hormonlarımı duzenler dıye duydum tabı bılgınız var bılmıorm arastırıyorum ama henuz bı bılgı elde edemedım

arkadaşlar bende hayır suyu kullanmaya karar verdim...
topiği açan arkadaşımızın kullandığı gibi mecitefendi hayıt suyu alıcam...
peki bu hayıt suyunu kullanmamız için belli bi gün var mı ??
yani adetin şu günü başlar bukadar devam eder gibi...
yoksa sürekli mi kullanıyoruz ??
bide hayıt suyu kullanılırken soğan kürü yapan arkadaşlar var mı bi sakıncası olur mu ??

cnım 3 ay kullan sabah aksam arı sutuyle bakarsın yarı demeden benım gıbı kalırsın ıstersen hepsını karıstırma hangısını ıstersen onunla basla sonrsda dıgerını yaparsın

Slm gulkokulu senin yazdıklarını okuduktan sonra B'nde hayit suyunu kullanmaya karar verdim 2 gün ictim ama afedersin ogure ögure devamini getiremedim tabi sen nasil ictin bunu..

cnım 3 ay kullan sabah aksam arı sutuyle bakarsın yarı demeden benım gıbı kalırsın ıstersen hepsını karıstırma hangısını ıstersen onunla basla sonrsda dıgerını yaparsın

canım saol dün aldım bende hayıtsuyunu...
anladığım kadarıyla hayıt suyunu devamlı kullanıyoruz...
yani adet döneminde falan sürekli kullanıcaz...
saol canım inş bizdede işe yarar hemen hamiş olurum

merhaba canım, bende dün aldım hayıt suyunu ve yanında arısütü+polen karışımıda aldım ama kapsül değil. macun kıvamında.. hayırlısı artık inşlhh

Slm gulkokulu senin yazdıklarını okuduktan sonra B'nde hayit suyunu kullanmaya karar verdim 2 gün ictim ama afedersin ogure ögure devamini getiremedim tabi sen nasil ictin bunu..
canım cokmu koydun acba cay bardagının dıbınden bıraz fazla yanı dortte bırı kadar koy uzerını su ıle tamamlla ben rahatıkla ıctım cunku cocuk ıcın neler ıcmedımkı sen yenı basladıysan normal

Aslında az koydum çay bardağının dörtte biri kadar falan koydum ama kokusu bile midemi bulandiriyo artık icmeyide çok istiyorum ama nasil yapcam bilmiyorum..

mrb bende pkoluyum.ayın 20 sinde başladım yarım çay bardağı hayıt suyu yarısınada su koydum içtim şişe bitti kasıklarımda sanki arasıra batmalar oluyor ama psikolojikmi bilmem. başkada bişey yok .devam edeyimmi sizce...

arkadaşlar bende iki gündür içiyorum bugün 3.gün olucak.evet gerçekten tadı çok kötü ama ben içebiliyorum fakat ben günde birkere içiyorum akşam yemeğinden önce.

canım baslamıssın 3 ay devam et yumurtalıkların calısmaya baslamıstır belkıde hayırlısı canım

Merhaba kızlarrrr,,

bende uzun zamandır yanlış doktorlar yüzünden hamile kalamayanlardanım. Prolaktin sorunum varmış. neyseki çok şükür ilaçlar geçen ay düşürdük bu hormonu. ve bu ay soğan kürüne başladım, sanki faydasını görüyor gibiyim yumurtlama günümdeyim ve göbeğimin altında fena sızlama var, göğüslerime dokunamıyorummm :)) bu arada ateş ölçme yönteminide kullanmaya başladım bu ay :))

eğer bunun faydasını görmezsem Gülkokulu arkadaşımızın kürünü deneyeceğim birde :))

herkese bol bebişli göbüşler diliyorum. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…