9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

arkadaşlar merhaba.2.şişe bitti hala tık yok bende devam mı etsem acaba ne bileyim biraz aramı versem ama ara vericem sanırım çünkü zaen fazla fazla içtim olmadı :KK43:doktora gitmek şart oldu :KK5:üfff lanet olsun bu pko ne biçim bişeymiş ya :KK47:

arkadaşlar ben iki aydan beri adet olmuyorum hayıt suyuna hemen mi başlamam lazım yoksa adetimi beklemem lazım 29 nisan erken doğum yüzünden ikiz bebeklerimi kaybettim bana yardım edermisiniz lütfennn. tekrar hamile kalmazsam morelim düzelmiyecek :KK43:(( çok morelim bozukkk :KK43:(

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

canım yaa nelere göğüs germişsin tebrik ediyorum seni...:') anne olmak her kadının hakkı tabi ki bende çok düşkünüm çocuklara hamile bir bayan bana o kadar dokunulmaz ve narin geliyor ki rabbimin bir mucizesi olarak bakyorum onlara...gel gör ki bende hep içimde anne olamamak endişesi taşıyorum bebeğim olmazsa benden kaynaklı olmaz düzensizliğim var;yumurtlama olmuyor kist oluşuyor..canım çok sıkılıyor bu duruma ama umudumu elden bırakmamaya gayret ediyorum hele ki senin yazını okuduktan sonra.. :))

canım geçmiş olsun çok zor bir süreç lakin benim annem dayanamadı 2 sene dayanabildi hastaykande babamı kaybettik acıların acısı deesek ancak ne büyük acılar ne dertler tasalar kurban olduğum Allahım bu dunyada çektiklerini günahlarına kefaret saysın inşallah cennette bi küçük köşe nasip etsin onlarada bizlerede inşallah. annem ebediyete göç edeli neredeyse 2 sene olacak ama aklıma geldikçe o günler başımı taşlara vurasım geliyor bunalımımızı hatırlıyorum kapkara geçen günleri onun o kötü hallerini aklıma her geldiğinde anacığım gözümden yaşlar süzülüyor ne büyk acı çekmeyen bilemez bende annem kanser olmadan önce anlamazdım kanser acısından ama başımıza gelince ki hayatta insanın en değer verdiği varlıkmış annesi yasadıkca anladım onun basına gelmişse dahada bi zor oluyor dr lar anlamıyorlar bizleri ruhsuz konusuyorlar ama ıyısıde var çok sukur Rabbıme. rabbım oonlarada bu acıyı tattırırsa onlarda bırgun bızlerı anlarlar. Anneciğinin ellerinden öpüyorum, benim annem çok acı çekmiş bi kadındı onca acı hayatın ardından acı bır hastalıklada pençeleşmek aynı zamanda kocasını kaybetmek aynı zamanlarda oglunun çok buyuk bır elektrık kazası gecırmesı onu mahvettı bızıde bunada sukur ama onun gulen yuzunu bıle aklıma getıremıyorum artık hep acı c ceken yuzu gozumun onunde. Annene sarıl ve geçeceğini soyle onunla savasamadı benım garıbım ama anneciğin savaşıp kazansın ınsallah, hepimiz mutlak birgün Rabbime kavuşacagız ama nasıl bılemeyız bılebıle olume gıtmekle bırden olmek arasında mutlak buyuk fark var ama takdır.
mrb canım,bende annemi kanserden kaybedeli 2 yıl oldu ama bana hala yasıyormuş gibi geliyor kendimi alıstırıamıyorum .hastalığının her anın da ölene kadar yanındaydım.bizi ancak bu acıyı cekenller anlar..Allahım yarabbim bize bir cocuk nasib etsede bir nebzede olsa hayatı annesiz yaşamaya daha cok alışalım..:KK43:((

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile

Merhaba gulkokulu bende 13 yıllık evliyim ve 4 aşılama 4 tüp bebek denedim ama malesef olmadı :KK43: bu anlattıgın kürü daha açık ve net yazarsan memnun olurum isimleriyle birlikte ve nasıl kullanıcamızı teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Merhaba gulkokulu bende 13 yıllık evliyim ve 4 aşılama 4 tüp bebek denedim ama malesef olmadı :KK43: bu anlattıgın kürü daha açık ve net yazarsan memnun olurum isimleriyle birlikte ve nasıl kullanıcamızı teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

canım mecıd efendı markası ama baskada olur ben onu ıctım 3 ay sabah aksam aktardan aldım hayıtsuyu dersen verırler pet sısede cay bardagının ucte bırı kadar koy ustunu su ıle tamamla ac tok farketmez yanında gunde 1 adet tablet seklınde olan arısutu ıctım olumlu dusun olur ınsallah herhangı bır zamanda baslayabılırsın allah sıfa ve muradını versın olanların bebısınede saglık versın kafana takılan olursa yazarım

gül kokulu merhaba bugun bende aldım hayıt suyu su an adetliyim 3. günüm hemen başlasam sorun olurmu adetin bitimini beklemelimiyim sence ?

selam kardeşlerim benimde artık bir bebişim var allahım inş sizlerede nasip eder hepinizi öpüyorumm

merhaba gül kokulu. bu kürü nasıl uyguladığını daha detaylı yazabilir misin? yani arı sütü kapsül markası nedir nasıl ve ne kadar süre kullandın hayıt suyu ile poleni? tedavi ile birlikte mi ayrı mı? başlayacağın günün önemi var mı?
daha detaylı yazarsan çok sevinirim.

cvpini okudum baktim hamilesin , sen nasil hamile kaldin belki sende bilgi vere bilirsin bizlere seviniriz

Gülkokulu sana birseyler sorcam, o yaki yi bende cok duydum cünkü rahmetli anneannem cocugu olmayanlara yaparmis o eski yakidan.
Simdi hazirlari var, bende ilk cocugumu aldirmak zorunda kaldim karnimda 8 haftalik öldügü icin.
Simdi yaki yapsam diyorum yok zarar verirmi diyorum, su an belki hamileyimdir insallahhhhh, ama yaki yapmak istiyorum cünkü belimin alt kismi cok agiriyor belki bu yüzden tutmaz diye korkuyorum, hamielysem cocuga zarar verirmi acaba ? Sence ???

Hangi caylar baska iyi gele bilir hamile kala bilmek icin veya hamileysek ?

canım bende hayıtı ıcınce adet gunlerım degıstı hep gerı atmaya basladı ısını bılır sen devam et kıstıde takma ben hamıeyken 5 cm kıstım vardı bebıs erıtıyor onu ıcerde hamıle kalmana engel degıl ama ben kıst ıcın dogum kontrol hapı ıcılmesını tavsıye etmem doktor bunu ıcıp bırakırsan 1 sene sonra ancak olur dedı gercektende ılk bebısten once kullanmıstım bıraktı 9 ay sonra oldu dustu kıst ıcın ben aktara kedi hindı löbet sekerı fındık karısımı hazırlattırıyorum hem ıltıhaba hem kıste hem yumurtalıklara ıyı gelıyor her aktar hazırlar sabah aksam tok 1 tatlı kasıgı ıc ya arkadasım 9 sene olmayınca bende lokman hekıme oldum dene gorursun ben kuculdumu dıye ultrasona gırmıstım doktor sende kıst yok dedı sasırdım ozamanan berı kullanıyorum daha formuller var sımdılık bunları deneyelım sonucta zararlı seyler degıl aman ben neler yapmadımkı hacı bayrama bıle gıttım annem umıdı kestı senı seda sayana goturecem dedi artık gülüp gecıyordum ne yapıyım ben kabullendım o kendısı geldı süt de yumurtaları buyutuyor ne klomen ne prengnly hic birirnin faydası olmadı hersey allah ızın verınce canım ınanın unutun unutunca oluyor tabı demesı kolay ama ne yapalım

gulkokulu arkadaşım oncelıkle başın sagolsun ve buyuk ALLAH ım yavrunu sana bağışlasın.çikolata kıstı mıydı 5 cm olan 1.5 -2yıllık evlıyım en başından berı ıstıyoruz ama olmuyor.sonradan ogrendım kı buyuk çıkolata kıstleırm varmış doktorlar amelıyat dıyor.ama rsıklıymişde.çıkolata kıstıne aktar ne hazırladı nasıl kullandın bu hayıta nekadar sure kullandın.bırazdaha ayrıntılı yazabılırmısın arkadaşım sana zahmet ama ya.dıger kııstler rahat erıyomış ama çikolata kıstı ınatçııllıt bışey

.gülkokulu bu dediğin karşımda sedece kedi hindi nöbet şekeri ve fındıkmı var...birde 3.şişe hayıt suyu bitti hala tık yok sence devam etmelimiyim.

.gülkokulu bu dediğin karşımda sedece kedi hindi nöbet şekeri ve fındıkmı var...birde 3.şişe hayıt suyu bitti hala tık yok sence devam etmelimiyim.

kedihındı löbet sekerı ve fındık canım canım bı sure bırak ıstersen zarasız bırsey mutlaka senınde farkettıgın degısıklıkler olmustur bırazda kendı halıne bırak allahımın verecegı bır gun vardır mutlaka hayırlısı

Gülkokulu sana birseyler sorcam, o yaki yi bende cok duydum cünkü rahmetli anneannem cocugu olmayanlara yaparmis o eski yakidan.
Simdi hazirlari var, bende ilk cocugumu aldirmak zorunda kaldim karnimda 8 haftalik öldügü icin.
Simdi yaki yapsam diyorum yok zarar verirmi diyorum, su an belki hamileyimdir insallahhhhh, ama yaki yapmak istiyorum cünkü belimin alt kismi cok agiriyor belki bu yüzden tutmaz diye korkuyorum, hamielysem cocuga zarar verirmi acaba ? Sence ???

Hangi caylar baska iyi gele bilir hamile kala bilmek icin veya hamileysek ?

arkadasım buara cevaplarınızı gec yanıtlıyorum sehır degısıklıgı yaptık tasınmak zor malum acıkogretım sınavlar derken bu gune nasıp oldu canım bence hamıleyken yaparsan asırı ısıtıyor hamıleyken sıcak banyo bıle sakıncalı adetın bıttıkten 1 hafta sonra yumurtalıklar calısmaya baslıyor ozaman yap zaten 2 gunden fazala bekletme kısın daha uygun oluyor yazın sıcakta kasıntı yapıyor hakkında hayırlısı

gulkokulu arkadaşım oncelıkle başın sagolsun ve buyuk ALLAH ım yavrunu sana bağışlasın.çikolata kıstı mıydı 5 cm olan 1.5 -2yıllık evlıyım en başından berı ıstıyoruz ama olmuyor.sonradan ogrendım kı buyuk çıkolata kıstleırm varmış doktorlar amelıyat dıyor.ama rsıklıymişde.çıkolata kıstıne aktar ne hazırladı nasıl kullandın bu hayıta nekadar sure kullandın.bırazdaha ayrıntılı yazabılırmısın arkadaşım sana zahmet ama ya.dıger kııstler rahat erıyomış ama çikolata kıstı ınatçııllıt bışey

canım benımkı over kıstıymıs cıkolata kıstınede ıyı geldıgını duydum sogan suyu ıcenlerde var ben uc ay kullandım sabah aksam adetlıykende devam ettım yarımm cay bardgı koyuyorsun ustunu su ıle tamamlıyorsun ac tok farketmez yanında gunde bıtane arısutu kapsulu var aktarlarda marka farketmez ıcıyosun hayutsuyuda hazır sıselerde satılıyor canım allah muradını versın

X